Zobacz wątek - RS 250, jest sens?
NAS Analytics TAG

RS 250, jest sens?

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Postprzez Adam M. » 4/4/2009, 19:34

Zolw to wlasnie GSXF600, GS500 prowadzi sie o niebo lepiej, jest krotsze, zgrabniejsze, tyle ze konikow troche malo. Jak wiecej jezdzisz po miescie to o wiele wygodniejsze niz krowiaste GSXF, jak wiecej w trasie i w 2 osoby to GSXF bedzie lepszym wyborem.
Adam M.
VIP Ścigacz.pl

Postprzez CeBeRek » 4/4/2009, 20:21

Herbatkowy kup sobie cbr f3,4, na prawdę jest to moto do spokojnej wygodnej jazdy, żadnych dziur w mocy, nagłych pierdzielnięć. Ja od siebie jak najbardziej polecam.

No chyba że sv 650, tylko wtedy bym jeździł bez kasku :D
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
CeBeRek
Stały bywalec

Postprzez herbatkowy » 4/4/2009, 21:12

No wszystko ladnie elegancko od zawsze myslalem nad CBR wg. mnie najlepszy motocykl. A jak sie chce to mozna pojechac i mniej spokojnie, to nie RZUŁF z tym ze nie wiem czy dam rade w tym sezonie cos kupic, wolalbym najpierw zrobic prawko, jezeli nie zdaze na motocykl przed tymi nowymi przepisami, to chociaz na samochod, zawsze lepiej miec B i jezdzic motocyklem niz nie miec nic...
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
herbatkowy
Bywalec

Postprzez OvertakeR » 5/4/2009, 06:51

Te przepisy mialy wejsc od paru lat i wciaz sie nic nie dzieje. Po prostu media zrobily szum, bo byl sezon ogorkowy. Wiec tym sie nie martw :)
Energie ist nichts ohne Steuerung.

Nie jest dla mnie ważna Twoja ranga na forum, staż, ilość wypisanych postów, dla mnie jesteś człowiekiem i tylko w takich kategoriach Cię postrzegam.
OvertakeR
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Motocykle