Zobacz wątek - obalmy mity z allegro,ile co ma kucy???????
NAS Analytics TAG

obalmy mity z allegro,ile co ma kucy???????

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Postprzez VCO » 20/9/2007, 20:10

Ma tylko trzeba ją ustawić dobrze wszystkie cykle wylotu spalin świece odpowiednie i jescze pare tmym podobnych żeczy i warunkiem jest żeby silnik oraz inne podzespoły były nie blokowane Najlepiej silnik z JC20A

Chamownia moze oszukiwać ponieważ motor stoi w miejscu i trzeba by byo odtworzyć warunki z udziałem wiatru pozornego również motor będzie miał leprze osągi kiedy to powietrze bedzie wilgotne.

Apropo nie dziwiło was nigdy ze jadąc w upał motor chodzi troche gorzej niż jadąc około godziny 21 w trasie ? Jaby lepiej się wkręca na obroty i i nieco wolniej z nich zchodzi, to właśnie wina powietrza
Bóg stworzył człowieka po to żeby jeździł motorem :D
VCO
Świeżak

Postprzez mar111cin » 20/9/2007, 20:38

VCO napewno nie przez wilgne powietrze bo woda raczej jest tutaj niekorzystna. Ale faktycznie przy zimnym powietrzu lepiej jedzie, ponieważ zimne powietrze jest gęstsze i będzie miał minimalnie wieksza kompresje. Można to też zaobserwować w motocyklu i jego obrotach jałowych, w zależności od pogody się troche zmieniają.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Ścigacz.pl

Postprzez qbas118 » 21/9/2007, 21:37

panowie Wy tu sie kłocicie a ja wciąż czekam na odpowiedz na moj temat...
------->> GPX 600
------>> GSXR 750 SRAD
------->> GSXR 600 K1

"moge przedawkowac zycie co prowadzi do smierci..."
qbas118
Świeżak

Postprzez gumis » 21/9/2007, 22:01

jesli chodzi o moc motocykli to uzyskales odp min w 2 pierwszych postach

jesli chodzi o pytanie zwiazane ze SRADem to odpowiedzieli min M. i Kogut.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
gumis
VIP Ścigacz.pl

Postprzez icid » 22/9/2007, 17:09

Sikam na ciebie VCO bo i tak każdy wie że jesteś głupim 17 letnim gówniarzem w dodatku bajkopisarzem który nie ma nawet własnego motocykla a twoja wiedza o mechanice, jeździe pochodzi z jakiś przeterminowanych gazet i jest żałosna. Więc sobie daruj bo taki koleś jak ty jest w stanie jedynie mnie rozśmieszyć, bo żeby mnie obrazić musiałbyś cokolwiek sobą reprezentować. Ach nauka poprawnej pisowni mogła by ci pomóc naprawde gorąco polecam :)
icid
VIP Ścigacz.pl

Postprzez VCO » 23/9/2007, 10:21

icid napisał(a):Sikam na ciebie VCO bo i tak każdy wie że jesteś głupim 17 letnim gówniarzem w dodatku bajkopisarzem który nie ma nawet własnego motocykla a twoja wiedza o mechanice, jeździe pochodzi z jakiś przeterminowanych gazet i jest żałosna. Więc sobie daruj bo taki koleś jak ty jest w stanie jedynie mnie rozśmieszyć, bo żeby mnie obrazić musiałbyś cokolwiek sobą reprezentować. Ach nauka poprawnej pisowni mogła by ci pomóc naprawde gorąco polecam :)

no i w tym momęcie siedmenastolatek na ktrego sikasz skopał ci dupe swoją wiedzą z przeterminowanych książek w tym temacie o NSR 125.
A to że niemam własnego motocykla bo sprzedałem sprzedaje robie co sie da żeby kase nazbierać bo niemam ojca i matki którzy mi dołożą 10 tys zł bo i ch ładnie poprosze i będe kupywał nowy i zbieram kase nie ogranicza mnie w zaden sposób. A nauke poprawnej pisowni zostawiam na dyktanda oraz pisma użędowe wnioski itp. Polecam lekturke o dyslekcji
Pozatem skad wiesz ze niamam moto jak mnie nie znasz?=Pier... głupoty!

Ciekawe jakie będzie zdziwienie jak na nowy sezon siedemnastoletni głupek wyjedzie nowszą maszyną a nie padluchem z 1992 roku!

Oczywiscie nie obrazam i niemam nic do reszty bo w końcu każdy jeździ tym co ma ale takie typy jak ten pouczający ojczulek mnie wkur... do czerwoności swoimi polemikami i popisami czytania ze zrozumieniem

-------------------------------------------------------------------------------------
Nom właśnie nie jestem pewny wydaje mi sie ze to chodzi o to ze wilgotne powietrze opuźnia spalanie dzieki czemu właśnie jest wiecej czasu na skompresowanie mieszanki zanim wybuchnie (oczywiscie to ułamki sekund)
Filtry motocyklowe też sie nasącza olejem żeby były wilgotniejsze i w jakiś sposób to ma tam pomagać w leprzym przepływie powietrza do gaźnika
-------------------------------------------------------------------------------------
Wie ktoś czy Kawasaki ZX-6R 636 Ninja B (2003-2004) jest na wtrysku czy na gaźnkach i ile ma koni ?
VCO
Świeżak

Postprzez icid » 23/9/2007, 10:30

Prosze nie rozśmieszaj mnie co do wiedzy to troche ci brakuje co do kasy to nie musze zbierać żeby kupić nowego litra co do forum to ty tu jesteś głównym pajacem i to akurat wiedzą wszyscy. Pozdrawiam i ide pośmigać moim padluchem a ty malutki zbieraj dalej drobniaki narazie :)
icid
VIP Ścigacz.pl

Postprzez mar111cin » 23/9/2007, 10:35

icid napisał(a):Sikam na ciebie VCO bo i tak każdy wie że jesteś głupim 17 letnim gówniarzem w dodatku bajkopisarzem który nie ma nawet własnego motocykla a twoja wiedza o mechanice, jeździe pochodzi z jakiś przeterminowanych gazet i jest żałosna. Więc sobie daruj bo taki koleś jak ty jest w stanie jedynie mnie rozśmieszyć, bo żeby mnie obrazić musiałbyś cokolwiek sobą reprezentować. Ach nauka poprawnej pisowni mogła by ci pomóc naprawde gorąco polecam :)

leże :lol:
respekt :lol:
mar111cin
VIP Ścigacz.pl

Postprzez gumis » 23/9/2007, 10:38

BIJCIE SIĘ :!:

VCO a ty nawej jakbys wyjechal MV AGUSTA to dalej bedziesz posmiewiskiem tego forum. Zapracowales sobie na to wiec teraz cierp.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
gumis
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Kilowat » 23/9/2007, 14:36

NA GOŁE KLATY! :)
Kilowat
Świeżak

Postprzez kravec » 23/9/2007, 16:11

VCO napisał(a):no i w tym momęcie siedmenastolatek na ktrego sikasz skopał ci dupe swoją wiedzą z przeterminowanych książek w tym temacie o NSR 125.

nie kopiesz mu dupy bo nie piszesz dobrze.... i troche szacunku do starszych

VCO napisał(a):A to że niemam własnego motocykla bo sprzedałem sprzedaje robie co sie da żeby kase nazbierać bo niemam ojca i matki którzy mi dołożą 10 tys zł bo i ch ładnie poprosze i będe kupywał nowy i zbieram kase nie ogranicza mnie w zaden sposób. A nauke poprawnej pisowni zostawiam na dyktanda oraz pisma użędowe wnioski itp. Polecam lekturke o dyslekcji
Pozatem skad wiesz ze niamam moto jak mnie nie znasz?=Pier... głupoty!

nie rob z siebie takiego bosa znowu.... jaki z Ciebie jest handlarz jak nawet pelnoletni nie jestes??

VCO napisał(a):Ciekawe jakie będzie zdziwienie jak na nowy sezon siedemnastoletni głupek wyjedzie nowszą maszyną a nie padluchem z 1992 roku!

nie wazne czym wazne jak sie wyjedzie... jakby mi dali Desmosedici RR to tez bym nie swiecil bo nie potrafilbym tego wykorzystac nawet w 10 procentach.....

VCO napisał(a):Oczywiscie nie obrazam i niemam nic do reszty bo w końcu każdy jeździ tym co ma ale takie typy jak ten pouczający ojczulek mnie wkur... do czerwoności swoimi polemikami i popisami czytania ze zrozumieniem

wez pod uwage ze Ty wkurwiasz 70% ludzi na forum.... pisalem ci juz zebys troszke przystopowal ze swoimi wywodami... widac nie pomoglo.... bardzo czesto nie masz racji i nie potrafisz sie do bledu przyznac

VCO napisał(a):Nom właśnie nie jestem pewny wydaje mi sie ze to chodzi o to ze wilgotne powietrze opuźnia spalanie dzieki czemu właśnie jest wiecej czasu na skompresowanie mieszanki zanim wybuchnie (oczywiscie to ułamki sekund)
Filtry motocyklowe też sie nasącza olejem żeby były wilgotniejsze i w jakiś sposób to ma tam pomagać w leprzym przepływie powietrza do gaźnika

wydaje mi sie ze gadasz glupoty... a nasaczanie filtra specjalnym preparatem (w ostatecznosci olejem) moim zdaniem ma na celu poprawienie "wlasciwosci filtrujacych" (lepsze wychwytywanie syfow) ale to tez nie wiem bo sie na tym nie znam- tak mi sie wydaje (niczego nie stwierdzam w przeciwienstwie do Ciebie)
kravec
Administrator

Postprzez qbas118 » 23/9/2007, 19:32

panowie nie kłoćcie sie;] tym bardziej nie na moim temacie;p ale racje uwazam ze ma kravec
------->> GPX 600
------>> GSXR 750 SRAD
------->> GSXR 600 K1

"moge przedawkowac zycie co prowadzi do smierci..."
qbas118
Świeżak

Postprzez SzpiceR » 23/9/2007, 19:33

ale mu kravcio pojechales! chodz chlopak ma troche racji np. z tym ze icid to troche taki ojeciec na siłe sie robi :wink:
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Ścigacz.pl

Postprzez VCO » 23/9/2007, 20:31

Nawet nie che sie dalej kucić odnośnie tych wątków bo to jest żenada i przez literki niema sensu jeden co mu bozia poskapiła inteligecji odbiera zdanie icznaej a drugi inaczej... i nieporozumień jest masa i zaczyna sie

Pozatem jak ja napisze posta to zaraz na mnie leci jazda z 5 osób które notorycznie śledza moje posty chyba z ksiązkami na rękach ciągle zajmują sie najdrobniejsza weryfikacją mojej zeczywistości tak to moge uogulnic mysle ze zrozumiesz o co chodzi a z tym 70 % wkurwieniem ludzi to ja zaczynam kłutnie czy oni ja pisze VCO WEŹ PRZESTAŃ SZCZYLU DEBILU IDIOTO ITD? ja to zaczałem? (nie tyczy sie tego tematu tylko innych) Co wyraże swoje zdanie czy opisze jakąś sytuacje to zaraz jazda leci weryfikacja itd. tylko po to chyba zeby sie pokłucić a nic na temat w dodatku nawet chyba nie rozumieją tego co czytają jak ja napisze! PAMIĘTAJCIE ŻE TO ZAŁOZYCIEL TEMATU UZNA COŚ ZA PRAWDĘ A COŚ ZA NIE PRAWDĘ, SKOŻYSTA Z TEJ RADY A NIE TAMTEJ, POGADA Z TYM A NIE TAMTYM JEŚLI ZECHCE, WIĘC NIE MUSICIE TEGO SPRAWDZAĆ I POGŁEBIAĆ SIĘ W TYM

Handlaż ze mnie taki ze nikomu nic do tego i nie powinno nikogo obchodzić do przeliczenia czy nikt mnie w balona nie robi wystarczy mi zakres 2 klasy podstawówki nie 18 lat A z tym filtrem tą wiedze między innym przekazał mi wasz respektowany kolega z forum nicku nie pamiętam(ma w avatarku zdjecie motoru z tyłu) ale gada od żeczy i widać ze wiekszosc ma do niego zaufanie jeśli chodzi o mechanike, zastosowań filtra z tym olejem jest cała masa a ja akurat wybrałem to jedno które robi tak a nie inaczej!

Pozatem h*j mnie obchodzi ten szacunek dla niego jak on niema dla mnie szacunku! (nie tyczy sie tego tematu tylko wcześniejszych z zalążka konfliktu)

Wogule to po h** sie kłucić? Nie mozecie zajac miejsca w temacie tylko odrazu trzeba kurwa prowokowac kłutnie z kimkolwiek wyzywac i przypisywac łatke (nie tyczy sie tylko mnie) ???? zamiast puścić luzem to nie! koniecznie weryfikowac sprawdzać choć to i tak nie z tematem Ja jakos pisze też na innym forum z innego mojego zainteresowania i tam jakos nikt tak na nikogo nie najezdza i go nie inwigiluje jest spokój kazdy kazdemu zyczliwy nikt nikogo od pajaców nie wyzywa nawet jak jest nowy to nie wytykają mu wszystkiego nie gnębią wszystko jest na tak zwanym lajcie, tylko sprostują go w wypowiedzi zamiast krytykować powiedzą: "Uważam że niemasz racji bo" a nie "Ty kretynie skończony wypier... napewno bajki piszesz skończ z tym!"
TUTAJ JEST CO INNEGO: HAMSTWO !!!
I mi już granica puszcza z tego tytułu :evil: też potrafie pogadac normalnie w celu ustalenia prawdy i przyznać sie do błędu powiedzieć aha jest taki tak masz racje, jeśli dyskusja jest normalna, ale jak jest najazd to puszczają mi nerwy i innym potem też Głównie te forum zajmuje sie teraz kłuceniem zazdrością i weryfikacją jak pogłębianiem wiedzy w danej dziedzinie. Chciałbym żeby tego nie było ale nie nauczysz głuchego muzyki słuchać jest pare osób które sieją zamęt zanim pomyślą zdąża zzwyzywać iinne moze ja też ale ja moge być normalny i często prubuje rozmawiać normalnie i jakoś bez towarzystwa gumisia marcina icida i jescze prau innych łebków to mi sie udaje bo inni patrzą inaczej na wypowiedź jescze z marcinem czasami da sie pogadać ciekawie((jak nie włączy swojego pesymizmu i weryfikacji)) ale co do reszty tego nie powiem
Jak chcesz kravec pogadam z tobą na GG i sie dogadamy
Ostatnio edytowano 23/9/2007, 20:47 przez VCO, łącznie edytowano 1 raz
VCO
Świeżak

Postprzez mar111cin » 23/9/2007, 20:42

VCO napisał(a):Nawet nie che sie dalej kucić odnośnie tych wątków bo to jest żenada i przez literki niema sensu jeden co mu bozia poskapiła inteligecji odbiera zdanie icznaej a drugi inaczej... i nieporozumień jest masa i zaczyna sie

Pozatem jak ja napisze posta to zaraz na mnie leci jazda z 5 osób które notorycznie śledza moje posty chyba z ksiązkami na rękach ciągle zajmują sie najdrobniejsza weryfikacją mojej zeczywistości tak to moge uogulnic mysle ze zrozumiesz o co chodzi a z tym 70 % wkurwieniem ludzi to ja zaczynam kłutnie czy oni ja pisze VCO WEŹ PRZESTAŃ SZCZYLU DEBILU IDIOTO ITD? ja to zaczałem? (nie tyczy sie tego tematu tylko innych) Co wyraże swoje zdanie czy opisze jakąś sytuacje to zaraz jazda leci weryfikacja itd. tylko po to chyba zeby sie pokłucić a nic na temat w dodatku nawet chyba nie rozumieją tego co czytają jak ja napisze! PAMIĘTAJCIE ŻE TO ZAŁOZYCIEL TEMATU UZNA COŚ ZA PRAWDĘ A COŚ ZA NIE PRAWDĘ, SKOŻYSTA Z TEJ RADY A NIE TAMTEJ, POGADA Z TYM A NIE TAMTYM JEŚLI ZECHCE, WIĘC NIE MUSICIE TEGO SPRAWDZAĆ I POGŁEBIAĆ SIĘ W TYM

Handlaż ze mnie taki ze nikomu nic do tego i nie powinno nikogo obchodzić do przeliczenia czy nikt mnie w balona nie robi wystarczy mi zakres 2 klasy podstawówki nie 18 lat

Pozatem h*j mnie obchodzi ten szacunek dla niego jak on niema dla mnie szacunku! (nie tyczy sie tego tematu tylko wcześniejszych z zalążka konfliktu)

Wogule to po h** sie kłucić? Nie mozecie zajac miejsca w temacie tylko odrazu trzeba *** prowokowac kłutnie z kimkolwiek wyzywac i przypisywac łatke (nie tyczy sie tylko mnie) ???? zamiast puścić luzem to nie! koniecznie weryfikowac sprawdzać choć to i tak nie z tematem Ja jakos pisze też na innym forum z innego mojego zainteresowania i tam jakos nikt tak na nikogo nie najezdza i go nie inwigiluje jest spokój kazdy kazdemu zyczliwy nikt nikogo od pajaców nie wyzywa nawet jak jest nowy to nie wytykają mu wszystkiego nie gnębią wszystko jest na tak zwanym lajcie, tylko sprostują go w wypowiedzi zamiast krytykować powiedzą: "Uważam że niemasz racji bo" a nie "Ty kretynie skończony wypier... napewno bajki piszesz skończ z tym!"
I mi już granica puszcza z tego tytułu :evil: też potrafie pogadac normalnie w celu ustalenia prawdy i przyznać sie do błędu powiedzieć aha jest taki tak masz racje, jeśli dyskusja jest normalna, ale jak jest najazd to puszczają mi nerwy i innym potem też Głównie te forum zajmuje sie teraz kłuceniem zazdrością i weryfikacją jak pogłębianiem wiedzy w danej dziedzinie. Chciałbym żeby tego nie było ale nie nauczysz głuchego muzyki słuchać jest pare osób które sieją zamęt zanim pomyślą zdąża zzwyzywać iinne moze ja też ale ja moge być normalny i często prubuje rozmawiać normalnie i jakoś bez towarzystwa gumisia marcina icida i jescze prau innych łebków to mi sie udaje bo inni patrzą inaczej na wypowiedź jescze z marcinem czasami da sie pogadać ciekawie((jak nie włączy swojego pesymizmu i weryfikacji)) ale co do reszty tego nie powiem

tęskniłem :lol:
nie pisz tak dużo bo takich głupot nikt nie ma ochoty czytać.
a jak już to nie pesymizm tylko realizm.
Nikt też nie śledzi Twoich postów, poprostu jak ktoś napisze coś mądrego to nikt nic nie mówi, za to jak pisze głupoty to zaraz inni mu to wypersfadują.
coś mi się wydaje że za niewyparzony język niedługo będzie BYE BYE.
mar111cin
VIP Ścigacz.pl

Postprzez SeboRJ09 » 24/9/2007, 09:34

Dla jazsnosci Srady moaja miedzy 134- a 140 km
W zaleznosci czy ktos cos zmienial czy tez nie...
Co do reszty motorkow nie mam pjecia...
Pozdr
SeboRJ09
Świeżak

Postprzez SeboRJ09 » 24/9/2007, 09:37

Co do czyszczenia filtrow olejem....
Czyscic oczywiscie ze tak,ale nastepnie wysuszyc!!!
Wkladnie filtra nasaczonego olejem to jakis Mit...
SeboRJ09
Świeżak

Postprzez icid » 24/9/2007, 19:53

VCO napisał(a):Nawet nie che sie dalej kucić odnośnie tych wątków bo to jest żenada i przez literki niema sensu jeden co mu bozia poskapiła inteligecji odbiera zdanie icznaej a drugi inaczej... i nieporozumień jest masa i zaczyna sie

Handlaż ze mnie taki ze nikomu nic do tego i nie powinno nikogo obchodzić do przeliczenia czy nikt mnie w balona nie robi wystarczy mi zakres 2 klasy podstawówki nie 18 lat A z tym filtrem tą wiedze między innym przekazał mi wasz respektowany kolega z forum nicku nie pamiętam(ma w avatarku zdjecie motoru z tyłu) ale gada od żeczy i widać ze wiekszosc ma do niego zaufanie jeśli chodzi o mechanike, zastosowań filtra z tym olejem jest cała masa a ja akurat wybrałem to jedno które robi tak a nie inaczej!

Wogule to po h** sie kłucić? Nie mozecie zajac miejsca w temacie tylko odrazu trzeba *** prowokowac kłutnie z kimkolwiek wyzywac i przypisywac łatke (nie tyczy sie tylko mnie) ???? zamiast puścić luzem to nie! koniecznie weryfikowac sprawdzać choć to i tak nie z tematem Ja jakos pisze też na innym forum z innego mojego zainteresowania i tam jakos nikt tak na nikogo nie najezdza i go nie inwigiluje jest spokój kazdy kazdemu zyczliwy nikt nikogo od pajaców nie wyzywa nawet jak jest nowy to nie wytykają mu wszystkiego nie gnębią wszystko jest na tak zwanym lajcie, tylko sprostują go w wypowiedzi zamiast krytykować powiedzą: "Uważam że niemasz racji bo" a nie "Ty kretynie skończony wypier... napewno bajki piszesz skończ z tym!"
To pierwasza sprawa błędy zaznaczyłem je na czerwono nie dziękuj nie ma za co. Druga sprawa kolesie których wymieniasz są starsi i są pasjonatami tego sportu ja kolego od zawsze i nie sieją zamętu tylko krótko i rzeczowo wyrażają swoje opinie. Twoje opinie to mega długie wywody z tysiącami błędów których powstydził by sie nawet 12 latek do tego rady mechaniczne nie trzymają sie kupy nawet na zdrowy rozsądek. Nie zastanowiłeś sie chociaż przez chwile dlaczego wszyscy najeżdżają na ciebie a nie na któregoś z tysięcy innych użytkowników? Ja z wykrztałcenia jestem ekonomistą takie skończyłem studia przed nimi liceum zawodowe o profilu mechanik precyzyjny, moja specjalność to przeróbka i strojenie silników dwusówowych, potrafie naprawić i uszczelniać dynamometrycznie silniki Wankla i jestem w trakcie nauki budowy silników Renesis, szkoda że myślisz że skopałeś mi dupe, jak to napisałeś w swoim poście bo to troszke śmieszne a skoro na innym forum cie cenią i lubią to nie wiem po co uparłeś sie doradzać tutaj. Powiem ci w skrócie co jest nie tak: Ktoś czyta twojego posta który ma milion błędów i ciągnie się jak telenowela do tego połowa zaczyna sie: Ja nie miałem ale mój kolega............. itp. a na końcu znajduje jakąś dziwną terorię która dla kogoś kto ma trochę pojęcia jest śmieszna to jest na biednego VCO odrobine wkurwiony. A co do mojego ojcowania to miałem wypadek właśnie przez to że wydawało mi się że już nauczyłem się jeździć i byłem wtedy w twoim wieku, więc jak najbardziej mam prawo wypowiadać się w tym temacie tym bardziej że jeżdże na dwóch kółkach już osiem latek. Proponuje zastanów się nad sobą bo to nie ja Marcin czy Gumiś mamy problem.
icid
VIP Ścigacz.pl

Postprzez gumis » 24/9/2007, 20:06

VCO tych Twoich elaboratow poprostu nie da sie czytac. Pierwsza sprawa to stylistyka i pisownia. Poprostu oczy bola i po chwili chce sie przegryzc kabel od internetu. A 2 sprawa Twoje wypociny niewiele wnosza do tematu. Teraz na sile starasz sie zmienic swoj wizerunek. Zmartwie cie niestety...nie wychodzi ci to. Juz ci to pare osob powiedzialo, min. Marcin, Icid, Kravec i jeszcze pare osob by sie napewno znalazlo.. Jeszcze troche by sie ich znalazlo...ale wez sobie to do serca.
gumis
VIP Ścigacz.pl

Postprzez VCO » 27/9/2007, 17:09

Dobra zgodze sie ale wypraszam sobie tego typu wasze wywodu jakie zaistniały w dalszych tematach typu np ja pisze że kolega śmigał 8 lat od motorynek to śmigał i niemam w tym celu zeby kogos oszukać albo powiedziec wszystkim patrzcie jaki on jest zajebisty on juz 20 lat jezdzi a dopiero ma 16 i to mnie denerwuje ze zaraz połowa tutaj sie zuca o takie weryfikacje zamiast zajac sie tematem Sprawdzic tego i tak nigdy nie sprawdzisz czy mam kolegów, R1 w garazu, prawo jazdy, 18 lat, i inne wiec niema co pier.. na siłe i sie smiac z tego. Jak mówie to mówie. I tylko tego chce nie chce zmieniać swojego jakiegoś nie wiem czego.... wizerunku czy coś nie zrozumiałem cie nie chce wnikac tylko chce zeby dało sie z kims powaznie porozmawiac ciekawie czegos sie dowiedzieć a nie jazde uskuteczniać np w temacie o ZZR 500 napisałem ze uwazam ze ten zzr ma silnik od jakiegos 2 garowego 500 er gpz itd... bo najczesciej silniki 500 sa dwógarowe na rynku europejskim i nie zaprzeczysz A ty do mnie ze jestem jakims idotą zebym wogule sie nie wypowiadał ze nie wiem czym sie roznia silnik 2 garowy od 4 garowego i wogule Nie życze sobie tego!!! jasne ? Pisze takie długie wywody bo wy mnie do tego zmuszacie oczerniając mnie ze nie wiem ze 2 g chodzi inaczej jak 4 g troche zrozumienia i ładu poprosze bo z tego co widze to kazdy temat konczy sie kłutnią

ja mam 17 lat i sie nie wstydze swoich błedów ort. bo ciesze sie ze mnie zrozumiałeś o to jest najwazniejsze. Bedzie trzeba napisać pismo uzedowe wtedy napisze bezbłędnie puki co niema po co i uwazam za chore wytykać komus ortografie jak bym był jakims prezydentem czy dziennikażem
Pozatem nakłady czynników(miedzy innymi czas) majace zmienić styl pisma i poprawić ortografie nie są "opłacalne" do rezultatów(czyt. zrozumienia treści) moim zdaniem wiec niema sensu. A to napisałem w jakieś 5 minut

A ta teoria która znajduje sie na samym końcu jest moim zdaniem które tylko w pewnien sposób podlega dyskujsi i wyjaśnieniu a nie jest obiektem śmiechu bo moze czasem sie okazać prawdą... chodzi mi też o ten temat w któym sie wyraziłem że: nie ma różnicy pomiędzy przyspieszeniem do 100 w 3,0 sek a 3,3 no bo takowej nie odczuwasz to już ułamki sekund ((jak by kazdy to odczuwał to do określania przyspieszenia nie potrzebny był by np. stoper tylko ludzie by sami wiedzieli jak przyspieszyli heh)) i teraz takie czasy nastały że jadąc 1000 a 600 ta róznica w przyspieszeniu naprawde jest znikoma i mało odczuwalna to już jest taka prędkość ze wiesz... taki GSXR 1100 już może mieć gorsze osiągi jak R6 a nawet w "naszym" przypadku ma i nie zagłebiam sie tutaj w szczeguły jak setne tylko pisze o odczuciach z jazdy w których przyspieszenie 3,0 a 3,3 to jest naprawde mikromilimetrowa róznica. pozostaje jeszcze aspekt konstrukcji motoru przeniesienia srodka ciezkosci i momentu obrotowego ale w szczeguły sie nie zagłebiam jak juz mówiłem ale miedzy tym 150 koni a 100 jest naprawde niewielka róznica... to juz reszta to te czynniki o których pisałem czyli konstrukcja jak bym ci pokazał 10 filmików z perspektywy kierowcy widok na zegary, z przyspieszania 150 konnego 1000 i posrud nich była by 600 115 konne to mysle ze bys miał problem z odnalezieniem 600 w tym gronie nie spekulujac sie znakami na obrotomierzu marką wygladem zegara do poszczegulnego modelu tylko osiaganiem predkosci z okreslonym przyspieszeniem, sposobem: "Na oko"
VCO
Świeżak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Motocykle