Co myślicie? zx6r!!
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Moim zdaniem kawa nic sobą nie reprezentuje. Mając 10000zł w kieszeni zdecydowanie myślałbym nad CBR lub FZR, bo to są motocykle, które będą jeździć latami jeśli są odpowiednio pielęgnowane. Co do Kawasaki to naprawdę odradzam, jestem mechanikiem w serwisie moto i mam styczność z tymi koniami na co dzień. Na pierwszym miejscu za tą sumę zdecydowanie CBR. Życzę udanych poszukiwań 

Więcej gazu!!!
-
BarthezzR6 - Świeżak
-
sopel - Świeżak
harry89 napisał(a): tak wiec jesli bym mial w wieku 17 lat zaczynac od rowera, to dalej tak dawkujac moc (rower -> 50ccm -> 125 ccm --> 400ccm --> 600ccm -> 900ccm itd.), i jednoczesnie jezdzac na kazdej "pojemnosci" pare sezonow, to do 600-tki doszedlbym za przeproszeniem w wieku przedemerytalnym
Ja mam 24 lata i zaczynam od 600ccm ale to jest chopper wiec inna jazda

Ostatnio widzialem jakas kawe 600 w warsztacie i powiem szczerze ze balbym sie wsiasc na cos takiego. Bo ulamek sekundy, reka drgnie i masz 150 na liczniku czego nie chciales i pelne gacie

ale jesli czujesz sie na silach to czemu nie?
-
Dayan - Świeżak
Najlepiej się nauczyć pływać na głębokiej wodzie, albo się nauczysz albo się utopisz.Jeśli jesteś rozsądny, nie ulegasz emocjom to czy będziesz miał R1,K5 czy Hajabuzę to będziesz latał, a jak masz nie równo pod kopułą to i no NSR-ce sobie kuku zrobisz. 

-
speedo26 - Świeżak
Evil, nie chodzi o to czy jestem mechanikiem, czy kolekcjonerem znaczków. Jak serwisuje te sprzęty to wyobraź sobie, że jestem w stanie je ocenić. Skoro masz inne zdanie to je wypowiedz bez głupich komentarzy.
Poza tym logiczne jest, że jeśli ktoś nie dbał o swojego sprzęta to i tak się skończy, tak jak mówisz - niezależnie od marki, bo cudów ni ma.
Poza tym logiczne jest, że jeśli ktoś nie dbał o swojego sprzęta to i tak się skończy, tak jak mówisz - niezależnie od marki, bo cudów ni ma.
Więcej gazu!!!
-
BarthezzR6 - Świeżak
Ni wiem ja po prostu czuje magię Kawasaki Ninjii - chcę ją mięc, mowią ,ze CBR jest lepsza ale ja i tak wiem swoje - pewnie się przejadę. Po bajka jade w sobote:)
Evil brać czy nie?
Evil brać czy nie?
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
ja mam cos takiego, ze mam bzika na punkcie zielonych motocykli. po prostu jesli bym mial miec motocykl, to tylko zielony. a ze tylko kawasaki produkuje zielone, to stad wziela sie moja "milosc" do zx6r. wiem ze to bezsensowne, dziecinne czy wrecz kobiece, stawiac kolor motocykla tak wysoko, ale juz tak mam...Meciek napisał(a):Ni wiem ja po prostu czuje magię Kawasaki Ninjii - chcę ją mięc, mowią ,ze CBR jest lepsza ale ja i tak wiem swoje - pewnie się przejadę. Po bajka jade w sobote:)
Evil brać czy nie?

-
harry89 - Bywalec
no niestety..nie ma reguły...koleś kupił starganą YZF 1000 i jeszcze podczas jazdy próbnej przywalił barana w puszke...pochuchał podmuchał i lata do dziś tylko płyny wymieniając.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
OUTLAW napisał(a):http://www.tecrol.bielsko.pl/tecrol.php?sth=ofirmie
Obym nie musiał korzystać !!
Ma ktoś może na forum takie moto? chodzi mi o to czy jeżeli rama zacznie pękać i dam ją do spawania (profesjonalnie) to czy później znów się to stanie, np jak będę na koło stawiał?
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Rezygnuje z tego modelu, ta rama i niemożliwość jazdy na kole mnie przeraża. Może dozbieram na model z roku 2003 albo zwrócę swe oczy w stronę SUZUKI. W każdym razie dziękuję wszystkim za rade:) - temat można zamknąć
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
dam znać co kupię! mam już coś na oku, ostatnio dużo czytałem o Zx6r i wszedzie tylko o tej ramie piszą więc trochę mnie to boli. Tak czy inaczej nim minie zima będę miał już nowego sprzęta:) zastanawiam się nad GSXR 600 z 97r
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
jejku wez sobie te CBR najwiecej lapie dobrych opini moze byc nowsza w tej cenie ale po naprawde lekkim "szlifie" i zamiast odmalowaqc to ja jebniesz na zielono
i bedziesz mial zielone i mniej awaryjne no oczywiscie jak "lekki" bedzie szlifik taki naprawde tyci tyci 

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
SzpiceR napisał(a):jejku wez sobie te CBR najwiecej lapie dobrych opini moze byc nowsza w tej cenie ale po naprawde lekkim "szlifie" i zamiast odmalowaqc to ja jebniesz na zielonoi bedziesz mial zielone i mniej awaryjne no oczywiscie jak "lekki" bedzie szlifik taki naprawde tyci tyci
Żegnam!
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości