Pomoc dla motocyklistów
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Ale ja nie rozumiem jaki problem wkomponować tyle miejsca by powstał i plac do stuntu i tor kartingowy?
Jedynie wylać więcej betonu. Czym więcej ludzi będzie się tam rozwijać tym lepiej. A zawsze innego rodzaju imprezę można tam zorganizować.
Jedynie wylać więcej betonu. Czym więcej ludzi będzie się tam rozwijać tym lepiej. A zawsze innego rodzaju imprezę można tam zorganizować.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
jw.
do tego stworzenie kilku drewnianych skladanych/rozkładanych ramp dla skejtów/bajkerów itp to też nie problem
do tego stworzenie kilku drewnianych skladanych/rozkładanych ramp dla skejtów/bajkerów itp to też nie problem
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Dość przyzwoite rozwiązanie, a do tego gdyby powstała jakaś knajpa 10m od tego placyku to normalnie bajka
U mnie w mieście jest nawet taki placyk z betonu, w sezonie letnim są tam rampy i te inne duperele dla skejtów a w sezonie zimowym jest na tym lodowisko.
Edit: 02.04.2012
Głosowanie zakończone- wygrał plac do stuntu

U mnie w mieście jest nawet taki placyk z betonu, w sezonie letnim są tam rampy i te inne duperele dla skejtów a w sezonie zimowym jest na tym lodowisko.
Edit: 02.04.2012
Głosowanie zakończone- wygrał plac do stuntu

how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości