Berlin - Sklepy Louisa
• Strona 1 z 1
Berlin - Sklepy Louisa
Witam,
Ponad miesiąc temu informowałem że wybieram się do Berlina poskakać po sklepach celem kupienia kurtki, spodni i rękawic.
Dzisiaj cały szczęśliwy wróciłem z zakupów.
Kupiłem ubiór streetfightera ale nie w tym rzecz. Jeśli ktoś może i planuje zakupy radzę wybrać się prędko - zaoszczędziłem 116 Euro - od cen katalogowych Louisa a to ze względu na przeceny które aktualnie są. Katalog ich nie uwzględnia, firmy które sprzedają rzeczy Louisa w polsce również nie a w sklepie masa obniżek, jak mówili przecy będą do końca lutego - później ceny w górę.
Polecam wszystkim którzy planują zakup aby pospieszyli się z decyzją. Adresy sklepów w Berlinie są na stronie www.louis.de
W razie pytań chętnie pomogę
PZDR
Bart
Ponad miesiąc temu informowałem że wybieram się do Berlina poskakać po sklepach celem kupienia kurtki, spodni i rękawic.
Dzisiaj cały szczęśliwy wróciłem z zakupów.
Kupiłem ubiór streetfightera ale nie w tym rzecz. Jeśli ktoś może i planuje zakupy radzę wybrać się prędko - zaoszczędziłem 116 Euro - od cen katalogowych Louisa a to ze względu na przeceny które aktualnie są. Katalog ich nie uwzględnia, firmy które sprzedają rzeczy Louisa w polsce również nie a w sklepie masa obniżek, jak mówili przecy będą do końca lutego - później ceny w górę.
Polecam wszystkim którzy planują zakup aby pospieszyli się z decyzją. Adresy sklepów w Berlinie są na stronie www.louis.de
W razie pytań chętnie pomogę
PZDR
Bart
Pozdrawiam
Bartek
Bartek
- rosomak2000
- Świeżak
Spoko,ze Szczecina to masz rzut beretem
Czy mozesz przyblizyc roznice cen,
co za ile oficjalnie a jak w sklepie.
To co zapamietales...
Czy warto dla kogos walic ladnych pare kilometrow aby zaoszczedzic a na paliwo tez trzeba swoje wydac...

Czy mozesz przyblizyc roznice cen,
co za ile oficjalnie a jak w sklepie.
To co zapamietales...

Czy warto dla kogos walic ladnych pare kilometrow aby zaoszczedzic a na paliwo tez trzeba swoje wydac...
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
Jasne nie ma problemu,
Kurtka - katalog 179 euro - sklep 129 euro
Spodnie - katalog 150 euro - sklep 99 euro
Rekwaice - katalog 59 euro - sklep 44 euro
kupiłem jeszcze sporo dodatków, żółwika, ochraniacze, pokrowce - naprawde można było się obłowić.
Jeśli chodzi o kilometry to w obie strony wyszło mi równo 300.
Kurtka - katalog 179 euro - sklep 129 euro
Spodnie - katalog 150 euro - sklep 99 euro
Rekwaice - katalog 59 euro - sklep 44 euro
kupiłem jeszcze sporo dodatków, żółwika, ochraniacze, pokrowce - naprawde można było się obłowić.
Jeśli chodzi o kilometry to w obie strony wyszło mi równo 300.
Pozdrawiam
Bartek
Bartek
- rosomak2000
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości