Jaki motocykl wybrać jako drugi?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Glenroy napisał(a):który kurczliwie trzyma się prawej krawędzi jezdni, jakby jechał skuterem, to na prawdę zmusza to do zastanowienia się, co tak na prawdę taki gość ma w głowie.
Bez przesady, ja np. wyłącznie dzięki temu jeszcze żyję (i nie ma w tym ani grama przesady, jak 30 metrów przed motocyklem pojawia się wyprzedzający samochód, wolę być jednak z prawej, sprawdzone kilkanaście razy mimo zaledwie kilku tysięcy km doświadczenia). Jazda na motocyklu środkiem pasa w Polsce to samobójstwo.
SlowMotion napisał(a):W całości za 1500zł też da się ubrać, ale wtedy polecam jeździć bardzo zachowawczo i nie przekraczać 40-50kmh.
- riderZ056
- Świeżak
grzeskuu napisał(a):chlopcze ? nie mam 20 lat wiec powsciagnij swoj jezyk. poza tym dzieki za opinie
Mozesz miec i 60 a piszesz i myslisz jakbys mial 14.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
riderZ056 napisał(a):Glenroy napisał(a):który kurczliwie trzyma się prawej krawędzi jezdni, jakby jechał skuterem, to na prawdę zmusza to do zastanowienia się, co tak na prawdę taki gość ma w głowie.
Bez przesady, ja np. wyłącznie dzięki temu jeszcze żyję (i nie ma w tym ani grama przesady, jak 30 metrów przed motocyklem pojawia się wyprzedzający samochód, wolę być jednak z prawej, sprawdzone kilkanaście razy mimo zaledwie kilku tysięcy km doświadczenia). Jazda na motocyklu środkiem pasa w Polsce to samobójstwo.
Ojej, znowu ta Polska taka zła, niedobra i ludzie to jacyś gorsi, bo za granicą to po drogach debile nie jeżdżą...sami o sobie budujemy taką opinię na świecie, a później płacz, bo Polaków się za gorszych uważa

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Glenroy napisał(a): jeździ się od zewnętrznej, do wewnętrznej na przesunięty apeks, (...) zakręt w prawo zaczyna się ze środka pasa a kończy po wewnętrznej, w lewo, zaczyna się od prawej krawędzi, kończy na środku pasa.
Oczywiście, chyba że akurat ktoś Cię w zakręcie wyprzedza i myśli że celowo blokujesz mu drogę by potem z zemsty wyprzedzać cię jadąc 10 centymetrów od twojej kierownicy. A dokładnie takie coś też zdążyłem przerobić.
SlowMotion napisał(a):W całości za 1500zł też da się ubrać, ale wtedy polecam jeździć bardzo zachowawczo i nie przekraczać 40-50kmh.
- riderZ056
- Świeżak
Ja tam jestem za jazdą środkiem pasa. I tak i tak puszki wyprzedzają nas na styk, a jadąc środkiem pasa masz przynajmniej gdzie uciekać; jak jedziesz przy prawej krawędzi - to pozostaje tylko pobocze, rów albo chodnik.
Moto Guzzi V7 - szkoda życia na brzydkie motocykle.
-
Zimny72 - Zimny Drań
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości