polskie blachy w irlandii
• Strona 2 z 2 • 1, 2
a przeciez tu da sie smigac caly rok bez problemowo
ja bede caly rok jezdzic
no chyba ze snieg spadnie.wtedy zaczne sie zastanawiac na quadem o wiele szybciej niz teraz.
pozdrawiam
ja bede caly rok jezdzic
no chyba ze snieg spadnie.wtedy zaczne sie zastanawiac na quadem o wiele szybciej niz teraz.
pozdrawiam
GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Åšcigacz.pl
michalf84 jesli masz plany kupowac moto w IRL (tak wywnioskowalem z twoich wypowiedzi) wpadnij na zlot 13 wszelkie info na www.husarria.com bedzie tam koles, ktory ma kilka motocykli do opylenia w bardzo dobrych cenach.
MOzna latac caly rok, na zielonej wyspie prawie nie pada snieg.

MOzna latac caly rok, na zielonej wyspie prawie nie pada snieg.

- kondzior1410
- Świeżak
dzieki za zaproszenie juro jednak nie dam raczej rady bo sie juz umowilem chyba ze jakims cudem udami sie wpasc na chwile co do moto to tylko nowka z salonu wchodzi w gre ale jak kupie reprezentacyjne moto napewno wpadne na jakies spotkanie 

-
michalf84 - Świeżak
johnmichael napisał(a):no to macie tam kosmicznie astronomiczne ceny i tak.
ja mam prawko dzis rowno 50 dni.mam 23 lata, bandziora600 2000rok i zaplacilem 360 funtow
pozdrawiam
Zastanawiam sie jak ty to zrobiles ,bo ja mam ponad 25 lat ,prawko dluzej niz 50 dni ,mam R1 z 2002 ,czyli starsza ,mniejsze ubezpieczenie i place 1200 funtow na rok i to po wielkich staraniach ,godzinach spedzonych na rozmowach z firmami ubezpieczeniowymi ,na poczatku nie bylo mowy za mniej niz 2500 funtow i to tylko 3 czesci ,jak sie pytalem o full bezpieczenie to bylo 4000 funtow ,no jest masakra, ja nawet tyle za motor nie dalem i mowie to kolesiowi a on ze tak jest w uk!!
- rico777
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Emigranci Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości