Jaki telefon polecacie
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
512MB to aż za dużo. Mam 2GB miesięcznie i za wiele nie wykorzystuje (ok.150MB). Podobnie jak Gruby głównie korzystam z WiFi. Internet 3G jest strasznie wolny i to jest główny powód.
Druga sprawa to taka, że smartfone bez pakietu internetowego jest dla mnie bezużyteczny. Duży wyświeltlacz, masa aplikacji, ale funkcjonalność już nie ta sama..
Druga sprawa to taka, że smartfone bez pakietu internetowego jest dla mnie bezużyteczny. Duży wyświeltlacz, masa aplikacji, ale funkcjonalność już nie ta sama..
-
bryk77 - Stały bywalec
ja polecam nokie 3310 - z nową bateria 1200mAh. Głośne dzwonki, mocne wibracje, trzyma 1,5tyg dużo gadajac, jak wrzuce do kieszeni ze śrubkami to nic sie nie dzieje, ja kspadnie ze schodów to nic sie nie dzieje, jak zgubie na imprezie to...nic sie nie dzieje bo zaraz sie znajduje bo nikt nie chce tego zabierać. Kosztuje 150zł nowa. Lub od 20zł używki. Miałem Iphona 3G, różne macane LG, nokie serii N... wszsytko to tylko lans i nic poza tym. Lepiej kupić sobie normalną cyfrówkę do zdjęć i filmików za 400zł a telefon niech bedzie telefonem a nie jak Iphone gadzetem z funkcją TELE.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Przemo_rene napisał(a):ja polecam nokie 3310 - z nową bateria 1200mAh. Głośne dzwonki, mocne wibracje, trzyma 1,5tyg dużo gadajac, jak wrzuce do kieszeni ze śrubkami to nic sie nie dzieje, ja kspadnie ze schodów to nic sie nie dzieje, jak zgubie na imprezie to...nic sie nie dzieje bo zaraz sie znajduje bo nikt nie chce tego zabierać. Kosztuje 150zł nowa. Lub od 20zł używki. Miałem Iphona 3G, różne macane LG, nokie serii N... wszsytko to tylko lans i nic poza tym. Lepiej kupić sobie normalną cyfrówkę do zdjęć i filmików za 400zł a telefon niech bedzie telefonem a nie jak Iphone gadzetem z funkcją TELE.
Fajnie, ale jak jestem gdzieś ze znajomymi i chce sobie zrobić zdjęcie czy np. spontaniczny wyjazd do zakopca ( co się często zdarza ) to po co mi cyfrówka ? cyfrówka z 500 zł min + telefon + $$ i wtedy jestem łakomym kęskiem dla złodzieja

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
gps to na moto u mnie wygląda tak: karteczka z nazwami wiosek przez jakie mam lecieć włożona za mapnik. Fotki? Od czego ma się dziewczynę
Ona je zrobi
Mi telefon ma być telefonem. Bateria ma trzymać tydzień normalnego użytkowania (a nie 2dni Iphone lub dzień przy zabawach...) - WI-FI u nas w POlsce to tylko w miastach i to ich centrach jest darmowy...a spontaniczna fota.....mało to mojej mordy znajomi widzieli? I tak jak kiedyś robiłem te foty to nigdy tego nie zrzucałem na kompa i dupa z tego była. Takie ułudne że niby sobie zapiszę...zgram na płyte...a może nawet dam do wywołania...później się tylko człowiek wkurza, że mijsca nie ma na karcie gdy chce nagrać strzał z korby kupla ze zlotu bo wcześniej jakieś słiiit focie na imprezie szły... silnik wystrzał lada sekunda a ty kasujesz zdjecia...hehe

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
eh..... jak kto woli
ja normalnie zawsze zrzucam
więc mi to nie przeszkadza 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
gruby19 napisał(a):drek napisał(a):Aczkolwiek jeśli się już zdecydujesz to kupuj pakiet internetu min 512MB, bo bez tego ani rusz
Chyba cos Ci sie pomylilo kochany...
Moj blad chodzilo o 500MB
Ja osobiście dużo korzystam z telefonu poza domem więc pakiet 25MB mija się z celem. W mieście mam HSDPA więc w ciągu miesiąca zużywam ok 1200-1400MB... a głównie przeglądając strony internetowe na zajęciach ;] a dostęp nieograniczony do internetu jest dobry nie tylko w domu gdzie ma się wifi..
-
drek - Świeżak
warto tez sie podpinać pod niezabezpieczone WiFi których w dzisiejszych czasach jest pełno
a to też sporo daje 

Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
-
gruby19 - Stały bywalec
a ja polecam HTC g1 googlefon dream i jak go tam kto jeszcze nazwał
1 matowe wykonczenie które jest bardzo trwałe :d telefon bardzo mocny dzisiaj mi upadł ze schodów nim upadł pomyslałem o koszcie wyswietlacza i digitazera i juz 1 łza sie uroniła ale podnosze i dalej działa
b mocny xd wady to nieco łatwo wyrabiajacy sie wyswietlacza (lata na boki) ale to dzieki temu wyswietlacz szybko nie peknie bo jest lekka amortyzacja no i troche sie z tyłu wyciera od wysuwania wyswietlacza
pozatym smsy sie nawala w błyskawicznym tempie samsung delphi wymieka np
i tu dobra sprawa dla motocyklistów mozna pisac nawet w grubszych rekawiczkach
wyswietlacz dotykowy i działa tylko na palce nie na rysik
ale kto ma skórzane rękawice to tez zadziała choc nie z tą sama czułoscią co żywy palec xd
no i posiada moduł GPS wiec w trasach jest niezawodny
no i u mnie w szkole kazdy mysli ze to mały laptop - +5 do szpanu 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
henio12323 napisał(a):a ja polecam HTC g1 googlefon dream i jak go tam kto jeszcze nazwał1 matowe wykonczenie które jest bardzo trwałe :d telefon bardzo mocny dzisiaj mi upadł ze schodów nim upadł pomyslałem o koszcie wyswietlacza i digitazera i juz 1 łza sie uroniła ale podnosze i dalej działa
![]()
Nawet nie wyobrazasz sobie jak bardzo jest wytrzymała

-
drek - Świeżak
drek napisał(a):henio12323 napisał(a):a ja polecam HTC g1 googlefon dream i jak go tam kto jeszcze nazwał1 matowe wykonczenie które jest bardzo trwałe :d telefon bardzo mocny dzisiaj mi upadł ze schodów nim upadł pomyslałem o koszcie wyswietlacza i digitazera i juz 1 łza sie uroniła ale podnosze i dalej działa
![]()
Nawet nie wyobrazasz sobie jak bardzo jest wytrzymałaW tym roku jak podczas jednej z wycieczek na kajakach koledze wypadła G`1 i ponad minute lezała w wodzie. Po wysuszeniu śmigała jak nowa, nawet nie było żadnych efektów zamoczenia
wierze... biorac pod uwage jej rozmiary to pewnie jeszcze wystawała z wody...

-
gruby19 - Stały bywalec
nie spamuje, będzie ktoś chciał to Ci odpisze...

-
Bystry - Stały bywalec
W N900 siedzi OS Maemo - czyli h*j wie co
ja tam nigdy nie bylem zwolennikiem nokii i to chyba sie juz nie zmieni...

-
gruby19 - Stały bywalec
eneasz napisał(a):Jesli mails juz sredniej classy telefon to ecstasy ci nie wroze po zakupie noki. (..) ta noki jest speshull.
Twoje oszy sÄ… hipnotajzyn...
-
gruby19 - Stały bywalec
Wy wszędzie musicie robić spam ? ....

-
Bystry - Stały bywalec
czyli jednym słowem ten cały iphone to g*wno a nie telefon
przypadkowy test wykazał prawdziwe oblicze
zmień go Enaszu czym prędzej na jakiś porzadny TELEFON 

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
gruby19 napisał(a):eneasz napisał(a):Jesli mails juz sredniej classy telefon to ecstasy ci nie wroze po zakupie noki. (..) ta noki jest speshull.
Twoje oszy sÄ… hipnotajzyn...
Pierdl szysko, sostań tap madl

Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
dzięki wszystkim za opinie i pomoc : ) Wybieram Samsunga Galaxy Spica : ) a jak będzie trefny to znajdę polecającego ; ) ^^

-
Bystry - Stały bywalec
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości