zauważyliście zależność?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
...zawsze coś; wyścigi na ilość znajomych albo na ilość postów.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
Hmm no Calibry miałem dwie
Ale nigdy nie skalałem ich tjuningiem ani przesadnym Car audio... Poprostu podobała mi się sylwetka... Teraz przerzuciłem się na E36 i sprowadziłem ją z super szybcy wściekli na full oryginał... Imponuje mi w tym aucie bezawaryjność i nic pozatym... I nie kupiłem ani Calibr ani beemki do lansu bo obecną kobietę poderwałem na kaszlaka bez rozrusznika (zawsze go paliłem na pych... Zawsze sam
) A teraz to mam w ogóle wywalone na samochody... bawara stoi całe wakacje nie odpalana, bo wole pojechać czajnikiem wszędzie... nawet jak w **** zimno i pada
Zboczonko mam do moto...
Tłumacze się trochę... Ale jestem jednym z tych odlepków od stereotypów kierowcy Calibry i BMW... W przeciwieństwie do dzieciaków z syndromem diody LED, wiedziałem wszystko o moim aucie i wiem nadal... Czy to o Calibrze, czy o bawarze... Ale jak już pisałem dokończyłem A i z powrotem wsiadłem po 4letniej przerwie na o2o... I chyba kupie tico bo mało pali, a kasę dołoże do posiadanej i przerzuce się na fajera SC28... Ten moto to miłość od pierwszej jazdy

Tłumacze się trochę... Ale jestem jednym z tych odlepków od stereotypów kierowcy Calibry i BMW... W przeciwieństwie do dzieciaków z syndromem diody LED, wiedziałem wszystko o moim aucie i wiem nadal... Czy to o Calibrze, czy o bawarze... Ale jak już pisałem dokończyłem A i z powrotem wsiadłem po 4letniej przerwie na o2o... I chyba kupie tico bo mało pali, a kasę dołoże do posiadanej i przerzuce się na fajera SC28... Ten moto to miłość od pierwszej jazdy

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
miki1406 napisał(a):I nie kupiłem ani Calibr ani beemki do lansu bo obecną kobietę poderwałem na kaszlaka bez rozrusznika (zawsze go paliłem na pych... Zawsze sam)
Hehe, ja byłem lepszy bo swoją obecną żonę wyrwałem na Poloneza Caro

Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
... ja na MZ ETZ 250
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
Re: zauważyliście zależność?
CzesterTX napisał(a):Kula07 napisał(a):Przemo_rene napisał(a):(...)wieśniak (typowy rolnik) (...)
wieśniak a rolnik to zupełnie coś innego...
Dla mnie to jeden ****.
jeden **** wyglÄ…da inaczej
XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
Re: zauważyliście zależność?
Kula07 napisał(a):CzesterTX napisał(a):Kula07 napisał(a):Przemo_rene napisał(a):(...)wieśniak (typowy rolnik) (...)
wieśniak a rolnik to zupełnie coś innego...
Dla mnie to jeden ****.
jeden **** wyglÄ…da inaczej
wczoraj było lepiej...pod osiedlowym sklepem podjechał koleś na rr'ce litrze z 06 (jakiś znajomy kumpla) i z okolicznymi typami zaczął ok. 21 łoić browara...jednego, drugiego...do czterech dojechał przy mnie...sprzęt wpieprza mu olej 1L na 3000KM. Coś tam z nim pogadałem trochę itd bo myślałem, że ogarniety będzie i że do chaty pójdzie czy coś...po 23 odpalił sprzęta, pochodził z 10sek po czym poleciał (po tych piwach) na gumię i na 1 do ocinki. po czym do chaty bo miał niecały kilometr...ja to już wogóle chyba sprzetów z polandii nie kupie bo nawet nowe to często złom. To samo kumpla 636 z 2006. Kupił okazyjnie rok temu bo za 15 tys zl.
Dziś ma skrzynie w remoncie, silnik mu stuka na panewce, plastiki jak sie okazało wszystkie praowei miały dorabiane zaczepy i tłumione na sylikon...mocowanie czachy klejone i nitowane 3 razy zamiast wymienione na nowe (i tak odpada ciągle :rool: )a przebieg ma ok. 12tyś.-autentyk. Po jednym właścicielu w polsce. Tak dorżniety.
ps. osiedlowe "chlać!" nie jest złe. Tylko ku*wa czemu wiara jeździ później jak debile...
ps.2 ja swoją wyrwałem tym, że ;leżałem na ziemi pod moto i zpierając się nogami o rame naciągałem sprężynkę od stopki. Zrobiłem to bez narzędzi. Taki koks ze mnie

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości