Jazdy próbne?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Widze, ze niektorych zmotywowalo to, ze wcale nie jest tak trudno wybrac sie na przejazdzke.
Gandalf: Wlasnie tak sie zastanawiam, czy aby napewno naked, podobaja mi sie szalenie, a na horneta mam juz od dluzszego czasu oko, jednak przydatnosc owiewki jest masakryczna duza. Szczegolnie, ze chcialbym sobie nie latac tylko pomiescie, tylko wybierac sie gdzies dalej, bo z natury mnie nosi:p
Gandalf: Wlasnie tak sie zastanawiam, czy aby napewno naked, podobaja mi sie szalenie, a na horneta mam juz od dluzszego czasu oko, jednak przydatnosc owiewki jest masakryczna duza. Szczegolnie, ze chcialbym sobie nie latac tylko pomiescie, tylko wybierac sie gdzies dalej, bo z natury mnie nosi:p
Nie ma nic piekniejszego niz dwa kola i jeden slad...
Yamaha YZF 600 Thundercat
Yamaha YZF 600 Thundercat

-
Taser - Bywalec
Zawsze zostaje ci wersja z owiewką. Praktycznie każdy naked, posiada również odmianę z owiewką. W przypadku Horneta jest to wersja S. Tak samo jest z Banditem, SV 650 i paroma innymi jeszcze.
http://www.gandalf.riderblog.pl | zapraszam
-
Gandalf - Świeżak
byłem dziś we wrocławskim motorlandzie i tak : mają 3 motocykle R6, fazer600 i xt660. Koszty to 25zł (Bo dostajemy motocykl juz zatankowany).
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Duo997 napisał(a):I jeździłeś na którymś?
Nie interesował mnie żaden z dostępnych modeli.
olo113 napisał(a):r6 ze "scigacza"
Jest test R1 i R6 na stronie głównej scigacz.pl . Motocykle były testowane we Wrocławiu (szkoda ,że redakcja się nie przypucowała) i jak zwykle całe poobklejane naklejkami.
tu masz link http://www.scigacz.pl/Yamaha,R1,i,R6,20 ... ,6064.html
tablice są z trzebnicy a na filmikach dokładnie widać Wrocław
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Meciek napisał(a):na filmikach dokładnie widać Wrocław
Widac też wiele innych ciekawych rzeczy

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość