[KUPIĘ] Yamaha Fazer FZ6 od 2004r.
• Strona 1 z 1
[KUPIĘ] Yamaha Fazer FZ6 od 2004r.
Witam.!
Chcę kupić Yamahe FZ6 od 2004r.
WARUNKIEM rozpatrzenia oferty jest czarny silnik, tzn nie srebrny
Kolor baku itp obojętne. Chcę czarny bo moim zdaniem wygląda nieporównywalnie lepiej niż srebrny.
StreszczÄ™ mojÄ… przygodÄ™ z motocyklami:
Zaczynałem od motorynki, później przesiadłem się na simsona, jeździłem nim 2 lata po czym kupiłem Yamaha DT 80 i przerobiłem na cross'a. Sprzedałem i kupiłem Full Cross'a Yamahe YZ 125ccm. Każdym z motocykli jeździłem około 2 lata.
Sprzedalem 2 lata temu żeby kupić samochód. Teraz mam pracę oraz studiuję i chcę kupić motocykl który będzie mi służył na dojazdy na uczelnie 60km w weekend.
Bardzo ceniÄ™ sobie wyglÄ…d motocykla.
CZy FZ6 to dobry wybór?
Pozdrawiam i czekam na oferty!
Chcę kupić Yamahe FZ6 od 2004r.
WARUNKIEM rozpatrzenia oferty jest czarny silnik, tzn nie srebrny

StreszczÄ™ mojÄ… przygodÄ™ z motocyklami:
Zaczynałem od motorynki, później przesiadłem się na simsona, jeździłem nim 2 lata po czym kupiłem Yamaha DT 80 i przerobiłem na cross'a. Sprzedałem i kupiłem Full Cross'a Yamahe YZ 125ccm. Każdym z motocykli jeździłem około 2 lata.
Sprzedalem 2 lata temu żeby kupić samochód. Teraz mam pracę oraz studiuję i chcę kupić motocykl który będzie mi służył na dojazdy na uczelnie 60km w weekend.
Bardzo ceniÄ™ sobie wyglÄ…d motocykla.
CZy FZ6 to dobry wybór?
Pozdrawiam i czekam na oferty!
-
TransFeR - Świeżak
Fz6 dobra maszyna, bardzo oszczędna, czarny silnik to tylko wygląd, a jeżeli naprawdę zależy Ci na pewnym niezawodnym motocyklu w ładnym stanie/oryginalnym lakierze to może zobacz mojego http://otomoto.pl/yamaha-fz-fz6-fazer-600-M3521043.html Zapraszam do oględzin motocykl naprawdę czysty, zadbany i pewny.
pozdrawiam
pozdrawiam
- caca100
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle, skutery, quady - dodaj też ogłoszenie na gielda.scigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość