[biblioteka] Przebieg kursu na prawo jazdy...
mi pomogl pjabcd@yahoo.pl rowniez polecam tego pana<br><hr>dakarpKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):<a href="http://brumot.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://brumot.phorum.pl</a>tutaj kupisz
NIE DZIEKOWAC !! PREZENT<br><hr>mikolaj<br>
Komentatorzy napisał(a):+10 rowniez zalatwiam u gostka to chyba ten sam pan m_strzyzyk ? Moj wpis pojawil sie po 20 dniach bez zaliczki .. fenomenalny<br><hr>majkek2011<br>Komentatorzy napisał(a):daj namiar<br><hr>omi<br>Komentatorzy napisał(a):jednak się dało wkońcu załatwić u mwitkowski100@gmail.com , jak co moge go polecić, ktoś chce moge przesłać dokumenty jego co mi wyrobił, ja jestem zadowolony<br><hr>autorforum111<br>Komentatorzy napisał(a):polecam mwitkowski100@gmail.com lo+matura ok doszło kurierem wszystko tak jak nalezy,
pozdrwiam aska17<br><hr>aska17<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dobry Dzień, pomagam zdobyć uprawnienia na wszelkie kategorie na Ukrainie. (oraz inne dokumenty) Z wpisami i meldunkiem. Pracuję u naczelnika Wydziału Ruchu Drogowego. Dlatego jest możliwość osobiście u mnie w Urzędzie odebrać dokumenty. Płatne przy odbiorze - BEZ ZALICZEK. Załatwiam sprawy urzędowe. +48 661 766 773 / +38 (0) 93 899 12 41 / prawkoukraina@mail. ru<br><hr>GregorijKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak tak!!!! ty ruski oszuscie !!! ukrainskie prawko jest nie wazne w EU!!! oszust i naciagacz!!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):Dobry Dzień, pomagam zdobyć uprawnienia na wszelkie kategorie na Ukrainie. (oraz inne dokumenty) Z wpisami i meldunkiem. Pracuję u naczelnika Wydziału Ruchu Drogowego. Dlatego jest możliwość osobiście u mnie w Urzędzie odebrać dokumenty. Płatne przy odbiorze - BEZ ZALICZEK. Załatwiam sprawy urzędowe. +48 661 766 773 / +38 (0) 93 899 12 41 / prawkoukraina@mail. ru<br><hr>Gregorij<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
sam sie polecasz oszuscie!!!naciagacz i nic wiecej!!!!!oszust!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):<a href="http://brumot.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://brumot.phorum.pl</a>tutaj kupisz
Komentatorzy napisał(a):+10 rowniez zalatwiam u gostka to chyba ten sam pan m_strzyzyk ? Moj wpis pojawil sie po 20 dniach bez zaliczki .. fenomenalny<br><hr>majkek2011<br>Komentatorzy napisał(a):daj namiar<br><hr>omi<br>Komentatorzy napisał(a):jednak się dało wkońcu załatwić u mwitkowski100@gmail.com , jak co moge go polecić, ktoś chce moge przesłać dokumenty jego co mi wyrobił, ja jestem zadowolony<br><hr>autorforum111<br>Komentatorzy napisał(a):polecam mwitkowski100@gmail.com lo+matura ok doszło kurierem wszystko tak jak nalezy,
pozdrwiam aska17<br><hr>aska17<br>Komentatorzy napisał(a):mi pomogl pjabcd@yahoo.pl rowniez polecam tego pana<br><hr>dakarp<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie zle!!! 4500 zlotych!!! ale jestes glupi i naiwny!!!!!!!!!!!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):Prawo jazdy na Ukrainie . Bez pośredników . Zainteresowani prosze pisac na gg . Pozdrawiam GG 34071421<br><hr>darek<br>Komentatorzy napisał(a):kupię p.j. kat D - płacę 10000zł. żadnych zaliczek, skanów dokumentów czy przesyłek pocztowych.
anikaa27@o2.pl<br><hr>an<br>Komentatorzy napisał(a):Ok 10 000 wchodzę w to <br><hr>Kruk<br>Komentatorzy napisał(a):heheh co za idioci<br><hr>madzia<br>Komentatorzy napisał(a):SAMI OSZUŚCI CI CO CHCĄ KUPIĆ I ci co sprzedają OSZUST ROBI W KONIA OSZUSTA HAHAH<br><hr>OBSERWATOR<br>Komentatorzy napisał(a):Witam wszystkich. Jestem rzetelnym i konkretnym człowiekiem. Załatwiam wszystkie kategorie z wpisem i bez. Transkacja przebiega szybko bezproblemowo, pełna dyskrecja. Proszę pisać na e-mail: sikora1711@wp.pl<br><hr>sikora1711<br>Komentatorzy napisał(a):to chłopie twoje warunki ty oszuscie witam oto moje warunki,
Zaliczka w kwocie 1000 zł na konto 15 1140 2004 0000 3702 7140 6623
Paweł Sikora
ul. Fałata 5
Koszalin
reszta po sprawdzeniu osobiscie dokumentow kolejna 2 tyś
1. Czy kiedykolwiek miał/a pan/i do czynienie z autem ?
2.Czy kiedykolwiek miał/a pan/i wypadek samochodowy ""jeśli tak to co
było powodem tego"" ? proszę pisać
szczerze bo jestem w stanie to sprawdzić
3.ile już pan/i jezdzi autem ?
4.Jaka wiedza jest na temat auta ?
PONIŻEJ PODAJE NIEZBĘDNE DANE JAKIE BĘDĄ MI POTRZEBNE :
IMIĘ -
NAZWISKO -
DATA URODZENIA -
ADRES ZAMELDOWANIA -
SKAN PANA ZDJĘCIA MINIATURKĘ TAKIE JAK SIĘ WYRABIA DOWÓD OSOBISTY -
SKAN WŁASNEGO PODPISU NAJLEPIEJ NA CZYSTEJ BIAŁEJ KARTCE -
SIKORA TO OSZUST NIE MA TAKIEGO ADRESU UWAGA <br><hr>OBSERWATOR<br>Komentatorzy napisał(a):Ludzie, jednak jest mozliwe zalatwienie prawka,lecz napewno nie przez gosci oglaszajacych sie na forach.Sam mialem zalatwiane przez kolesia ktory mieszka w Anglii,lecz zanim sie zaja moim przypadkiem trwalo to kilka tygodni.Dotarcie do goscia zajelo mi ok 2 miesiecy.Konkretni ludzie nie potrzeboja reklamy w sieci-pomyslcie-szczesliwy posiadacz pj<br><hr>kierowca juz<br>Komentatorzy napisał(a):mozesz mi podac wiecej info jestem zainterespwana <br><hr>aaaa<br>Komentatorzy napisał(a):zapraszam do mnie na email <br><hr>sikora1711<br>Komentatorzy napisał(a):pawel_czyzowski@wp.pl
Kupię PRAWKO kat.B . BEZ ZALICZEK !! !! Jak ktos uczciwy to nie przyjmie zaliczek a pieniązki tak czy siak mu sie zwroca za Dokument . Pozdrawiam i czekam na INFO :
pawel_czyzowski@wp.pl<br><hr>Czarodziej<br>Komentatorzy napisał(a):universe_200@wp.pl Pomogl !<br><hr>lenaaaw<br>Komentatorzy napisał(a):dzieki wielkie potwierdzam rzetelnosc pana kamila universe_200 ok ! kat b 4700 <br><hr>zuczekpol<br>Komentatorzy napisał(a):przekrecil mnie na 4500
universe_200@wp.pl to oszust i zlodziej potwierdzam sam sprawdzilem<br><hr>lex<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
sam oszuscie z siebie jestes zadowolony??? oszuscie i naciagaczu jeb***!!!!!!!!!!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):<a href="http://brumot.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://brumot.phorum.pl</a>tutaj kupisz
pozdrwiam aska17<br><hr>aska17<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czesc omi napisz do mawitkowski100@gmail.com w sprawie dokumentów wyjasni ci co i jak ponad rok jezdze na tym dokumencie , miałem kontrole i ok<br><hr>acowastoKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):<a href="http://brumot.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://brumot.phorum.pl</a>tutaj kupisz
Komentatorzy napisał(a):+10 rowniez zalatwiam u gostka to chyba ten sam pan m_strzyzyk ? Moj wpis pojawil sie po 20 dniach bez zaliczki .. fenomenalny<br><hr>majkek2011<br>Komentatorzy napisał(a):daj namiar<br><hr>omi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powiec czemu mówisz ze on oszust miał ci załatwić jakiś dokument i nie zrobił???<br><hr>skrypekKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):<a href="http://brumot.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://brumot.phorum.pl</a>tutaj kupisz
Komentatorzy napisał(a):+10 rowniez zalatwiam u gostka to chyba ten sam pan m_strzyzyk ? Moj wpis pojawil sie po 20 dniach bez zaliczki .. fenomenalny<br><hr>majkek2011<br>Komentatorzy napisał(a):za ile zalatwia?<br><hr>ty67<br>Komentatorzy napisał(a):mwitkowski100@gmail.com w 100% polecam co co na niego piszą pewnie jakaś konkurencja, ma zarejstrowane wszystko - pracuje w banku zweryfikowałam dane przez wpłata, i wszystko poszło wporządku, załatwił mi prawo jazdy kat.B , bo juz nie miałam siły zdawać kolejny raz - sprawdziłam to nie żadna podróbka<br><hr>miki27<br>Komentatorzy napisał(a):sam sie oszuscie polecasz!!!! juz policja Cie szuka!!!! oszust!!!ludzie nie dajcie sie nabrac!!<br><hr>ugio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja proponuje napisac do universe_200@wp.pl szybko i tanio bez zaliczek<br><hr>denisssKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):<a href="http://brumot.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://brumot.phorum.pl</a>tutaj kupisz
Komentatorzy napisał(a):+10 rowniez zalatwiam u gostka to chyba ten sam pan m_strzyzyk ? Moj wpis pojawil sie po 20 dniach bez zaliczki .. fenomenalny<br><hr>majkek2011<br>Komentatorzy napisał(a):daj namiar<br><hr>omi<br>Komentatorzy napisał(a):czesc omi napisz do mawitkowski100@gmail.com w sprawie dokumentów wyjasni ci co i jak ponad rok jezdze na tym dokumencie , miałem kontrole i ok<br><hr>acowasto<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dzień dobry nazywam się Stanisław pomagam w uzyskaniu prawa jazdy wszystkich kategorii,Dowodów osobistych oraz świadectw szkolnych tym którzy mają już dość oszustów zapraszam do rozmowy tylko poważne osoby.Nie miałem jeszcze osoby która byłaby nie zadowolona z moich usług nie wymagam żadnych pieniędzy przed rozpoczęciem pracy jedyny,uczciwy odpowiedni Człowiek na tym forum proszę kontaktować się na podany poniżej adres E-mail PrawoJazdy-BezStresu@wp.pl<br><hr>StanisławKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):jak to sobie wyobrarzasz ja mieszkam w krakowie a ty czeladzi ! ! !<br><hr>jogi<br>Komentatorzy napisał(a):witam szukam kogos kto bymi pomug zdac egzamin na prawo jazdy kat B! ! ! BO nie kcem kupywac lewego jestem z katowic.<br><hr>jogi<br>Komentatorzy napisał(a):witam kupie prawo jazdy kat B .na terenie katowic<br><hr>piter<br>Komentatorzy napisał(a):witam. SZUKAM KOGOŚ Z OKOLIC KATOWIC KTO ZAŁATWIA PRAWO JAZDY KAT B.NIE PŁACZE ZALICZEK .<br><hr>piter<br>Komentatorzy napisał(a):witam ja tez kupie prawo jazdy od konkretnej osoby kat B.<br><hr>piter<br>Komentatorzy napisał(a):zdecydowanie pomocpj@o2.pl<br><hr>batman<br>Komentatorzy napisał(a):ile to kosztuje kat b.?<br><hr>edek<br>Komentatorzy napisał(a):pomocpj@o2.pl to oszust i naciagacz nie polecam<br><hr>domin<br>Komentatorzy napisał(a):witam kolego ale ludzie są pojebani nie ma opcji żeby załatwić hurtem prawko 10 czy więcej gościom to jest nie realne ale tu pojeby i lewusy piszą bzdury żeby wyjebać kogoś na Parę złoty i na ćpanie mieć weszłam tu przypadkiem i tak patrze co za ciule bzdury piszą a oni dają się robić jak małe dzieci .po pierwsze jak załatwiasz komuś z innej miejscowości to nie potrzebujesz żadnych danych z dowodu czy z innych dokumentów tylko potrzebny jest dokument o wyjeżdżonych godzinach żebyś niby mógł przystąpić do egzaminu to podstawa a reszta zależy kogo się zna ja załatwiałem Parę razy to znam to od podstawy a te ciule co piszą że coś załatwią to pierdola bzdury i nie słuchajcie tych pojebów bo to same wałkarze są i jeb*** cwaniaczki myślą że znajdą paru frajerów i będzie na Parę dni imprezy nie ma opcji że gościu załatwi prawko ludziom z różnych stron polski bez pewnej wiedzy na czym to polega żeby się nie wpierdolić do puchy to bzdury co ci pojeby tu wypisują .narka<br><hr>danek<br>Komentatorzy napisał(a):witam .szukam kogoś kto załatwia prawo jazdy z wpisem do rejestru z terenu katowic lub dąbrowy górniczej .<br><hr>edek<br>Komentatorzy napisał(a):witam .kupie pilnie prawo jazdy kat b ?od reki z wpiszem<br><hr>olaf<br>Komentatorzy napisał(a):witam. kupie prawo jazdy kat b.wpiszem do rejestru legalne moj adres . cynamon361@wp.pl . czekam na oferty<br><hr>aga<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dzień dobry nazywam się Stanisław pomagam w uzyskaniu prawa jazdy wszystkich kategorii,Dowodów osobistych oraz świadectw szkolnych tym którzy mają już dość oszustów zapraszam do rozmowy tylko poważne osoby.Nie miałem jeszcze osoby która byłaby nie zadowolona z moich usług nie wymagam żadnych pieniędzy przed rozpoczęciem pracy jedyny,uczciwy odpowiedni Człowiek na tym forum proszę kontaktować się na podany poniżej adres E-mail PrawoJazdy-BezStresu@wp.pl<br><hr>Stanisław
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Napisz do mnie, tez chce prawko i szukam odpowiedniej osoby! bos.klif@yahoo.com<br><hr>skrypekKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):pani Ewo tu na forum są e-maile osób które sie polecaja lub wpisze pani w google sprzedam prawo jazdy <br><hr>rumcajs<br>Komentatorzy napisał(a):znam kontakt do osoby ktora sie tym zajmue i chetnym moge podac. Sprawdzona osobiscie przeze mnie i przez wiele innych osob o czym przekonaja sie panstwo sami
dorian__w@wp.pl
Dysponuje tez adresami posiadaczy kont wiekszosci oszustwo w sieci<br><hr>dorian<br>
Komentatorzy napisał(a):WITAM CIE DORIAN MOZESZ MI PODAC NAMIARY DO UCZCIWYCH OSOBY BO MNIE DWA RAZY OSZUKALI BIORA ZALICZKE A POZNIEJ ECHO. pozdrawiam i zgory dzieki MAIL.mag896@wp.pl<br><hr>madzia<br>Komentatorzy napisał(a):siema, ja załatwiałam sobie kat.B w poprzednim miesiącu u mwitkowski100@gmail.com , polecam w 100% moge ci przesłać jak wygląda moje prawko, ma wpis bo sprawdzałam. Pracuje w banku sprawdziałm sobie jego dane i na niego jest konto zarejstrowane, wiec nie wiem czy ktoś jeszcze z nim działa czy jak, ale ważne że wszystko ok.<br><hr>marta-18<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
proszę o kontakt na maksimus00@wp.pl czy ten witkowski to oszust?<br><hr>maksKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):<a href="http://brumot.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://brumot.phorum.pl</a>tutaj kupisz
Komentatorzy napisał(a):+10 rowniez zalatwiam u gostka to chyba ten sam pan m_strzyzyk ? Moj wpis pojawil sie po 20 dniach bez zaliczki .. fenomenalny<br><hr>majkek2011<br>Komentatorzy napisał(a):daj namiar<br><hr>omi<br>Komentatorzy napisał(a):jednak się dało wkońcu załatwić u mwitkowski100@gmail.com , jak co moge go polecić, ktoś chce moge przesłać dokumenty jego co mi wyrobił, ja jestem zadowolony<br><hr>autorforum111<br>Komentatorzy napisał(a):Ale z czego gałganie jesteś zadowolony z lewizny. A teraz idz z tym do Wydziału Komunikacji hehehehe to zobaczymy jaki bedziesz zadowolony hehehehe gałganie pospolity.<br><hr>Artur<br>Komentatorzy napisał(a):sam z siebie jestes zadowolony!!! polecasz sam siebie oszuscie!!!<br><hr>ugio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czy ten bydlak mnie naciągnął na kasę?/ proszę o kontakt<br><hr>maksKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):<a href="http://brumot.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://brumot.phorum.pl</a>tutaj kupisz
pozdrwiam aska17<br><hr>aska17<br>Komentatorzy napisał(a):sam oszuscie z siebie jestes zadowolony??? oszuscie i naciagaczu jeb***!!!!!!!!!!!<br><hr>ugio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam potrzebuje swiadectwoszkoly sredniej ile kosztuje pozdrawiam<br><hr>mirekKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam chciała bym kupic świadectwo ukonczenia szkoly zawodowej o profilu krawcowa z lat1996<br><hr>anulkaKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem zainteresowany prawkiem to moj kontakt domuradpawel@wp.pl<br><hr>JohnyKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem zainteresowany Prawkiem domuradpawel@wp.pl Prosze o kontakt<br><hr>JohnyKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
polecam marpo100@wp.pl bez zaliczek 1200 zł tylko i miesiac oczekiwania<br><hr>GośśśććććKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):jak to sobie wyobrarzasz ja mieszkam w krakowie a ty czeladzi ! ! !<br><hr>jogi<br>Komentatorzy napisał(a):witam szukam kogos kto bymi pomug zdac egzamin na prawo jazdy kat B! ! ! BO nie kcem kupywac lewego jestem z katowic.<br><hr>jogi<br>Komentatorzy napisał(a):witam kupie prawo jazdy kat B .na terenie katowic<br><hr>piter<br>Komentatorzy napisał(a):witam. SZUKAM KOGOŚ Z OKOLIC KATOWIC KTO ZAŁATWIA PRAWO JAZDY KAT B.NIE PŁACZE ZALICZEK .<br><hr>piter<br>Komentatorzy napisał(a):witam ja tez kupie prawo jazdy od konkretnej osoby kat B.<br><hr>piter<br>Komentatorzy napisał(a):zdecydowanie pomocpj@o2.pl<br><hr>batman<br>Komentatorzy napisał(a):ile to kosztuje kat b.?<br><hr>edek<br>Komentatorzy napisał(a):pomocpj@o2.pl to oszust i naciagacz nie polecam<br><hr>domin<br>Komentatorzy napisał(a):witam kolego ale ludzie są pojebani nie ma opcji żeby załatwić hurtem prawko 10 czy więcej gościom to jest nie realne ale tu pojeby i lewusy piszą bzdury żeby wyjebać kogoś na Parę złoty i na ćpanie mieć weszłam tu przypadkiem i tak patrze co za ciule bzdury piszą a oni dają się robić jak małe dzieci .po pierwsze jak załatwiasz komuś z innej miejscowości to nie potrzebujesz żadnych danych z dowodu czy z innych dokumentów tylko potrzebny jest dokument o wyjeżdżonych godzinach żebyś niby mógł przystąpić do egzaminu to podstawa a reszta zależy kogo się zna ja załatwiałem Parę razy to znam to od podstawy a te ciule co piszą że coś załatwią to pierdola bzdury i nie słuchajcie tych pojebów bo to same wałkarze są i jeb*** cwaniaczki myślą że znajdą paru frajerów i będzie na Parę dni imprezy nie ma opcji że gościu załatwi prawko ludziom z różnych stron polski bez pewnej wiedzy na czym to polega żeby się nie wpierdolić do puchy to bzdury co ci pojeby tu wypisują .narka<br><hr>danek<br>Komentatorzy napisał(a):witam .szukam kogoś kto załatwia prawo jazdy z wpisem do rejestru z terenu katowic lub dąbrowy górniczej .<br><hr>edek<br>Komentatorzy napisał(a):witam .kupie pilnie prawo jazdy kat b ?od reki z wpiszem<br><hr>olaf<br>Komentatorzy napisał(a):witam. kupie prawo jazdy kat b.wpiszem do rejestru legalne moj adres . cynamon361@wp.pl . czekam na oferty<br><hr>aga<br>Komentatorzy napisał(a):witam wszystkich kturzy załatwiajom prawo jazdy potrzebuje kat b pilnie ! oto moje gg 8328032<br><hr>olaf<br>Komentatorzy napisał(a):witam szukam opinij o gosciu czy ktos uniego załatwiał prawo jazdy bartek szmaj gosc oferuje szypko i pewnie czekam na kogos kto uniego załatwiał <br><hr>franek<br>Komentatorzy napisał(a):polecam pomocpj@o2.pl<br><hr>dariusz<br>Komentatorzy napisał(a):witam...czy juz nikt nie załatwia prwaka w tej polsce ////potrzebyje prawo jazdy kat b? oto moje namiary gg 8328032<br><hr>jezus<br>Komentatorzy napisał(a):kupie prawo kat b .pilnie !!!!! oto moje namiary gg 8328032<br><hr>frank<br>Komentatorzy napisał(a):kupie prawo jazdy kat b potrzebuje !!!!!<br><hr>jon<br>Komentatorzy napisał(a):potrzebuje opini o legalneprawojazdy czy ktos uniego zalatwial prawko? piszcze<br><hr>frank<br>Komentatorzy napisał(a):witam wszystkich potrzebuje opini czy ktos uniego zalatwial prawo jazdy u tego goscia podaje legalneprawojazdy piszcze <br><hr>dar<br>Komentatorzy napisał(a):hahah zdziwisz sie <br><hr>OBSERWATOR<br>Komentatorzy napisał(a):czy ktos załatwiał prawo jazdy u tegro goscia pnword@gmial.com piszcze opinie <br><hr>edek<br>Komentatorzy napisał(a):ja kolego sie zawiodłem szczeże <br><hr>OBSERWATOR<br>Komentatorzy napisał(a):kupie prawo jazdy kat b ? ale z reki do reki dam nawet 4000 zl juz sie nie dam nabrac na terenie katowic<br><hr>ala<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam, jestem zainteresowany. kontakt 4investments@wp.pl<br><hr>marekKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):Sprzedam świadectwa maturalne, świadectwa ukończenia technikum; różne specjalizacje... itp...
e-mail: sprzedamswiadectwo@onet.pl
tel: 534-868-659<br><hr>sprzedamswiadectwo<br>Komentatorzy napisał(a):Kupię świadectwo ukończenia szkoły średniej. Proszę o szczegóły i ceny. pavla452@interia.pl<br><hr>pavla<br>Komentatorzy napisał(a):witam wszystkich chętnych do kupna profesionalnie wykonanych świadectw,,LO,, i TECHNIK,, drukowane w prof. drukarni, bez zaliczek ,po wykonaniu prześlę skan twojego świadectwa, następnie uzgodnimy zaplate i wysylam,pobranie z wglądem, tylko serio oferty proszę bo to ja pierwszy tracę czas i wykorzystuję materiał,druki,stęple ,cena do uzgodnienia<br><hr>ART<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum