Co myślicie? zx6r!!
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
jejku wez sobie te CBR najwiecej lapie dobrych opini moze byc nowsza w tej cenie ale po naprawde lekkim "szlifie" i zamiast odmalowaqc to ja jebniesz na zielono
i bedziesz mial zielone i mniej awaryjne no oczywiscie jak "lekki" bedzie szlifik taki naprawde tyci tyci 

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
SzpiceR napisał(a):jejku wez sobie te CBR najwiecej lapie dobrych opini moze byc nowsza w tej cenie ale po naprawde lekkim "szlifie" i zamiast odmalowaqc to ja jebniesz na zielonoi bedziesz mial zielone i mniej awaryjne no oczywiscie jak "lekki" bedzie szlifik taki naprawde tyci tyci
Żegnam!
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
SzpiceR napisał(a):powiem Ci ze wedlug mnie to ta kawa miłym panem wieje![]()
Byłbym dozgonnie wdzięczny, gdyby ten kolo w końcu dostał bana....
Kolejny raz pisze swoje nic niewnoszące wypociny, zero konkretów. Swoimi postami tylko zaśmieca to forum... i zaśmieca... i zaśmieca... i ciągle zaśmieca.....

... pewnie zaraz sobie ulży, pajac jeden...
<b>Łysy `76
ZXR 750 `95</b>
ZXR 750 `95</b>
-
lysy1976 - Świeżak
zbijesz mnie? inni tez piszą czasami glupoty ;] wiec nie sap troche luzu koles i kazdy moze powiedizec opinie swoja na dany teamt a ze wedlug mnie jest taka bo jest i taka ma byc jak tego nie komasz to masz problem 

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
... i zaśmieca, ciągle zaśmieca i pewnie (niestety) zaśmiecał będzie nadal...
Kiedyś bardzo, ale to bardzo obraziłem OUTLOW-a pisząc mu, że głupotą bije na głowę nawet SzpiceRa - szczerze go teraz przepraszam - to poprostu niemożliwe.....

Kiedyś bardzo, ale to bardzo obraziłem OUTLOW-a pisząc mu, że głupotą bije na głowę nawet SzpiceRa - szczerze go teraz przepraszam - to poprostu niemożliwe.....

<b>Łysy `76
ZXR 750 `95</b>
ZXR 750 `95</b>
-
lysy1976 - Świeżak
ale mi dojebales wez bo sie poplacze a jakbys był madry to bys pisał na priv ale nie ciezko bo trzeba wiecej klikac ;/ dno i wodorosty jak mowi moja pani pedagog
PS. wiesz co to jest poczucie humoru? jak hcesz tylko wartosciowych rad to kup sobie ksiazke z danymi etc o moto pare tomów i szukaj mądralo

PS. wiesz co to jest poczucie humoru? jak hcesz tylko wartosciowych rad to kup sobie ksiazke z danymi etc o moto pare tomów i szukaj mądralo
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
SzpiceR napisał(a): dno i wodorosty jak mowi moja pani pedagog
Czyli w szkole też mają z tobą problem, a co to za szkoła? - pewnie podstawówka.
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
masz racje nie wiem , ale mnie to zresztą nie interesuje, jestem już na studiach - "Zarządzanie zasobami ludzkimi" wiec to twoje technikum wymięka. Żegnam!
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
SzpiceR, komu (i czym) Ty chcesz zaimponować.......???
To nie ja szukam w tym i innych tematach wartościowych rad, tylko ich zakładający. Ty natomiast niczego mądrego na tym forum jeszcze nie napisałeś (i pewnie się to nie zmieni). Pewnie tylko na takie jak Twoje wyczerpujące odpowiedzi, zakładający temat czekają...
.... no i gratuluje poczucia "humoru".
Pozdrawiam Ciebie.
To nie ja szukam w tym i innych tematach wartościowych rad, tylko ich zakładający. Ty natomiast niczego mądrego na tym forum jeszcze nie napisałeś (i pewnie się to nie zmieni). Pewnie tylko na takie jak Twoje wyczerpujące odpowiedzi, zakładający temat czekają...
.... no i gratuluje poczucia "humoru".
Pozdrawiam Ciebie.
<b>Łysy `76
ZXR 750 `95</b>
ZXR 750 `95</b>
-
lysy1976 - Świeżak
oj napisalem nawet Wombat przyznał bo tez sie kiedys czepial jak Ty i pozniej przyznał racje nie Wombat??
PS. no na studia jak cos to mam jeszcze 2 lata wiec co sie cieszysz ze jestes starszy??
PS2. Wiewior usun te posty pozniej
PS. no na studia jak cos to mam jeszcze 2 lata wiec co sie cieszysz ze jestes starszy??
PS2. Wiewior usun te posty pozniej

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
Thrillco napisał(a):ja tam widze że czy po studiach czy po technikum i tak bedziecie tak samo głupi jak przed...
I odezwał się facet który napisał ,ze w motorach z wtryskiem jest kranik rezerwy.
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3