Czy jestes swiadom?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Czy naprawdę trzeba wykorzystać 100% swego sprzęta? A jeśli chce mieć przyspieszenie, czyli mocny silnik, to czy muszę jeździć z pełną możliwą prędkością ?
Czy wszędzie musze schodzić na kolano?
Czy drogi muszą być gładkie ? Niektórzy wolą tor crossowy.
Mamy to, co mamy. Ważne jest tylko to, że jazda mi sprawia frajdę. Po to sobie kupiłem zabawkę by się nią bawić. Nawet na takich drogach jak w Polsce. Jeżdżę tak jak umiem, a raczej nie umiem i mam to głęboko w szynce. A zabawkę nie kupuje się z rozsądku, więc nie ma co szukać zbyt wiele tegoż rozsądku w wyborze takiej czy innej taczki.
PS
Wiem mam słaby silnik, nie umiem zejść na kolano, nie komentować !
No i nie wiem czy dobrze, że zagłosowałem, bo nie mam ścigacza.
Mamy to, co mamy. Ważne jest tylko to, że jazda mi sprawia frajdę. Po to sobie kupiłem zabawkę by się nią bawić. Nawet na takich drogach jak w Polsce. Jeżdżę tak jak umiem, a raczej nie umiem i mam to głęboko w szynce. A zabawkę nie kupuje się z rozsądku, więc nie ma co szukać zbyt wiele tegoż rozsądku w wyborze takiej czy innej taczki.
PS
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
-
Grubas - VIP Åšcigacz.pl
przypomniala mi sie zagadka dla eneasza
co to jest czarno-biale i wisi na scianie?
odp. fortepian!!!
a co to kogo obchodzi jak ja sobie pokoj umebluje
wiec jesli ktos ma zyczenie postawic sciga pod pubem i sie lansowac - jego prawo.
jesli ma zyczenie jezdzic nim w przereblu - szerokiej drogi.
i chyba nie ma nad czym filozowac

co to jest czarno-biale i wisi na scianie?
odp. fortepian!!!
a co to kogo obchodzi jak ja sobie pokoj umebluje

wiec jesli ktos ma zyczenie postawic sciga pod pubem i sie lansowac - jego prawo.
jesli ma zyczenie jezdzic nim w przereblu - szerokiej drogi.
i chyba nie ma nad czym filozowac

-
marky - Świeżak
Grubas napisał(a):Czy naprawdę trzeba wykorzystać 100% swego sprzęta? A jeśli chce mieć przyspieszenie, czyli mocny silnik, to czy muszę jeździć z pełną możliwą prędkością ?
PS
jeśli można to ja sie pod tym podpisuję.
Ja naprawde nie czuję potrzeby żeby każdy zakręt przejeżdżać z maksymalnie możliwą predkością na kolanie i modlić się czy coś mi wyjedzie z naprzeciwka czy nie, albo czy jak coś się stanie motocyklowi to czy uda mi się jeszcze coś zdziałać, czy będe w takiej pozycji że już mnie będą zbierać. Na torze zapewne bym i popróbował, tam jest zwyczaj że wszyscy jadą w jednym kierunku, na drodze zawsze jest coś z naprzeciwka.
To że kupię sobie mocny motocykl, to wcale nie znaczy że chce wycisnąć z niego vmax (mojego mam już dwa lata i jeszcze nie próbowałem ile pojedzie max, nie czuję takiej potrzeby. Wiem że 200 przekroczy i to już jest zbyt dużo jak na droge, tak że takich prędkości też nie osiągam.)
W sumie bardziej dla mnie się liczy przyśpieszenie tak do 160, więcej nie potrzeba, to i tak jest za dużo jak na "państwową" droge.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Jeżeli patrzeć na jakość naszych polskich dróg to wiekszość z kierowców powinna posiadać terenówki bo czasami to na co mozna trafić na drodze az moze zaskoczyć. Ale polska to polska nie oczekujmy takich dróg jak francuzi.Cieszmy sie ze mamy asfalt
. Ale jak to się mówi do wszystkiego sie mozna przyzwyczaić. A co do moto to prawda ze wiekszość nie wykożystuje tego czego im producent dał
Ale co do niektórych to moze i dobrze 

- Kris_PL
- Świeżak
CoÅ› ci siÄ™ enek po przewracaÅ‚o w gÅ‚owie, przecież kilka naÅ›cie razy powtarzaÅ‚eÅ› mi, że ty nie masz Å›cigacza tylko turystyka, to, co takie pytanie zadajesz ”Na Å›cigaczu do PL”? Przecież powinno ci siÄ™ na tym twoim turystyku Å›wietnie jeździć po polskich drogach przecież to taki wygodny motocykl, ale chyba nie jest taki wygodny jak myÅ›laÅ‚eÅ› i teraz wylewasz smutki i siÄ™ żalisz na polskie drogi (na coÅ› trzeba zwalić) chÅ‚opaki dajÄ… rade w Polsce Å›migać a ty nie daÅ‚eÅ›, jaki z tego wniosek, cienki Bolek z ciebie. Pozdrawiam
eagle
GSX-R 600 K6
GSX-R 600 K6
-
orlik1981 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości