Pomocy!!! kupiłem cbr 954 zdławiona i co teraz ???!!!
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Podejrzewam, że ta kwota 4tyz zł jest dla ASO całkiem realna. Za sam moduł wezmą ok 2 do 2.5tys zł. I od wymiany modułu można by było zabawę zacząć, tylko kupić jakiś używany, wyjdzie dużo taniej a podpiąć można samemu.
Jeśli nie przyniesie to spodziewanego efektu, to tak jak ktoś mówił, zostanie sprawa głowicy. A ją też najlepiej byłoby kupić używaną od nie-kastrowanej wersji. Szansa na dostanie w dobrym stanie jest b. duża, bo generalnie jak coś pada w moto, to panewy, a głowice w dobrym stanie idą na sprzedaż.
Jeśli nie przyniesie to spodziewanego efektu, to tak jak ktoś mówił, zostanie sprawa głowicy. A ją też najlepiej byłoby kupić używaną od nie-kastrowanej wersji. Szansa na dostanie w dobrym stanie jest b. duża, bo generalnie jak coś pada w moto, to panewy, a głowice w dobrym stanie idą na sprzedaż.
http://bikepics.com/members/numberuno/ | | www.diety-treningi.pl Jakby ktoś potrzebował, zapraszam.
- numberuno
- Świeżak
wadliwe serwisy?
"roberto_rk Wysłany: 25/6/2008, 21:42
Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
jestem z gdyni
a serwis jest jedyny u mnie zostalo mi tylko polegac na sciacz.pl
zawsze uzyskalem tu porady, mimo iz wiekszosc zakladali rece i mowili mi "przykro mi" oczywiscie nie licze na friko, ale na efekt.
myslalem juz zmienic komputer itd, ale tutejsi mechanic kompletnie nic nie wiedza w tym temacie. jezeli byl by ktos z trojmiasta chetnie podjade i wspomoge polska wiedze techniczna , a nie jelopow "
Próbowałem pomóc autorowi tematu, stwierdziłema w dupie raz komus pomoge, chciałem ustalić koszt naprawy i cześci.
Ale co?> Autor olał mnie.
To ja pisze prosto: jak on tak podchodzi do ludzi m. in. w serwisie to też nie brałbym się za robote dla niego.
Wziałbym go za niepoważnego klienta. A raczej kogoś kto tylko zabiera czas
the end.
Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
jestem z gdyni
a serwis jest jedyny u mnie zostalo mi tylko polegac na sciacz.pl
zawsze uzyskalem tu porady, mimo iz wiekszosc zakladali rece i mowili mi "przykro mi" oczywiscie nie licze na friko, ale na efekt.
myslalem juz zmienic komputer itd, ale tutejsi mechanic kompletnie nic nie wiedza w tym temacie. jezeli byl by ktos z trojmiasta chetnie podjade i wspomoge polska wiedze techniczna , a nie jelopow "
Próbowałem pomóc autorowi tematu, stwierdziłema w dupie raz komus pomoge, chciałem ustalić koszt naprawy i cześci.
Ale co?> Autor olał mnie.
To ja pisze prosto: jak on tak podchodzi do ludzi m. in. w serwisie to też nie brałbym się za robote dla niego.
Wziałbym go za niepoważnego klienta. A raczej kogoś kto tylko zabiera czas

the end.
VFR - daje rade
-
WENICJUSZ - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości