[Aktualności] Niewypał Modlin - piątek
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
[Aktualności] Niewypał Modlin - piątek
Dyskusja na temat: Niewypał Modlin - piątek
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Niewypał Modlin - piątek
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Niewypał Modlin - piątek
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dzięki Łukasz za jakieś info , inne media nie rozpieszczają nas informacjami.<br><hr>Monika Rutkowska
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jest wreszcie PIĘKNIE. Skończyło sie lizanie d..py szkopom i innym starszym zawodnikom z klas mistrzowskich tylko za to ze sa w tym sporcie dzieki oszustwu i medialności troche dluzej niz cała reszta. Sens Modlina bedzie taki, ze byc moze przychodzi do polskiego swiata wyscigow motocyklowych NORMALNOŚĆ, ktora zaowocuje jakością. Teraz każdy zobaczył co to znaczy syf. Świder - zapunktowałeś. Szacun plus 10<br><hr>chłopcy z ferajny
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No właśnie,kto wie czy tacy zawodnicy jak Andy Meklau,Gwen Gabbiani i wielu innych nie zastanowią się poważnie nad występami w WMMP.Oni dodają dużo splendoru WMMP,mogą mieć wpływ na dalszy pozytywny rozwój.Mają prawo wymagać od organizatora wysokich standardów,a ten organizator teraz zwyczajnie ich odstraszył od WMMP.Wyobrażam sobie wściekłość Jacka Grandysa.Jak on teraz wytłumaczy tą sz(k)opke Meklau'owi i reszcie?Przecież to także kompromitacja dla niego.I znowu kłania nam sie polska mentalność.Przez postępowanie Szkopek Team mamy kupę wstydu w Europie.W świat pójdzie taka opinia,że nawet nie chce mi sie myśleć..Prośba do Pawła Szkopka:Tobie już dziękujemy,wracaj tam skąd przybyłeś,na swoją wioske pod Płockiem.Uprawiaj tam wszystko:buraki,kapuste,pokrzywy,chwasty,byle nie ferment w świecie wyścigów!<br><hr>obserwator
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Radość niektórych z faktu, że się nie udało jest smutna. Nic nie pójdzie w żaden świat. Środowisko nie straci, bo niby co? Mogło zyskać a tak zostało na tym samym co było. Stracić może kilka zespołów które nakłamały swoim sponsorom, że WMMP i Modlin to niewiadomo co i zaprosili "VIP'ow z Warszawy." Teraz te zespoły próbują wciskać innym, że "środowisko" straci, bzdura. Jak naciągali sponsorów na kase to się nią nie dzielili, a odpowiedzialność za swoje kłamstwa chcą przekładać na wszystkich i namawiali żeby startować bez punktów ale nikomu o tym, nie mówić. Szkoda organizatorów, szkoda połamańców. To klęska kilku osób ale nic wielkiego się nie stało. Od Brna znowu będą liczyć się wyścigi. <br><hr>głos rozsądku
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
bardzo cieszy mnie postawa L.Swiderka ktory sam promowal ta impreze i ogolnie jest bardzo zaangazowany w rozwoj wmmp wielokrotnie dzieki niemu mamy obraz tego co sie naprawde dzieje w tym swiadku sportowym!! teraz ma odwage powiedziec ze to byl blad moze nie sam fakt organizacji wyscigow na tego typu obiekcie ale powierzenia wlasnie TYM organizatorom takiej rangi impreze!!! jestem przekonany w stu procentach ze impreza bylaby udana jesli organizowaliby ja tacy ludzie ja I.Sikora czy A.Pawelec!!!<br><hr>byly kierowca wmmp
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokładnie, nic się nie stało, buraki się skompromitowały, takie jakby samooczyszczenie się środowiska, i nic poza tym. <br><hr>jaKomentatorzy napisał(a):Radość niektórych z faktu, że się nie udało jest smutna. Nic nie pójdzie w żaden świat. Środowisko nie straci, bo niby co? Mogło zyskać a tak zostało na tym samym co było. Stracić może kilka zespołów które nakłamały swoim sponsorom, że WMMP i Modlin to niewiadomo co i zaprosili "VIP'ow z Warszawy." Teraz te zespoły próbują wciskać innym, że "środowisko" straci, bzdura. Jak naciągali sponsorów na kase to się nią nie dzielili, a odpowiedzialność za swoje kłamstwa chcą przekładać na wszystkich i namawiali żeby startować bez punktów ale nikomu o tym, nie mówić. Szkoda organizatorów, szkoda połamańców. To klęska kilku osób ale nic wielkiego się nie stało. Od Brna znowu będą liczyć się wyścigi. <br><hr>głos rozsądku<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
powiedź to tym co się połamali i stracili kasę...<br><hr>okoKomentatorzy napisał(a):Radość niektórych z faktu, że się nie udało jest smutna. Nic nie pójdzie w żaden świat. Środowisko nie straci, bo niby co? Mogło zyskać a tak zostało na tym samym co było. Stracić może kilka zespołów które nakłamały swoim sponsorom, że WMMP i Modlin to niewiadomo co i zaprosili "VIP'ow z Warszawy." Teraz te zespoły próbują wciskać innym, że "środowisko" straci, bzdura. Jak naciągali sponsorów na kase to się nią nie dzielili, a odpowiedzialność za swoje kłamstwa chcą przekładać na wszystkich i namawiali żeby startować bez punktów ale nikomu o tym, nie mówić. Szkoda organizatorów, szkoda połamańców. To klęska kilku osób ale nic wielkiego się nie stało. Od Brna znowu będą liczyć się wyścigi. <br><hr>głos rozsądku<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Trzeba było zorganizować wyścigi pod hipermarketem chociaż publika by była... a warunki bezpieczeństwa te same...<br><hr>oko
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
niestety, dziś święto więc hipery zamknięte, brak publikiKomentatorzy napisał(a):Trzeba było zorganizować wyścigi pod hipermarketem chociaż publika by była... a warunki bezpieczeństwa te same...<br><hr>oko<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokładnie!Szkopek niech wymiata,ale ciągnikiem rolniczym na polu!<br><hr> acoKomentatorzy napisał(a):No właśnie,kto wie czy tacy zawodnicy jak Andy Meklau,Gwen Gabbiani i wielu innych nie zastanowią się poważnie nad występami w WMMP.Oni dodają dużo splendoru WMMP,mogą mieć wpływ na dalszy pozytywny rozwój.Mają prawo wymagać od organizatora wysokich standardów,a ten organizator teraz zwyczajnie ich odstraszył od WMMP.Wyobrażam sobie wściekłość Jacka Grandysa.Jak on teraz wytłumaczy tą sz(k)opke Meklau'owi i reszcie?Przecież to także kompromitacja dla niego.I znowu kłania nam sie polska mentalność.Przez postępowanie Szkopek Team mamy kupę wstydu w Europie.W świat pójdzie taka opinia,że nawet nie chce mi sie myśleć..Prośba do Pawła Szkopka:Tobie już dziękujemy,wracaj tam skąd przybyłeś,na swoją wioske pod Płockiem.Uprawiaj tam wszystko:buraki,kapuste,pokrzywy,chwasty,byle nie ferment w świecie wyścigów!<br><hr>obserwator<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ten Świderek czasem działa mi czasem na nerwy ale tutaj nie sposob sie nie zgodzić. Pojechałem, zalamalem sie i wróciłem. <br><hr>Internista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
poszukaj na tv meteo lub przeglądaj program "interwencja" <br><hr>marek r1Komentatorzy napisał(a):a jest TV? bo nie mogę znaleźć w programie żadnej telewicji ani dziś, ani jutro<br><hr>ciekawniś<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I tak byście do wszystkiego się przysrali, nawet jakby sam papież zmartwychwstał i wam wyścigi zrobił. A Łukasz Świderek, jako dziennikarz zachowuje się nieprofesjonalnie, jego wypowiedzi są naładowane subiektywnymi emocjami, jak dziennikarz może proponować komuś bójkę??? Wstyd.<br><hr>czytelnikKomentatorzy napisał(a):bardzo cieszy mnie postawa L.Swiderka ktory sam promowal ta impreze i ogolnie jest bardzo zaangazowany w rozwoj wmmp wielokrotnie dzieki niemu mamy obraz tego co sie naprawde dzieje w tym swiadku sportowym!! teraz ma odwage powiedziec ze to byl blad moze nie sam fakt organizacji wyscigow na tego typu obiekcie ale powierzenia wlasnie TYM organizatorom takiej rangi impreze!!! jestem przekonany w stu procentach ze impreza bylaby udana jesli organizowaliby ja tacy ludzie ja I.Sikora czy A.Pawelec!!!<br><hr>byly kierowca wmmp <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Brawo Świder!!!! Prawda to podstawa, a jak kogoś kole w oczy to znaczy, że ma coś za skórą!!! <br><hr>XL
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kto jak kto ale Świderek akurat był za zorganizowaniem wmmp na innym obiekcie niż poznań więc może nie pisz że i tak by się przyczepił. Większość zawodników jak zobaczyła tor jazdy pojechała pierwszego dnia do domu ci co zostali zabrali się dnia drugiego. Uważasz że oni się też czepiali ? a może po prostu bali się o swoje zdrowie. Co do proponowania bójek to może nie powinien ale czasami należy się zadufanym w sobie pajacom małe sprowadzenie na ziemieKomentatorzy napisał(a):bardzo cieszy mnie postawa L.Swiderka ktory sam promowal ta impreze i ogolnie jest bardzo zaangazowany w rozwoj wmmp wielokrotnie dzieki niemu mamy obraz tego co sie naprawde dzieje w tym swiadku sportowym!! teraz ma odwage powiedziec ze to byl blad moze nie sam fakt organizacji wyscigow na tego typu obiekcie ale powierzenia wlasnie TYM organizatorom takiej rangi impreze!!! jestem przekonany w stu procentach ze impreza bylaby udana jesli organizowaliby ja tacy ludzie ja I.Sikora czy A.Pawelec!!!<br><hr>byly kierowca wmmp <br>Komentatorzy napisał(a):I tak byście do wszystkiego się przysrali, nawet jakby sam papież zmartwychwstał i wam wyścigi zrobił. A Łukasz Świderek, jako dziennikarz zachowuje się nieprofesjonalnie, jego wypowiedzi są naładowane subiektywnymi emocjami, jak dziennikarz może proponować komuś bójkę??? Wstyd.<br><hr>czytelnik<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl