Czy ja mam w ogóle szanse, aby prowadzić motocykl??! :/
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Hm, pomyślę nad tym, żeby z kimś pojeździć
Ale mi ten zapał nie minie napewno. Tak sobie marzę, stojąc na światłach, ubrany jak motocyklista na jakiejś fajnej maszynie, np. R1 ruszyć z świateł, z piskiem, żeby dupcie się oglądały
A tak w ogóle, to czy wy macie prawko tylko na motocykl, czy na autko też? Ja robię na to i na to. Z muszności
Ale powiem, że auta w ogóle mnie nie kręcą, i zawsze tak było. Zawsze motocykle mi się bardziej podobały, no i za niedługo mam zamiar spełnić moje marzenia 

A tak w ogóle, to czy wy macie prawko tylko na motocykl, czy na autko też? Ja robię na to i na to. Z muszności

Hayabusa śni mi się po nocach 

- Hydrogen
- Świeżak
jesli naprawde kochasz motory tak jak twierdzisz to oczywiscie kup sobie jakiegos nie powiem ci jakiego za jaka cene bo w polsce nie mieszkam juz prawie 10lat i troche nie wiem jak jest z cenami poprostu muszisz poszukac co ci najlepiej pasuje.I jezdzi z glowa bo to jest piekny sport ale mozna zrobic sobie krzywde tez 

- gixxer
- Świeżak
np. R1 ruszyć z świateł, z piskiem, żeby dupcie się oglądały
oj jeszcze wielu musisz się nauczyć ruszanie z piskiem oczywiście jest możliwe ale to nie wychodzi jak w samochodzie bo natychmiast masz kłęby dymu a motocykl jakoś nie przyśpiesza
-
PajÄ…k - VIP Åšcigacz.pl
Thrillco napisał(a):Bigi..prosze cie nie pierd.... tu chłopakowi bo az mi się tego czytac nie chce-ty straszny człowiek musisz być-a to taką mam eRke a to to kupiłem a to wstawiłem..ja pier....ile i jak długo tak można-masz ,fajnie to ciesz się z tego ale idiotyzmów mi tu nie opowiadaj-a już tym bardziej chłopakowi, który dopiero wkracza w ten swiatek-z reszta z twoich opowieści to mi cuś tu zalatuje preclowym lansem na bulwarach przy 40km/h a 100 to sobie dodajesz. Widziałem już cocieco w tym dzwony a i o wielu słyszałem ale to co ty wypisujesz...no brak mi słów zwyczajnie.
Nie chce mi się kłócić bo Cie nie znam i nie wiem po co mam udowadniać , że nie jestem murzynem mimo że mam świadków zdarzenia i ślady na i za drogą a ty p...... jak Lepper na konferencji ale taka rada ode mnie :
ZMIEŃ PODPASKE BO CZAS NAJWYŻSZY

2004 YZF-R6 Superbike - wersja torowa !!!
-
BigBiker - Świeżak
gixxer napisał(a):najpierw stary zobacz czy motor to wogole dla ciebie bo duzo ludzi kupuje motory bo sie nachwile napali a potem upadek i jusz cie sie odechciewa takze najpierw pojezdzi troche moze z kims?
z tyłu?! eee grubo ponad 100 kg ... kto go weźmie?!
a tak poza tym to się rozpisaliście

wniosek jeden: każdy kupuje to na co go stać
a odkładanie przez 5 lat 8 tyś. na ciuchy to trochę bzdura dla większości
ludzi w obecnych czasach ... ja tam 8 tyś. to wydałam na ciuchy i motocykl razem

ale nie powiem jakbym miała dużo kasy to bym zmieniła garderobę
motocyklowÄ… ... conajmniej na 3 zestawy

-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
Kaja napisał(a):gixxer napisał(a):najpierw stary zobacz czy motor to wogole dla ciebie bo duzo ludzi kupuje motory bo sie nachwile napali a potem upadek i jusz cie sie odechciewa takze najpierw pojezdzi troche moze z kims?
z tyłu?! eee grubo ponad 100 kg ... kto go weźmie?!
a tak poza tym to się rozpisaliście
wniosek jeden: każdy kupuje to na co go stać
a odkładanie przez 5 lat 8 tyś. na ciuchy to trochę bzdura dla większości
ludzi w obecnych czasach ... ja tam 8 tyś. to wydałam na ciuchy i motocykl razem![]()
ale nie powiem jakbym miała dużo kasy to bym zmieniła garderobę
motocyklowÄ… ... conajmniej na 3 zestawy
widzisz Bigi-da sie..bez lansu i pokazuwy. O dzwonie to już się nie wypowiem bo wiem jak sobie ludzie lubią srednią zawyżać

-
Thrillco - Mieszkaniec forum
ty p...... jak Lepper na konferencji
no tak...każdy musi wymienić swoich idoli

A może Ty bigi jestes z Białego??Bo tu mamy takiego megabikera co zawsze widzi 300na blacie, nie wie co to hamulce (w każdym przypadku) a na koniec wtyka se kij z flaga Samoobrony do motocykla i z dumą wozi się tym po mieście. Ale najwazniejsze, ze....jak idzie na zebranie to mówi -tu zacytuję jego i Ciebie tak przy okazji"poszedłem w buraki"

-
Ok..Terror, ja wszystko rozumiem, ale nie może być tak, że jak ktoś się nowy pojawia to sobie taki Bigi bedzie tu markę wyrabiał....i jeszcze przenosi chastwo innego forum w to miejsce. Ty się Big zastanów bo jak cię zacytuje na owym forum (gdzie notabene jesteś zielony i grzeczniutki) to cię pojada ze Poznania ci się odechce.
brak opisu...
-
Thrillco, a dlaczego nie wierzysz, że tak było? 100 m to sporo wbrew pozorom i szorujący sprzęt ma jednak większy opór niż tocząca się na kołach maszyna. Nie twoja wina, że BigBiker trzasnął takiego orła i ze akurat napisał, że dzięki porządnym ciuchom nic się nie stało.
I PLS, bez śmiesznych gróźb
I PLS, bez śmiesznych gróźb
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości