[KTM 450 SX-F] KTM SX-F 450 2013 - 60 KM to za dużo
• Strona 2 z 2 • 1, 2
heh redaktorek w ogole wbił 2gi bieg na tym torze czy już miał mokro w gaciach ze opisze tutaj tą mega moc xD 60km to 2t miały w 1864 roku a on mało sie nie pojsrał pisząc ten beznadziejny artykuł xD <br><hr>tomasz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
człowieczku jak możesz testować taki motocykl wiedząc o nim tylko to co wyczytałeś na stronie ktm ? zero umiejętności jazdy ! o mocy, zawieszeniu itd. powinien się wypowiedzieć zawodnik który codziennie ma styczność z takimi maszynami... dobry elektryczny rower dla ciebie bylby mega mocny...<br><hr>TomaszKomentatorzy napisał(a):Autor chyba 2gi czy 3ci raz jeździł crossem, żaden skok dobrze nie byl zrobiony, zakręty to tak, jakby ktoś na r6 się w ogóle nie przechylał się w winklu, Ty tylko wciskasz gaz na prostej... Trochę mi żal KTM, że nie stać ich na lepszą reklamę...
Dajcie do testów kogos, kto ogarnia, a nie jakiegoś tłuściocha z redakcyjnej kanapy...<br><hr>miszcz<br>Komentatorzy napisał(a):Z tego, co mnie kiedyś uczuli to na pierwszym okrążeniu na nowym torze się nie idzie pełnym ogniem, ale może się nie znam. Co w tekście zresztą zaznaczyłem, ale obstawiam, że zadziałał tu mechanizm "filmik + hejting w komentach", bo czytanie ponoć wychodzi z mody. <br><hr>Michał Mikulski<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Noo, widać, że doświadczona kadra mistrzów wypowiada się na temat... Panowie, dajcie spokój. Chcecie hejtować, idźcie na onet
<br><hr>ktmka

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ilu z Was super riderow siedzialo na ktm..a moze czy ktorykolwiek jezdzill innym pojazdem nizeki rower? Polecam wrzucic swoje filmy a nastepnie sie wypowiadac gowniarzu jeden z drugim...ojciec noe nauczyl szacunku i rozmmowa sprowadza sie do rzucania blotem w autora...idioci ignoranci bez pojecia<br><hr>anta11
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mam ktm 500 exc .. 2012 rok ..... wczesniej miałem 2 sztuki kawasaki kxf 450 .... wole kawasaki i juz nie kupie nic poza kawą ...
masz pytania ?
kropa.sp@interia.pl
pozdr<br><hr>sdsd
masz pytania ?
kropa.sp@interia.pl
pozdr<br><hr>sdsd
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości