Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Niewypał Modlin - piątek
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Niewypał Modlin - piątek

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 1/5/2010, 22:19

Komentatorzy napisał(a):Łukasz jaka pomocja była wcześniej? Przecierz oprócz znajomych zawodników i fabryk motocykli nikt nie wiedział że w Polsce odbywają się jakieś zawody. W końcu miała być medialna impreza ale wiadomo lepiej strzelić sobie w stopę i nie jechać. Przecież mogli wszyscy zostać i pojechać na luzie tylko po to żeby pokazać się kibicą i ewentualnie poszukać sponsorów na przyszłość. A tak będziemy jeździć tylko w Poznaniu do końca świata bo nikt już nie zaryzykuje organizacji takiej imprezy<br><hr>J<br>
na luzie Mistrzostwa Polski jechac? i niby kto bardziej na luzie by jechał tym więcej czy mniej punktów by otrzymał? Chyba nie szło by doszukać sie sportowego charakteru takiej imprezy jesli miala by odbywac sie na luzie. Czlowieku ogarnij sie to Mistrzostwa Polski! Sponsorzy nie szukają luzaków tylko talentów. A talent trzeba pokazać, i nie da sie tego zrobic jezdzac na luzie. Ty tez miales ze 200 bomb że takie bzdury tu piszesz J?<br><hr>chłopcy z ferajny
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/5/2010, 23:52

Komentatorzy napisał(a):Łukasz jaka pomocja była wcześniej? Przecierz oprócz znajomych zawodników i fabryk motocykli nikt nie wiedział że w Polsce odbywają się jakieś zawody. W końcu miała być medialna impreza ale wiadomo lepiej strzelić sobie w stopę i nie jechać. Przecież mogli wszyscy zostać i pojechać na luzie tylko po to żeby pokazać się kibicą i ewentualnie poszukać sponsorów na przyszłość. A tak będziemy jeździć tylko w Poznaniu do końca świata bo nikt już nie zaryzykuje organizacji takiej imprezy<br><hr>J<br>
Na luzie? Pokazowo? Pokazowe to ją zapasy amerykańskie w stylu wolnym, z pomalowanymi farbą kolesiami, a nie WMMP. Mieliśmy rozlosować wcześniej, kto wygra? Najlepiej dla mediów, żeby był to Przemek (przepraszam, że Ciebie użyłem do ilustracji wypowiedzi), który jeździ w wyścigach, bo to pokochał, ale dla dobra ściemy zrobilibyśmy z Niego maskotkę? Do walk w kisielu tego na N co kilka sekund z Pudzianem wytrzyał sobie zawołać można, a nie ludzi, którzy mają pasję. Powtarzam po raz tysięczny dziś. Pieprzone krawężniki, tylko tyle.<br><hr>Łukasz Świderek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/5/2010, 00:28

Lipa tak wielka, że słynna będzie jak czarnolaska! Kpina z zawodników.
Kpina z kibiców!
Kpina z reklamodawców!
Do dziś mistrzami lipnych imprez motocyklowych był sękociński free&srun od teraz mamy ex equo ;D
A jaka miała być impreza, a jaka medialna, a jakie gwiazdy, a jakie wystawy, a jakie koncerty, a jaka to miałą być przygrywka do reszty cyklu? Tylko meritum ktoś zostawił w 3 szufladzie od góry w komodzie w przedpokoju.<br><hr>Antoni Niespoconi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/5/2010, 01:52

Komentatorzy napisał(a):bardzo cieszy mnie postawa L.Swiderka ktory sam promowal ta impreze i ogolnie jest bardzo zaangazowany w rozwoj wmmp wielokrotnie dzieki niemu mamy obraz tego co sie naprawde dzieje w tym swiadku sportowym!! teraz ma odwage powiedziec ze to byl blad moze nie sam fakt organizacji wyscigow na tego typu obiekcie ale powierzenia wlasnie TYM organizatorom takiej rangi impreze!!! jestem przekonany w stu procentach ze impreza bylaby udana jesli organizowaliby ja tacy ludzie ja I.Sikora czy A.Pawelec!!!<br><hr>byly kierowca wmmp <br>
Komentatorzy napisał(a):świderek jest koniunkturalną świnią i tyle... napisać musiał w końcu prawdę bo co miał zrobić ?? szkoda że nie zrobil tego we czwartek rano jak był i widział osobiście. nigdy nic nie zrobił dla wyścigów! jest taką prostytutką - kto zapłaci ten go ma a obiektywizm dla niego kojarzy sie tylko z obiektywem , dziennikarzem nazwać go nie można bo robi błędy ortograficzne na pozniomie 6 klasy podstawowej. teraz nawet na forum motogp wkleja tekst z worda bo już nie jeden utatrł mu nosa wytkajac brak podstawowego warsztatu dziennikarskiego. w Scigaczu prace dostał bo zadaje sie z siostrą Zmiji - główno dowodzącej tym portalem. szkoda ,że w tych wyścigach profesjonalisci nie maja nic do powiedzenia ze wzgledu na wszystkie ukladziki ! ale przyjdzie czas... już niedługo przyjdzie i nastanie nowa era wyścigów!<br><hr>prorok ;)<br>
To jaki jest Świderek prywatnie nie miało wpływu na organizację tej imprezy.Jak reszta towarzystwa poczuł się oszukany ,ale on w przeciwienstwie do innych w końcu to napisał.Jego raczej nie podejzewałem o zmianę zdania po tym jaką kampanię zrobił przed imprezą.Czasem mnie juz tym denerwował. Jednak jak przyszło co do czego to napisał jak było.<br><hr>Kibic
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/5/2010, 01:53

Komentatorzy napisał(a):Jest wreszcie PIĘKNIE. Skończyło sie lizanie d..py szkopom i innym starszym zawodnikom z klas mistrzowskich tylko za to ze sa w tym sporcie dzieki oszustwu i medialności troche dluzej niz cała reszta. Sens Modlina bedzie taki, ze byc moze przychodzi do polskiego swiata wyscigow motocyklowych NORMALNOŚĆ, ktora zaowocuje jakością. Teraz każdy zobaczył co to znaczy syf. Świder - zapunktowałeś. Szacun plus 10<br><hr>chłopcy z ferajny<br>
chłopcze z ferajny, ty masz jakiś problem ze sobą! jesteś jak mały chłopiec, który w dzieciństwie był wyśmiewany i gnębion w szkole więc w dalszym swoim życiu postanawia wstąpić do policji, żeby się dowartościować i móc się wyżywać na innych tzw "zwykłych ludziach". nazywasz ludzi "nieudacznikami" a tak naprawdę sam nim jesteś bo nie potrafisz niczego osiągnąć. napisałeś we wcześniejszej wypowiedzi,że skończyło się lizanie **** starszym zawodnikom... a prawda jest taka, że jak przyjdzie co do czego to bedziesz pierwszy biegł do wylizania im jej. <br><hr>...
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/5/2010, 19:09

Komentatorzy napisał(a):Z kim będzie ścigał się Paweł Szkopek w Superbike ? Z własnym cieniem ?<br><hr>ccmonia<br>
z własnym ego :)<br><hr>...
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/5/2010, 19:09

Komentatorzy napisał(a):Z kim będzie ścigał się Paweł Szkopek w Superbike ? Z własnym cieniem ?<br><hr>ccmonia<br>
z własnym ego :)<br><hr>...
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/5/2010, 22:15

Komentatorzy napisał(a):Od organizatora - dlaczego tak się stało? Nie organizowałem wyścigów w Modlinie. Ale organizuję ExtremeMoto. Więc napiszę swój komentarz. Otóż nie można robić imprezy bez odpowiednich zasobów. Głownie finansowych. Organizatorzy wyścigów w Modlinie chcieli zorganizować dobrą imprezę. Na pewno bardzo się w to zaangażowali i włożyli całe serce oraz własne pieniądze. Niestety, w tym roku jest ogromny kryzys w branży imprezowej. Brakuje sponsorów. A za darmo nie da się stworzyć toru wyścigowego na lotnisku. Organizatorzy zapewne starali się w miarę swoich możliwości przeprowadzić wyścigi w Modlinie. Niestety drobnych na niewiele starczyło. Dlatego taki tor, takie zabezpieczenie i ogólnie brak mnóstwa rzeczy, które na takiej imprezie powinny się pojawić. Niestety organizowanie imprez w polskich warunkach to trudne zadanie (konieczność zrobienia bardzo wielu rzeczy) i kosztowne (konieczność pokrycia kosztów wielu niezbędnych oraz wymaganych prawem rzeczy). Kto wątplił, w Modlinie mógł się o tym przekonać na własne oczy. Gdyby byli sponsorzy, wtedy zawody na pewno wygladałyby dużo lepiej. Smutna prawda. Żal mi organizatorów. I tych którzy ucierpieli z powodu niedostatecznego poziomu organizacji.<br><hr>Tomek-Extrememoto<br>
Komentatorzy napisał(a):Tomku, rozbiło się o zlikwidowanie krawężników w drugich zakrętach szykan. Tyle (jeszcze brama startowa, ale to mniej). O to coś łamali się ludzie, pokazywali to zawodnicy, mocno Gwen Giabbani. Gdyby nie to, nawet nie wyszłaby sprawa karetek czy braku bieżącej wody, bo wszyscy śmierdzieliby tak samo. Tak mało zniszczyło tak wiele, może nawet piękne życiorysy.<br><hr>Łukasz Świderek<br>
Może i tak. Ja raz odwołałem imprezę na 3 dni przed jej datą. Więc mam trochę pojęcie o tym, jak czuje się organizator imprezy która nie wypaliła. I wiem, że podstawą robienia czegokolwiek są zasoby, bo jak prześcieradło za małe, to zawsze coś potem wyjdzie i będzie obciach.<br><hr>Tomek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl