Pomoc dla motocyklistów
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Pomoc dla motocyklistów
Witajcie
Na stronie Krotoszyna pojawiła się ciekawa ankieta więc proponuję pomóc tamtejszym motocyklistom. Nie będę się rozpisywać. Wrzucam link i niech każdy zagłosuje ( chyba wiadomo na co) z jednego IP mozna wysłać 5 głosów dziennie. Do dzieła Panowie
http://krotoszyn.naszemiasto.pl/artykul ... m,zid.html
Na stronie Krotoszyna pojawiła się ciekawa ankieta więc proponuję pomóc tamtejszym motocyklistom. Nie będę się rozpisywać. Wrzucam link i niech każdy zagłosuje ( chyba wiadomo na co) z jednego IP mozna wysłać 5 głosów dziennie. Do dzieła Panowie
http://krotoszyn.naszemiasto.pl/artykul ... m,zid.html
how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
"Mini walka o plac w Krotoszynie trwa! Póki co wygrywamy w ankiecie, ale nie zaszkodzi oddać kolejnych 5 głosów na plac do stuntu. Przypominamy o co chodzi: władze w Krotoszynie chcą zagospodarować tereny rekreacyjne na błoniach. Portal na którym głosujemy przedstawi wyniki władzom miasta, by dać im obraz na co jest zapotrzebowanie. Jest jakaś realna szansa, że taki plac mógłby powstać, bo Krotoszyn lubi stunt. Nawet jeśli ankieta mimo wszystko nic nie da, pokażmy, że jest nas wielu i wspieramy takie inicjatywy. Możecie klikać 5 razy dziennie! Klikajcie, że to lubicie i pchajcie to dalej. Niech się niesie:)"
-
k9aro3l - Stały bywalec
lepiej żeby chłopaki świrowali na mieście czy żeby mieli zamknięty plac i zeby mogli spokojnie się tam wyszaleć i poćwiczyć?
-
k9aro3l - Stały bywalec
Ale Wy jesteście pały. Jak dobrze to zrobia, to będą mogli tam rozgrywać zawody stunterskie. A to nie jest mały profit dla miasta. Dobre promo, kilku stunterów z czołówki i się masa ludu zleci. Nie tylko z tego miasta.
Wystarczy poczytać chociażby o Bielawie albo o Stunt GP w Bydgoszczy. Tam sie rzadko odbywają zawody, ale kto powiedział ze to jest jakaś reguła? Można zalać plac betonem, dać chłopakom wjazd i zrobić cykl zawodów.
Wystarczy poczytać chociażby o Bielawie albo o Stunt GP w Bydgoszczy. Tam sie rzadko odbywają zawody, ale kto powiedział ze to jest jakaś reguła? Można zalać plac betonem, dać chłopakom wjazd i zrobić cykl zawodów.
-
Arturo925 - Stały bywalec
-
SuzukiMaster - Świeżak
KaG, ale mnie przygasiłeś zią
No i co? Sonda to sonda. Wyraziłem swoją opinie bo mam takie prawo, wiec nic Ci do tego. To nie ja będę na to wydawał pieniądze, tylko ewentualnie z tego korzystał, a że chętnie bym obejrzał konkretne zawody stunterskie, to na taki obiekt głos oddałem. Dziękuję, dobranoc

No i co? Sonda to sonda. Wyraziłem swoją opinie bo mam takie prawo, wiec nic Ci do tego. To nie ja będę na to wydawał pieniądze, tylko ewentualnie z tego korzystał, a że chętnie bym obejrzał konkretne zawody stunterskie, to na taki obiekt głos oddałem. Dziękuję, dobranoc
-
Arturo925 - Stały bywalec
Co kto woli, ja bym chciał żeby chłopakom zbudowali albo plac do stuntu albo tor cartingowy. A związku z tym że wrzuciłem link na forum to chyba nic złego ? Nikt tutaj nie oszukuje- można oddać po 5głosów dziennie, ja tak robię, nic to mnie nie kosztuje a chłopaki dzieki temu może będą mieli fajną miejscówkę.
Nikogo nie zmuszam do głosowania- chcesz głosować na żużel? Proszę bardzo- tylko że weź pod uwagę jakie są koszty utrzymania, jakie koszty zbudowania, jakie jakie i jeszcze raz jakie... Co to za filozofia i koszty wylania placu w stosunku do modernizacji toru żużlowego? Dwa różne tematy.
A co do jazdy na zamkniętym miejscu a do jazdy na ulicy, to ten kto będzie chciał gumować na publicznej, tak czy siak będzie to robił. Ale może dzięki takiemu placowi poświęci trochę czasu najpierw na jazdę na zamkniętym terenie a później na świrowaniu na mieście?
PS Sondy zarówno internetowe jak i każde inne można łatwo zmanipulować
Nikogo nie zmuszam do głosowania- chcesz głosować na żużel? Proszę bardzo- tylko że weź pod uwagę jakie są koszty utrzymania, jakie koszty zbudowania, jakie jakie i jeszcze raz jakie... Co to za filozofia i koszty wylania placu w stosunku do modernizacji toru żużlowego? Dwa różne tematy.
A co do jazdy na zamkniętym miejscu a do jazdy na ulicy, to ten kto będzie chciał gumować na publicznej, tak czy siak będzie to robił. Ale może dzięki takiemu placowi poświęci trochę czasu najpierw na jazdę na zamkniętym terenie a później na świrowaniu na mieście?
PS Sondy zarówno internetowe jak i każde inne można łatwo zmanipulować
Ostatnio edytowano 31/3/2012, 17:51 przez k9aro3l, łącznie edytowano 1 raz
-
k9aro3l - Stały bywalec
arturo, akurat Bydgoszcz, którą min. wybrałeś na przykład to był zły wybór.
Bydgoszcz akurat ma spore tradycje jeśli chodzi o organizowanie imprez, szczególnie sportowych.
Bydgoszcz akurat ma spore tradycje jeśli chodzi o organizowanie imprez, szczególnie sportowych.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Ale ja nie rozumiem jaki problem wkomponować tyle miejsca by powstał i plac do stuntu i tor kartingowy?
Jedynie wylać więcej betonu. Czym więcej ludzi będzie się tam rozwijać tym lepiej. A zawsze innego rodzaju imprezę można tam zorganizować.
Jedynie wylać więcej betonu. Czym więcej ludzi będzie się tam rozwijać tym lepiej. A zawsze innego rodzaju imprezę można tam zorganizować.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
jw.
do tego stworzenie kilku drewnianych skladanych/rozkładanych ramp dla skejtów/bajkerów itp to też nie problem
do tego stworzenie kilku drewnianych skladanych/rozkładanych ramp dla skejtów/bajkerów itp to też nie problem
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości