Zobacz wÄ…tek - Jaki telefon polecacie
NAS Analytics TAG

Jaki telefon polecacie

Wywalac wszystko jak leci

Postprzez gruby19 » 9/12/2010, 19:04

pamiętaj o aktywacji pakietu neta po wyjściu ze sklepu.. żebyś pozniej nie płakał ze masz rachunek za 300zł ;)
Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...

Honda XLV 125 Varadero V-8

http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
gruby19
Stały bywalec

Postprzez Bystry » 9/12/2010, 19:54

mam na karte :D więc pompka :D
indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." | Obrazek | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami :D | | www.motoautostrada.pl
Bystry
Stały bywalec

Postprzez Pawel221 » 9/12/2010, 21:09

Blackberry .. ja mam 8520 Curve , nie ma gpsu tylko :)
ale jest jeszcze wiele modeli jeżynek :) Naprawde polecam :)
Honda cr 125 2006 rok :)
Pawel221
Świeżak

Postprzez mianps » 10/12/2010, 12:41

haha, temat "jaki telefon polecacie" a piszecie o zabawkach dla nastolatków :P

Podzielam zdanie Przemo_rene - telefon jak nazwa wskazuje jest do telefonowania i ewentualnie smsów.
Mój gps jest podobny, wydruk z mapy googla nawet nie za mapnikiem tylko za "pajączkiem" na baku, heh
Zgubiłem się w trasie co mi się zdarza choć baaardzo bardzo rzadko to dzwonię do kumpla i pytam się go o drogę jeśli siedzi na necie i też mam gps :P

Ostatnio kumpel sobie kupił mega wypasioną nokię (jakąś tam) z ekranem dotykowym, jak przykłada ją do ucha by pogadać to uchem zdarza mu się wyłączyć rozmowę, haha
Do tego nie włoży normalnie tego do kieszeni bo po pierwsze jest to za duże, a do tego ekran się porysuje... trzeba nosić w pokrowcu... i uważać tak jakby to było jajko.

Ostatnio zakupiłem używaną nokie 3110c - dla mnie rewelka. Dzwoni, smsuje i ma parę gadżetów podstawowych, których i tak pewnie mało co będę używać :P i kosztowała tylko 120zł...jak się zepsuje to sobie kupię kolejną, zapewne już trochę taniej ;p
Honda cb 450s -> FZS600
mianps
Świeżak

Postprzez Pawel221 » 10/12/2010, 14:24

dokładnie , np. Blackberry nie jest dotykowa .
Super siÄ™ na niej pisze maile , dzwoni i pisze smsy ( klawiatura qwerty)
Ale, nie ma co zwalać na użytkowników którzy polecali modele ... bo Bystry sam powiedział że potrzebuje

"gps, wifi, dobra rozdziałka ekranu, mp3, najfajniej jak by odtwarzał divx, podłączenie do tv "

I to jego sprawa, jeżeli potrzebuje takiego telefonu , to OK:)
Honda cr 125 2006 rok :)
Pawel221
Świeżak

Postprzez mianps » 10/12/2010, 18:51

a to sorry, nawet nie czytałem pierwszego posta.
Więc trzeba zwalić na założyciela tematu, bo powinien nazwać go jakoś tak:
"Jakie małe urządzonko polecacie z możliwością telefonowania?"
i najfajniej jak by miał możliwość wysyłania smsów, heh

On nie potrzebuje telefonu, on potrzebuje nowoczesnego gadżetu multimedialnego z możliwością telefonowania (choć tego nie wymienił w opisie jaki by chciał) ;p
Honda cb 450s -> FZS600
mianps
Świeżak

Postprzez gruby19 » 10/12/2010, 19:23

mianps napisał(a):Więc trzeba zwalić na założyciela tematu, bo powinien nazwać go jakoś tak:
"Jakie małe urządzonko polecacie z możliwością telefonowania?"
i najfajniej jak by miał możliwość wysyłania smsów, heh

On nie potrzebuje telefonu, on potrzebuje nowoczesnego gadżetu multimedialnego z możliwością telefonowania (choć tego nie wymienił w opisie jaki by chciał) ;p

co Ty p... :?

nie bluzgaj..
leg1on

http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
gruby19
Stały bywalec

Postprzez Bystry » 11/12/2010, 16:40

normalni ludzie zrozumieli o co chodzi, kupuje telefon na 3/4 lata i chciał bym żeby służył mi, dzwonił pisał etc. jak by miał tylko pisać dzwonić mieć radio i mp3 to bym nie zakładał tematu ... ale jak zwykle wszyscy są najmądrzejsi i szukają dziury w całym... nie wnosisz nic do tematu to nie pisz proste jak jebanie
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." | Obrazek | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami :D | | www.motoautostrada.pl
Bystry
Stały bywalec

Postprzez zadzior » 11/12/2010, 22:29

Aaa bystry cytat z jakiegoś kawałka fokusa z tym yebanem :D
zadzior
Stały bywalec

Postprzez Leitho » 12/12/2010, 02:36

Jezeli mozna miec telefon, aparat, kamere, mp3, gps, dostep do internetu w jednym urzadzeniu to dlaczego z tego nie skorzystac? Aha bo telefon sluzy do "telefonowania" :lol:
Na kolana chamy !
Leitho
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mianps » 12/12/2010, 16:48

jejku, też to zrozumiałem o co biega...
ale jak widać po moim poście mało kto zauważył, że to ironia. Następnym razem byście zrozumieli będę w nawiasie dodawał wpis (wypowiedź ironiczna) i może wtedy skumacie o co biega.
A Ty gruby19 kontynuuj swoje wypowiedzi w ten sposób to może zarobisz 7 ostrzeżenie ;p (wypowiedź ironiczna)

A co do "telefonu" to myślisz, że obecnie kupiony taki sprzęt wytrzyma Ci 3/4 lata? Obyś się nie zdziwił trwałością chińskich produkcji ;p (wypowiedź ironiczna)
Honda cb 450s -> FZS600
mianps
Świeżak

Postprzez gruby19 » 12/12/2010, 16:57

mianps napisał(a):jejku, też to zrozumiałem o co biega...
ale jak widać po moim poście mało kto zauważył, że to ironia. Następnym razem byście zrozumieli będę w nawiasie dodawał wpis (wypowiedź ironiczna) i może wtedy skumacie o co biega.
A Ty gruby19 kontynuuj swoje wypowiedzi w ten sposób to może zarobisz 7 ostrzeżenie ;p (wypowiedź ironiczna)

A co do "telefonu" to myślisz, że obecnie kupiony taki sprzęt wytrzyma Ci 3/4 lata? Obyś się nie zdziwił trwałością chińskich produkcji ;p (wypowiedź ironiczna)

stary co sie tak przejmujesz? jego problem tak? nawet jesli sie rozsypie za miesiac to jemu a nie Tobie wiec skoncz pisac te pierdoły bo az sie czytac tego nie chce. chcesz to se kup 3210 i zamknij sie tak? widocznie jestes strasznie malo rozwinietym czlowiekiem skoro wolisz nosic 3210, odtwarzacz mp3, mp4, nawigacje, konsole do gier, aparat i netbooka w kieszeni... albo poprostu przeraża Cie ilosc funkcji oferowanych przez takie urzadzenia i nie ogarniasz ich mozliwosci... widocznie skoro powstają urządzenia z takim wyposazeniem to musi byc na nie zapotrzebowanie tak? mózg mi staje jak czytam takie bzdety... :?

sorry za OT.. musiałem...

gruby19
Stały bywalec

Postprzez madcap » 12/12/2010, 17:26

tak w formie dygresji do takich kombajnów

może ktoś mnie za to co teraz napiszę nazwie typem z epoki króla ćwieczka

żaden pim nie jest mi zdolny zastąpić porządnego kalendarza-organizera
ciekawe dlaczego... (pytanie retoryczne)
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
madcap
Administrator

Postprzez Bystry » 12/12/2010, 18:39

patrz mam nokie 5310 made in hungary i telefon działa tylko po 3 czy 4 lata się trochę już posypał, ale swoje przeżył ;) jak mam nosić mp3, mp4, palmptopa i inne aparat i telefon to dzięki.... tak to całkiem niezły kąsek dla złodzieja ;) zależy jak się telefonu używa, kiedy potrzebuje to używam, nie będę ciągle siedział i oglądał sobie filmów w domu jak mam od tego telewizje, komputer etc. z internetu korzystać też w domu nie będę jak mam internet w komputerze, raczej w domu zdjęć robić nie będę więc też odpada i słuchać muzyki też nie za bardzo bo mam od tego sprzęt grający, a jak będę gdzieś w trasie to owe funkcje się przydadzą i wtedy nie będę musiał szukać któregoś z urządzeń, bo będzie ono w telefonie :) Ale zazwyczaj na jakiś wypad biorę aparat więc z telefonem nie muszę robić zdjęć.

Plusy taki kombajnów
+ wszystko w 1

Minusy
-padnie tel nie masz nic ;]

Więc jak macie znowu lać wodę to nie idźcie sobie gdzieś na interie chat i tam papiście sobie, rozumiem, że to HP, ale ten kto tego nie przeczytał w całości a mnie krytykuje to hvj pytanie jest konkretne i oczekuje konkretnych odpowiedzi, nawet mega trole ;D nie spamują tylko piszą na temat.... więc fajnie by było jak jak by ktoś dalej podawał przykłady :)

A co do organizera i kalendarza papierowego, jak lata się całe dnie gdzieś w interesach jest ok, ale nie jak się zapisuje coś co ma być w następnym tygodniu, zresztą ja z tego nie korzystam, a jak planuje coś dalej to zapisuje sobie w Ścigaczowym kalendarzu :D
Bystry
Stały bywalec

Poprzednia strona

Powrót do Smietnik

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê