Jak to jest z tym komfortem drodzy parafianie...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Gandalf napisał(a):Trza się bedzię z kolegami od Bladych umówić, o karniaka poprosić. Wtedy się wyjaśni co i jak z tą sportową pozycją.
z kolegami? ja znam duzo kolezanek na blejdach

ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
-
Gandalf - Świeżak
-
SQ - Mieszkaniec forum
YZF R1 napisał(a):Sport jest bardzo niewygodny po pewnym czasie na początku nie czujesz dyskomfortu bo jesteś zafascynowany jazdą ale po pewnym czasie zaczniesz odczuwać to że pozycja jest ekstremalna, jeśli nie kochasz sportów i nie masz parcia od dawna na nie to odradzam bo się rozczarujesz.
No właśnie zawsze mi się sporty podobały, zawsze chciałem mieć plastika na stanie, ale z racji finansowej oraz czystego braku doświadczenia nie dało rady. A teraz mam taką możliwość no i sam nie wiem.
http://www.gandalf.riderblog.pl | zapraszam
-
Gandalf - Świeżak
zephyr:
Nie zastanawiaj się nawet! 954 jest mega zaje**sta! Na 100% nie pożałujesz
spazz:
kup fazera napewno nie pozalujesz!
hehe
bądź tu mądry i pisz wiersze
chyba na weekend pojade do salonu i poproszÄ™ o jazdÄ™ na obydwu( salon multibrandowy)
PS. A swoją drogą, to jak się zachowuje naked którego silnik to praktycznie odchudzona R1?? Jak daje radę zawieszenie i ogólne oddawanie mocy??
Że tak powiem, co do Bladego to mam jakiś tam obraz, ale konkretnie nic nie wiem odnośnie FZ1. tylko tyle że jest piekielnie ładna. heh
pozdrawiam
Nie zastanawiaj się nawet! 954 jest mega zaje**sta! Na 100% nie pożałujesz
spazz:
kup fazera napewno nie pozalujesz!
hehe
bądź tu mądry i pisz wiersze
chyba na weekend pojade do salonu i poproszÄ™ o jazdÄ™ na obydwu( salon multibrandowy)
PS. A swoją drogą, to jak się zachowuje naked którego silnik to praktycznie odchudzona R1?? Jak daje radę zawieszenie i ogólne oddawanie mocy??
Że tak powiem, co do Bladego to mam jakiś tam obraz, ale konkretnie nic nie wiem odnośnie FZ1. tylko tyle że jest piekielnie ładna. heh
pozdrawiam
-
Gandalf - Świeżak
Lepiej poczytaj prospekty, przeglądnij historię tego modelu i pogadaj z użytkownikami. Już 929 to dla niektórych wielkie marzenie, a 954 to jest KOSMOS! Dzisiaj miałem okazję dowiedzieć się więcej na temat 954, i powiem tak. Wolę ją nawet niż R1.
Wystarczy, że po tym samym łuku karniesz się Fazerą i 954 to zrozumiesz o co chodzi. Nic nie zastąpi geometrii sporta!
A już o nieśmiertelnych silnikach nie do zarombania nie wspomnę...
Wystarczy, że po tym samym łuku karniesz się Fazerą i 954 to zrozumiesz o co chodzi. Nic nie zastąpi geometrii sporta!
A już o nieśmiertelnych silnikach nie do zarombania nie wspomnę...
Ostatnio edytowano 24/7/2008, 21:50 przez zephyr47, łącznie edytowano 1 raz
Lewy pas, gaz na koło -Wtedy czuje się wesoło ;]
-
zephyr47 - Bywalec
Czy jest na tym forum szczęśliwiec ujeżdżający 954??
-
Gandalf - Świeżak
z tego co mi wiadomo 954 jest naprawde swietnym motocyklem ale w PL ciezko jest dostac dobry egzemplarz bo przewaznie męczą ją stuntowi maniacy bo to wytrzymale moto ale po co prac padake...musisz byc ostrozny bo produkowali je chyba tylko do 04r (moge sie mylic co do roku)
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości