Zobacz wątek - <i>[turystyka]</i> Motocyklem po południowej Europie...
NAS Analytics TAG

[turystyka] Motocyklem po południowej Europie...

Komentarze użytkowników
_________

[turystyka] Motocyklem po południowej Europie...

Postprzez Åšcigacz » 10/11/2009, 18:14

Dyskusja na temat: Motocyklem po poÅ‚udniowej Europie – część druga
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocyklem po poÅ‚udniowej Europie – część druga
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/11/2009, 18:14

Wspaniała wyprawa! Brawo za wytrwalosc, dobry artykul i super fotorelacje!<br><hr>Michal
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/11/2009, 11:56

Relacja i wyprawa super!! ale na wuesce to by dopiero było:)
pozdrowienia!!<br><hr>wojt
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/11/2009, 20:04

Jak widac zachodnia europa nie dosc ze droga to jeszcze niebepzieczna :) Ja polecam wyprawe na Krym, poza bardzo niskimi kosztami (paliwo 1,8zl) jest bardzo bezpiecznie. Dosc powiedziec, ze ani razu podczas zwiedzania miasta czy kapieli w morzu nie zabieralismy ze soba kaskow ani zadnych bagazy. Wszystko, lacznie z dokumentami, zostawalo na motocyklu... Na pytania kierowane do autochtonow "czy tu jest bezpiecznie?" reagowali ogromnym zdziwieniem :) Brakowalo zeby mowili: "tu nie Polska, tu jest bezpiecznie" ;) Fajna wyprawa. Pozdr<br><hr>binio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/1/2010, 23:18

Tacy turyści jak Pan robią Polakom opinie. Cóż to za bezczelność wjeżdżać motocyklem na plażę? To tylko nasi tak potrafią. Mam nadzieję na Pana nie trafić na drodze.<br><hr>Andrzej
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/1/2010, 02:27

Komentatorzy napisał(a):Tacy turyści jak Pan robią Polakom opinie. Cóż to za bezczelność wjeżdżać motocyklem na plażę? To tylko nasi tak potrafią. Mam nadzieję na Pana nie trafić na drodze.<br><hr>Andrzej<br>
Co za bezczelnosc jezdzic motocyklem po drodza, a juz po lesie co robia motocrossowcy to juz wogole! Troche wiecej wyobrazni... Ja rozumiem, ze wiekszosc Europejczykow jest tak zniewolona i pozbawiona jakiejkowliek samodzielnej mysli, ale trzeba spogladac troche szerzej. A nie ze partia (ups, teraz to sie nazywa komisja europejska) zakaze to tak musi byc na calym swiecie. Poza tym nie rozumiem, dlaczego moj motocykl mialby przeszkadzac komus bardziej niz stara Lada ;) Na cale szczescie Ukraincy jeszcze tak zniewoleni nie sa i cieszyli sie na widok motocykli, ze mogli o nich pogadac czy pomoc wyjechac jak sie ktos zakopal. tego i Panu zycze :)<br><hr>binio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/1/2010, 13:07

Komentatorzy napisał(a):Tacy turyści jak Pan robią Polakom opinie. Cóż to za bezczelność wjeżdżać motocyklem na plażę? To tylko nasi tak potrafią. Mam nadzieję na Pana nie trafić na drodze.<br><hr>Andrzej<br>
Komentatorzy napisał(a):Co za bezczelnosc jezdzic motocyklem po drodza, a juz po lesie co robia motocrossowcy to juz wogole! Troche wiecej wyobrazni... Ja rozumiem, ze wiekszosc Europejczykow jest tak zniewolona i pozbawiona jakiejkowliek samodzielnej mysli, ale trzeba spogladac troche szerzej. A nie ze partia (ups, teraz to sie nazywa komisja europejska) zakaze to tak musi byc na calym swiecie. Poza tym nie rozumiem, dlaczego moj motocykl mialby przeszkadzac komus bardziej niz stara Lada ;) Na cale szczescie Ukraincy jeszcze tak zniewoleni nie sa i cieszyli sie na widok motocykli, ze mogli o nich pogadac czy pomoc wyjechac jak sie ktos zakopal. tego i Panu zycze :)<br><hr>binio<br>
no nie wiem jak warczący motocykl może przeszkadzać w wypoczynku na plaży... racja myślenie o komforcie innych ludzi nie tylko o własnej wygodzie to totalny zamordyzm komisji europejskiej<br><hr>Andrzej
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/1/2010, 18:58

Podpisuje sie pod pierwszym komentarzem ;] Relacja fajna, ale zachowanie poprostu zal, wstyd mi za takich polakow jak autor tekstu<br><hr>Taser
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości

na górê