Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Tor Modlin - nikt nic nie wie
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Tor Modlin - nikt nic nie wie

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2010, 22:54

Komentatorzy napisał(a):odpowiedz do "olo" i do "fem" : chyba Wam się coś pomyliło w głowach!! Jaka zawiść? Jaki sabotaż? Jaka zazdrość? Że dba się o własne zdrowie? Chyba jasne że chcą się ścigać, ale nie zabijać! Szkopek i Grzesiek sami chcieli zorganizować i myśleli że się przyfartują na krzywy ryj, ale zgubiła ich własna pycha i zarozumiałość która nie zna granic. Jeżeli ma się w d*** wszystkich to trzeba ponosić konsekwencje! Już wiemy dlaczego Triumph szybciutko odpuścił sobie Szkopek Team...<br><hr>kolega z branży<br>
Komentatorzy napisał(a):od poczatku bylo wiadomo ze jazda jest na lotnisku nie na torze, bylo wiadomo ze sa plyty, tor zostal zaakceptowany a potem foszki sie zaczely... funny<br><hr>a<br>
funny to by było jakbyś sie tam sam połamał<br><hr>kuba
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2010, 23:04

Komentatorzy napisał(a):Czy to prawda ze dzis na treningach było peknecie uda ,pekniecie łopatki ,i złamanie obojczyka?:(<br><hr>X.<br>
Nistety info o tych wypadkach sa potwierdzone.Czy ktoÅ› blokuje info o prawdziwej sytuacji na torze!!!!?<br><hr>info
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2010, 23:54

Ciekawe kto się podpisuje "a" ? Czy Szkopek czy kuleczka? tak czy inaczej, kolego"a" jesteś zwykłym śmieciem który nie ma jajec aby się ujawnić. Michalczewski mówił o Was prawdę i miał rację że liczy się tylko wasz czubek nosa!!! co do toru, to połamania są winą krawężników, a nie zawodników. Teraz wszyscy są niedobrzy bo smieją powiedzieć, że impreza jest kompletnie nie przygotowana. Brawo Oskaldowicz i Sikora.<br><hr>emeryt
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/5/2010, 07:26

Komentatorzy napisał(a):Ciekawe kto się podpisuje "a" ? Czy Szkopek czy kuleczka? tak czy inaczej, kolego"a" jesteś zwykłym śmieciem który nie ma jajec aby się ujawnić. Michalczewski mówił o Was prawdę i miał rację że liczy się tylko wasz czubek nosa!!! co do toru, to połamania są winą krawężników, a nie zawodników. Teraz wszyscy są niedobrzy bo smieją powiedzieć, że impreza jest kompletnie nie przygotowana. Brawo Oskaldowicz i Sikora.<br><hr>emeryt<br>
Przykro mi, ale nie trafiles. Jestem zwyklym czytaczem Åšcigacza, do tego kobieta. :)<br><hr>a
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez cichy » 1/5/2010, 07:40

Byłem wczoraj, ścigałem się. żyje.
Tor nie jest zły, pamiętam tylko złamany obojczyk, o reszcie nic nie słyszałem.
W moim wyścigu wszyscy dojechali.
Niestety organizacja kiepska, tor powinien być gotowy dzień wcześniej.
cichy
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê