Pomoc w zakupie motoru
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Co do VTR jeździłem u znajomego... ma 2007r. zakupioną w 2008 salonowego. Teraz założył jeszcze wydechy Yoshimura... masakra... jak to pięknie gada...
Ale nie nie, litra sobie odpuszczę... mniejszego nie wezmę niż 600 na pewno... bardzo spodobały mi sie Kawasaki Ninja 600 po 98r. jak już wcześniej pisałem. Miałem okazje teraz sie przyjrzeć dokładniej tej maszynie na torze poznań w niedziele na zawodach... Bardzo fajna...

- Marcomk
- Świeżak
Ryjek napisał(a):w 750 były straszne problemy z głowicami, znajomy mam serwis i mówił że głowice do tego to nawet ciężarówkę by kupił i nie było by problemu sprzedać.
a co tam bylo nie tak z glowicami?

ps moze mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem, jednak niech mi ktos przetlumaczy to cale cytowane zdanie

Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Ścigacz.pl
Ja tez poprosze, bo nawiazanie ciezarowek do glowicy jakos mi nie kontrastuje.. 

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
Leitho napisał(a):Ryjek napisał(a):w 750 były straszne problemy z głowicami, znajomy mam serwis i mówił że głowice do tego to nawet ciężarówkę by kupił i nie było by problemu sprzedać.
a co tam bylo nie tak z glowicami?
ps moze mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem, jednak niech mi ktos przetlumaczy to cale cytowane zdanie
patty_brawurka napisał(a):Ja tez poprosze, bo nawiazanie ciezarowek do glowicy jakos mi nie kontrastuje..
dobra specjalnie dla leitho i patty lecę z tłumaczeniem:
(wersja pierwsza)
w wersji 750ccm notoryczne zdarzały się problemy z głowicami, znajomy prowadzi serwis motocyklowy i mówi że nawet jakby kupił całą ciężarówkę głowic do wersji 750ccm to i tak nie miałby problemu żeby je sprzedać.
*-ja tylko tłumaczyłem ten tekst i nie wiem ile w nim prawdy, więc nie podpisuję się pod jego zawartością i wiarygodnością, oraz nie wiem nic o wadach głowic.
*-tłumaczenie z domysłów

ew. (druga wersja)
w750motocyklach były problemy z głowicami, znajomy ma serwis ale, jest on mój bo ja mam serwis znajomy.
znajomy mówił (ten co mam jego serwis co on ma znajomy) że ruskie teraz każdą głowicę kupują bo jakieś bomby składają czy coś. i nawet kupił sobie by ciężarówkę STAR i powiedział że to głowica wersja 750 a pod maską ma prawdziwą rakietę to i tak by kupili bo hurtem teraz biorą.
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
• Strona 2 z 2 • 1, 2