[Aktualności] Tor Modlin - nikt nic nie wie
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
funny to by było jakbyś sie tam sam połamał<br><hr>kubaKomentatorzy napisał(a):odpowiedz do "olo" i do "fem" : chyba Wam się coś pomyliło w głowach!! Jaka zawiść? Jaki sabotaż? Jaka zazdrość? Że dba się o własne zdrowie? Chyba jasne że chcą się ścigać, ale nie zabijać! Szkopek i Grzesiek sami chcieli zorganizować i myśleli że się przyfartują na krzywy ryj, ale zgubiła ich własna pycha i zarozumiałość która nie zna granic. Jeżeli ma się w d*** wszystkich to trzeba ponosić konsekwencje! Już wiemy dlaczego Triumph szybciutko odpuścił sobie Szkopek Team...<br><hr>kolega z branży<br>Komentatorzy napisał(a):od poczatku bylo wiadomo ze jazda jest na lotnisku nie na torze, bylo wiadomo ze sa plyty, tor zostal zaakceptowany a potem foszki sie zaczely... funny<br><hr>a<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nistety info o tych wypadkach sa potwierdzone.Czy ktoś blokuje info o prawdziwej sytuacji na torze!!!!?<br><hr>infoKomentatorzy napisał(a):Czy to prawda ze dzis na treningach było peknecie uda ,pekniecie łopatki ,i złamanie obojczyka?:(<br><hr>X.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ciekawe kto się podpisuje "a" ? Czy Szkopek czy kuleczka? tak czy inaczej, kolego"a" jesteś zwykłym śmieciem który nie ma jajec aby się ujawnić. Michalczewski mówił o Was prawdę i miał rację że liczy się tylko wasz czubek nosa!!! co do toru, to połamania są winą krawężników, a nie zawodników. Teraz wszyscy są niedobrzy bo smieją powiedzieć, że impreza jest kompletnie nie przygotowana. Brawo Oskaldowicz i Sikora.<br><hr>emeryt
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przykro mi, ale nie trafiles. Jestem zwyklym czytaczem Ścigacza, do tego kobieta.Komentatorzy napisał(a):Ciekawe kto się podpisuje "a" ? Czy Szkopek czy kuleczka? tak czy inaczej, kolego"a" jesteś zwykłym śmieciem który nie ma jajec aby się ujawnić. Michalczewski mówił o Was prawdę i miał rację że liczy się tylko wasz czubek nosa!!! co do toru, to połamania są winą krawężników, a nie zawodników. Teraz wszyscy są niedobrzy bo smieją powiedzieć, że impreza jest kompletnie nie przygotowana. Brawo Oskaldowicz i Sikora.<br><hr>emeryt<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Byłem wczoraj, ścigałem się. żyje.
Tor nie jest zły, pamiętam tylko złamany obojczyk, o reszcie nic nie słyszałem.
W moim wyścigu wszyscy dojechali.
Niestety organizacja kiepska, tor powinien być gotowy dzień wcześniej.
Tor nie jest zły, pamiętam tylko złamany obojczyk, o reszcie nic nie słyszałem.
W moim wyścigu wszyscy dojechali.
Niestety organizacja kiepska, tor powinien być gotowy dzień wcześniej.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości