Kawasaki ZX-6RR 2003 rok. Większy serwis. Kilka pytań...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
No tylko zamow sobie nowe nalepki na owiewki
bo te sa szpetne. Wiem ze w Wawie robia. Kumpel kiedys kupowal do GPX600. Musialbym spytac o namiar.

-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
-
-
Seba, jak jeszcze raz wspomnisz o moim kozackim dekielku od prÄ…dnicy i naklejkach to normalnie ustrzelÄ™
Ale dzięki za namiar ;]

Ostatnio edytowano 24/11/2010, 22:06 przez PrimoGhost, łącznie edytowano 1 raz

<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
Minęło trochę czasu od momentu założenia tego tematu. Zdążyłem wyposażyć się już w kilka rzeczy w tym jedną nieplanowaną
Przedstawię swoją małą kolekcję na wiosnę ;]
trochę się rozmyło, ale nie szkodzi.
Od lewej... Motul 300V, świece DENSO Iridium Power, filtr oleju K&N i nowa zabawka której kilka fot niżej ;]
Za namową SEBY postanowiłem zamówić z Ebaya wydech BOSA...
Homologacja, komplet do montażu, tytan... cena była zachęcająca.. Co o tym sądzicie? Całość ( + wysyłka ) kosztowała mnie 750 zł.
W tym miejscu też podziękowania dla Seby za cierpliwość i znoszenie mnie podczas przeprowadzania przez transakcje. Dziękuję stary.
W drodze do mnie są już Crash pady Womet Tech ( podziękowania dla Limaka za fajną opinię
oraz Filtr powietrza K&N
Po Nowym Roku zacznę rozglądać się za oponami M. Pilot Sport.
W planach... Amortyzator skrętu Wilbers/HyperPro ( chyba że dorwę gdzieś dobrą okazję na Ohlisa, ale ceny powyżej 2 tys zł to dla mnie zdecydowanie za dużo ) Alarm, Klamki z regulacją ( Titaxy Seby wyglądają zaj**e ) te nieszczęsne nalepki na boczki, nakładka na siedzenie pasażera. Dekielek od prądnicy.. muszę gdzieś dorwać identyczny na druga stronę. Ten chiński wygląda nieziemsko. Oryginał wymięka więc sprawa jest prosta... Chcę mieć dwa ( w tym miejscu znów pozdro dla Seby ) A tak na serio... póki co wolę jednak zainwestować w to co ważniejsze...
tym akcentem chciałem przypieczętować temat, bo pisząc o modyfikacjach robi się lekki OT...
Na wiosnę opisze dokładnie spostrzeżenia ( lub ich brak ) co do świec irydowych i oleju. Postaram się nakręcić video z dobrym dźwiękiem prezentujące stary wydech i zamianę na BOS
Jeszce raz wielkie dzięki za wszystkie porady !!

Przedstawię swoją małą kolekcję na wiosnę ;]

trochę się rozmyło, ale nie szkodzi.
Od lewej... Motul 300V, świece DENSO Iridium Power, filtr oleju K&N i nowa zabawka której kilka fot niżej ;]

Za namową SEBY postanowiłem zamówić z Ebaya wydech BOSA...
Homologacja, komplet do montażu, tytan... cena była zachęcająca.. Co o tym sądzicie? Całość ( + wysyłka ) kosztowała mnie 750 zł.
W tym miejscu też podziękowania dla Seby za cierpliwość i znoszenie mnie podczas przeprowadzania przez transakcje. Dziękuję stary.
W drodze do mnie są już Crash pady Womet Tech ( podziękowania dla Limaka za fajną opinię

Po Nowym Roku zacznę rozglądać się za oponami M. Pilot Sport.
W planach... Amortyzator skrętu Wilbers/HyperPro ( chyba że dorwę gdzieś dobrą okazję na Ohlisa, ale ceny powyżej 2 tys zł to dla mnie zdecydowanie za dużo ) Alarm, Klamki z regulacją ( Titaxy Seby wyglądają zaj**e ) te nieszczęsne nalepki na boczki, nakładka na siedzenie pasażera. Dekielek od prądnicy.. muszę gdzieś dorwać identyczny na druga stronę. Ten chiński wygląda nieziemsko. Oryginał wymięka więc sprawa jest prosta... Chcę mieć dwa ( w tym miejscu znów pozdro dla Seby ) A tak na serio... póki co wolę jednak zainwestować w to co ważniejsze...
tym akcentem chciałem przypieczętować temat, bo pisząc o modyfikacjach robi się lekki OT...

Na wiosnę opisze dokładnie spostrzeżenia ( lub ich brak ) co do świec irydowych i oleju. Postaram się nakręcić video z dobrym dźwiękiem prezentujące stary wydech i zamianę na BOS

Jeszce raz wielkie dzięki za wszystkie porady !!

<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
qzwa kup oryginal na stator ile mam Ci powtarzac
!!!
hehe
A na ebay nie widzialem drugich pokryw od strony sprzegala ;p.

A na ebay nie widzialem drugich pokryw od strony sprzegala ;p.
-
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości