Suzuki GSX 600 F (89r)
z tego co wiem są 3 wartości podawane. bez wymiany filtra z wymiana filtra i jak jest silnik suchy chyba tez podają. nalewaj i kontroluj w okienku zresztą pisze na obudowie jak ktoś już napisał wlej tyle odpal poczekaj zobacz w oknie ile jest i tyle
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
Dzięki za info. Oczywiście będę wymieniał od razu z filtrem oleju.
A co sądzicie co może być przyczyną problemu który był już tu wspomniany.
A co sądzicie co może być przyczyną problemu który był już tu wspomniany.
GSX napisał(a):MIK napisał(a):Jeszcze jeden dziwny objaw zauważyłęm: Wczoraj po przejechaniu jakiegoś odcinka odstawiłem moto i po jakiejś godzinie moze dwóch bardzo trudno było mi go odpalić... nie wiem czamu :/ kilka dni temu miałem podobny problem ale myślałem ze to jednorazowy jakiś myk... hmmm...
- GSX
- Świeżak
kiedy były robione regulacje? w bandycie zawory są co 6 tys wiec często jak ktoś ich od 20 nie ruszał to czego się spodziewać
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
Nie wiem gdzie zadać to pytanie więc może tu.
Słuchajcie a nie wiecie może jak przedłużyć lusterka w gsx 600f bo nic w nich nie widać.
W 750-tce już było to poprawione. Ale nie wiem wogóle czy idzie kupić zame te uchwyty lusterka czy trzeba by własnie od 750-tki kupić.
Ktoś inny mówił że wystarczy jakaś gruba guma.
Pozdrawiam
Słuchajcie a nie wiecie może jak przedłużyć lusterka w gsx 600f bo nic w nich nie widać.
W 750-tce już było to poprawione. Ale nie wiem wogóle czy idzie kupić zame te uchwyty lusterka czy trzeba by własnie od 750-tki kupić.
Ktoś inny mówił że wystarczy jakaś gruba guma.
Pozdrawiam
- GSX
- Świeżak
ja robiłem tak: wysięgnik lusterka na pól dokładałem np 2cm materiału o podobnej grubości wspawywałem to, szlifowałem, delikatnie szpachlowałem, malowałem i gotowe - nic nie widać
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości