[Aktualności] Bądź widoczny na drodze - zdobądź...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
najładniej bedziesz wyglądał w czarnym worku...Komentatorzy napisał(a):Wg mnie zwała, taka kamizelka tylko zawadza na dodatek nie po to kupuje ciuchy ba moto za cieżkie pieniądze żeby zakładać na to jakąś szmatę i wyglądać jak nauka jazdy albo roboty drogowe ...<br><hr>Lone<br>
ja tam wolę założyć kamizelkę, nawet jeśli to tylko o 10% zwiększy moją widoczność na drodze<br><hr>normals1234
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A jeździsz 200 ???Komentatorzy napisał(a):ja narazie nawet sie niezastanawialem nad kamizelka ale dobra sprawa ale czy przy 200km/h ktos wogole mnie widzi????<br><hr>K_W_T<br>
To nie potrzebna ci kamizelka, tylko przeszczep mózgu.<br><hr>daszek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dokładnie w czarnym worku bedziesz najlepiej wygladał...<br><hr>siewkaKomentatorzy napisał(a):Wg mnie zwała, taka kamizelka tylko zawadza na dodatek nie po to kupuje ciuchy ba moto za cieżkie pieniądze żeby zakładać na to jakąś szmatę i wyglądać jak nauka jazdy albo roboty drogowe ...<br><hr>Lone<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dokładnie w czarnym worku bedziesz najlepiej wygladał...<br><hr>siewkaKomentatorzy napisał(a):Wg mnie zwała, taka kamizelka tylko zawadza na dodatek nie po to kupuje ciuchy ba moto za cieżkie pieniądze żeby zakładać na to jakąś szmatę i wyglądać jak nauka jazdy albo roboty drogowe ...<br><hr>Lone<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja mam kamizelke WORD'a i jest ładnie dopasowana do mojej kurtki lub bluzy <br><hr>siewkaKomentatorzy napisał(a):Ale pierdaczycie Towarzysze! Kamizelka nie będzie widoczna..... Pewnie jak ktoś kupuje łachy nie dla bezpieczeństwa tylko dla lansowania sie po bulwarach, to kamizelka napewno mu w tym nie pomoze.... Tak, przebudowa świadomosci trwa dziesięciolecia.... Ja np planuję zakup odblaskowej na trwałe kurtki Hein Gericke i wolę jeżdzic w odbasku niż zeby na szocie jakiś koleś lecacy 170km/h swoją BMW i właśnie piszący smsa miał mnie nie zauważyć. Przejezdziłem rok czasu do roboty w UK na motocyklu i tylko powiem Wam, że 90% motocyklistów jeżdzi tam w kamizelkach, koszulkach, polarach lub kurtach odbaskowych. Sporadycznie tylko mozna spotkac jakiegoś choperowca w czarnych skórach.Ludzie często sami ubieraja sie na Policjanta (odblaskowa kurtka+biały kask) właśnie po to aby być jeszcze lepiej zauwazalnymi przez innych. Może tam maja łatwiej, bo mozna sobie kupić kamizelki odblaskowe za równowartosć piwa w rozmiarach od XXS do XXXL i to z suwakiem. Ja kupiłem kamizelkę z suwakiem, rozmiar M z długimi rękawami. Jak założe to na kutkę to jest opięte w sam raz. Nic nie trzepocze. i jezdze czasem nawet 150Ale ja nie planuję narazie oddawac swoich organów innym.
<br><hr>Paweł<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A ja dostałem kamizelkę i jest OK! Teraz mam pas odblaskowy i na pewno pomaga! Słuchajcie, nie ma obowiązku ich używania i jak ktoś nie chce to proszę bardzo, ja jeżdżę dużo i to nie tylko w słoneczne dni a wtedy każdy odblask może być na wagę mojego życia - Wesołych Świąt! <br><hr>miroslaw123
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości