RS 250, jest sens?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Zolw to wlasnie GSXF600, GS500 prowadzi sie o niebo lepiej, jest krotsze, zgrabniejsze, tyle ze konikow troche malo. Jak wiecej jezdzisz po miescie to o wiele wygodniejsze niz krowiaste GSXF, jak wiecej w trasie i w 2 osoby to GSXF bedzie lepszym wyborem.
- Adam M.
- VIP Ścigacz.pl
Herbatkowy kup sobie cbr f3,4, na prawdę jest to moto do spokojnej wygodnej jazdy, żadnych dziur w mocy, nagłych pierdzielnięć. Ja od siebie jak najbardziej polecam.
No chyba że sv 650, tylko wtedy bym jeździł bez kasku
No chyba że sv 650, tylko wtedy bym jeździł bez kasku

f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
No wszystko ladnie elegancko od zawsze myslalem nad CBR wg. mnie najlepszy motocykl. A jak sie chce to mozna pojechac i mniej spokojnie, to nie RZUŁF z tym ze nie wiem czy dam rade w tym sezonie cos kupic, wolalbym najpierw zrobic prawko, jezeli nie zdaze na motocykl przed tymi nowymi przepisami, to chociaz na samochod, zawsze lepiej miec B i jezdzic motocyklem niz nie miec nic...
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
Te przepisy mialy wejsc od paru lat i wciaz sie nic nie dzieje. Po prostu media zrobily szum, bo byl sezon ogorkowy. Wiec tym sie nie martw 

Energie ist nichts ohne Steuerung.
Nie jest dla mnie ważna Twoja ranga na forum, staż, ilość wypisanych postów, dla mnie jesteś człowiekiem i tylko w takich kategoriach Cię postrzegam.
Nie jest dla mnie ważna Twoja ranga na forum, staż, ilość wypisanych postów, dla mnie jesteś człowiekiem i tylko w takich kategoriach Cię postrzegam.
-
OvertakeR - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2