[biblioteka] Przebieg kursu na prawo jazdy...
Potrzebuje dwóch zaświadczen o bierzmowaniu dla ojca i matki chrzestnej do chrztu.<br><hr>SylwiaKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):Prawo jazdy na Ukrainie . Bez pośredników . Zainteresowani prosze pisac na gg . Pozdrawiam GG 34071421<br><hr>darek<br>Komentatorzy napisał(a):kupię p.j. kat D - płacę 10000zł. żadnych zaliczek, skanów dokumentów czy przesyłek pocztowych.
anikaa27@o2.pl<br><hr>an<br>Komentatorzy napisał(a):Ok 10 000 wchodzę w to <br><hr>Kruk<br>Komentatorzy napisał(a):heheh co za idioci<br><hr>madzia<br>Komentatorzy napisał(a):SAMI OSZUŚCI CI CO CHCĄ KUPIĆ I ci co sprzedają OSZUST ROBI W KONIA OSZUSTA HAHAH<br><hr>OBSERWATOR<br>Komentatorzy napisał(a):Witam wszystkich. Jestem rzetelnym i konkretnym człowiekiem. Załatwiam wszystkie kategorie z wpisem i bez. Transkacja przebiega szybko bezproblemowo, pełna dyskrecja. Proszę pisać na e-mail: sikora1711@wp.pl<br><hr>sikora1711<br>Komentatorzy napisał(a):to chłopie twoje warunki ty oszuscie witam oto moje warunki,
Zaliczka w kwocie 1000 zł na konto 15 1140 2004 0000 3702 7140 6623
Paweł Sikora
ul. Fałata 5
Koszalin
reszta po sprawdzeniu osobiscie dokumentow kolejna 2 tyś
1. Czy kiedykolwiek miał/a pan/i do czynienie z autem ?
2.Czy kiedykolwiek miał/a pan/i wypadek samochodowy ""jeśli tak to co
było powodem tego"" ? proszę pisać
szczerze bo jestem w stanie to sprawdzić
3.ile już pan/i jezdzi autem ?
4.Jaka wiedza jest na temat auta ?
PONIŻEJ PODAJE NIEZBĘDNE DANE JAKIE BĘDĄ MI POTRZEBNE :
IMIĘ -
NAZWISKO -
DATA URODZENIA -
ADRES ZAMELDOWANIA -
SKAN PANA ZDJĘCIA MINIATURKĘ TAKIE JAK SIĘ WYRABIA DOWÓD OSOBISTY -
SKAN WŁASNEGO PODPISU NAJLEPIEJ NA CZYSTEJ BIAŁEJ KARTCE -
SIKORA TO OSZUST NIE MA TAKIEGO ADRESU UWAGA <br><hr>OBSERWATOR<br>Komentatorzy napisał(a):Ludzie, jednak jest mozliwe zalatwienie prawka,lecz napewno nie przez gosci oglaszajacych sie na forach.Sam mialem zalatwiane przez kolesia ktory mieszka w Anglii,lecz zanim sie zaja moim przypadkiem trwalo to kilka tygodni.Dotarcie do goscia zajelo mi ok 2 miesiecy.Konkretni ludzie nie potrzeboja reklamy w sieci-pomyslcie-szczesliwy posiadacz pj<br><hr>kierowca juz<br>Komentatorzy napisał(a):mozesz mi podac wiecej info jestem zainterespwana <br><hr>aaaa<br>Komentatorzy napisał(a):zapraszam do mnie na email <br><hr>sikora1711<br>Komentatorzy napisał(a):pawel_czyzowski@wp.pl
Kupię PRAWKO kat.B . BEZ ZALICZEK !! !! Jak ktos uczciwy to nie przyjmie zaliczek a pieniązki tak czy siak mu sie zwroca za Dokument . Pozdrawiam i czekam na INFO :
pawel_czyzowski@wp.pl<br><hr>Czarodziej<br>Komentatorzy napisał(a):Witam jestem w stanie pomóc w załatwieniu prawa jazdy szybko fachowo i konkretnie w sprawie szczegółów prosze pisać
rkunicki71@gmail.com<br><hr>Ryszard<br>Komentatorzy napisał(a):Witam !potrzebuje prawo jazdy kategoria A!jaka cena?dziekuje i pozdrawiam!<br><hr>Bogdan Bełej<br>Komentatorzy napisał(a):tak jak w tresci !Kupie prawo jazdy kategorii A!<br><hr>Bogdan Bełej<br>Komentatorzy napisał(a):kupie b na dogodnych warunkach pisac gorx1989@interia.eu<br><hr>pj b <br>Komentatorzy napisał(a):Możliwość kupna prawa jazdy, kontakt na mail, dolny śląsk. <br><hr>Amil<br>Komentatorzy napisał(a):prawo jazdy kontakt kwiatkowski1222@wp.pl<br><hr>K.<br>Komentatorzy napisał(a):jestem w stanie załatwić prawko, swiadectwo maturalne, szkolne zaświadczenie o bierzmowaniu i inne, nie pobieram zaliczek, zdecydowanych zapraszam bartek.szmaj1981@gmail.com<br><hr>bartek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kontakt jakis?<br><hr>adminKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):Prawo jazdy na Ukrainie . Bez pośredników . Zainteresowani prosze pisac na gg . Pozdrawiam GG 34071421<br><hr>darek<br>Komentatorzy napisał(a):kupię p.j. kat D - płacę 10000zł. żadnych zaliczek, skanów dokumentów czy przesyłek pocztowych.
anikaa27@o2.pl<br><hr>an<br>Komentatorzy napisał(a):Ok 10 000 wchodzę w to <br><hr>Kruk<br>Komentatorzy napisał(a):heheh co za idioci<br><hr>madzia<br>Komentatorzy napisał(a):SAMI OSZUŚCI CI CO CHCĄ KUPIĆ I ci co sprzedają OSZUST ROBI W KONIA OSZUSTA HAHAH<br><hr>OBSERWATOR<br>Komentatorzy napisał(a):Witam wszystkich. Jestem rzetelnym i konkretnym człowiekiem. Załatwiam wszystkie kategorie z wpisem i bez. Transkacja przebiega szybko bezproblemowo, pełna dyskrecja. Proszę pisać na e-mail: sikora1711@wp.pl<br><hr>sikora1711<br>Komentatorzy napisał(a):to chłopie twoje warunki ty oszuscie witam oto moje warunki,
Paweł Sikora
ul. Fałata 5
Koszalin
IMIĘ -
NAZWISKO -
DATA URODZENIA -
ADRES ZAMELDOWANIA -
SIKORA TO OSZUST NIE MA TAKIEGO ADRESU UWAGA <br><hr>OBSERWATOR<br>Komentatorzy napisał(a):Ludzie, jednak jest mozliwe zalatwienie prawka,lecz napewno nie przez gosci oglaszajacych sie na forach.Sam mialem zalatwiane przez kolesia ktory mieszka w Anglii,lecz zanim sie zaja moim przypadkiem trwalo to kilka tygodni.Dotarcie do goscia zajelo mi ok 2 miesiecy.Konkretni ludzie nie potrzeboja reklamy w sieci-pomyslcie-szczesliwy posiadacz pj<br><hr>kierowca juz<br>Komentatorzy napisał(a):mozesz mi podac wiecej info jestem zainterespwana <br><hr>aaaa<br>Komentatorzy napisał(a):zapraszam do mnie na email <br><hr>sikora1711<br>Komentatorzy napisał(a):pawel_czyzowski@wp.pl
Kupię PRAWKO kat.B . BEZ ZALICZEK !! !! Jak ktos uczciwy to nie przyjmie zaliczek a pieniązki tak czy siak mu sie zwroca za Dokument . Pozdrawiam i czekam na INFO :
pawel_czyzowski@wp.pl<br><hr>Czarodziej<br>Komentatorzy napisał(a):Witam jestem w stanie pomóc w załatwieniu prawa jazdy szybko fachowo i konkretnie w sprawie szczegółów prosze pisać
rkunicki71@gmail.com<br><hr>Ryszard<br>Komentatorzy napisał(a):Witam !potrzebuje prawo jazdy kategoria A!jaka cena?dziekuje i pozdrawiam!<br><hr>Bogdan Bełej<br>Komentatorzy napisał(a):tak jak w tresci !Kupie prawo jazdy kategorii A!<br><hr>Bogdan Bełej<br>Komentatorzy napisał(a):kupie b na dogodnych warunkach pisac gorx1989@interia.eu<br><hr>pj b <br>Komentatorzy napisał(a):Możliwość kupna prawa jazdy, kontakt na mail, dolny śląsk. <br><hr>Amil<br>Komentatorzy napisał(a):prawo jazdy kontakt kwiatkowski1222@wp.pl<br><hr>K.<br>Komentatorzy napisał(a):jestem w stanie załatwić prawko, swiadectwo maturalne, szkolne zaświadczenie o bierzmowaniu i inne, nie pobieram zaliczek, zdecydowanych zapraszam bartek.szmaj1981@gmail.com<br><hr>bartek<br>Komentatorzy napisał(a):Potrzebuje dwóch zaświadczen o bierzmowaniu dla ojca i matki chrzestnej do chrztu.<br><hr>Sylwia<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
siema, ja załatwiałam sobie kat.B w poprzednim miesiącu u mwitkowski100@gmail.com , polecam w 100% moge ci przesłać jak wygląda moje prawko, ma wpis bo sprawdzałam. Pracuje w banku sprawdziałm sobie jego dane i na niego jest konto zarejstrowane, wiec nie wiem czy ktoś jeszcze z nim działa czy jak, ale ważne że wszystko ok.<br><hr>marta-18Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):pani Ewo tu na forum są e-maile osób które sie polecaja lub wpisze pani w google sprzedam prawo jazdy <br><hr>rumcajs<br>Komentatorzy napisał(a):znam kontakt do osoby ktora sie tym zajmue i chetnym moge podac. Sprawdzona osobiscie przeze mnie i przez wiele innych osob o czym przekonaja sie panstwo sami
dorian__w@wp.pl
Dysponuje tez adresami posiadaczy kont wiekszosci oszustwo w sieci<br><hr>dorian<br>
Komentatorzy napisał(a):WITAM CIE DORIAN MOZESZ MI PODAC NAMIARY DO UCZCIWYCH OSOBY BO MNIE DWA RAZY OSZUKALI BIORA ZALICZKE A POZNIEJ ECHO. pozdrawiam i zgory dzieki MAIL.mag896@wp.pl<br><hr>madzia<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
taka sciere klamczuche to bym wsadzil do wiezienia na 100 lat!! jak Ci nie wstyd tak klamac i oszukiwac ludzi!! dno i nic wiecej!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):pani Ewo tu na forum są e-maile osób które sie polecaja lub wpisze pani w google sprzedam prawo jazdy <br><hr>rumcajs<br>Komentatorzy napisał(a):znam kontakt do osoby ktora sie tym zajmue i chetnym moge podac. Sprawdzona osobiscie przeze mnie i przez wiele innych osob o czym przekonaja sie panstwo sami
dorian__w@wp.pl
Dysponuje tez adresami posiadaczy kont wiekszosci oszustwo w sieci<br><hr>dorian<br>
Komentatorzy napisał(a):WITAM CIE DORIAN MOZESZ MI PODAC NAMIARY DO UCZCIWYCH OSOBY BO MNIE DWA RAZY OSZUKALI BIORA ZALICZKE A POZNIEJ ECHO. pozdrawiam i zgory dzieki MAIL.mag896@wp.pl<br><hr>madzia<br>Komentatorzy napisał(a):siema, ja załatwiałam sobie kat.B w poprzednim miesiącu u mwitkowski100@gmail.com , polecam w 100% moge ci przesłać jak wygląda moje prawko, ma wpis bo sprawdzałam. Pracuje w banku sprawdziałm sobie jego dane i na niego jest konto zarejstrowane, wiec nie wiem czy ktoś jeszcze z nim działa czy jak, ale ważne że wszystko ok.<br><hr>marta-18<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
universe_200@wp.pl kolejny oszust ostrzegam innych<br><hr>lex
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam ile kosztuje swiadectwo szkoly sredniej i jak go mozna odebrac ?<br><hr>dorotaKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam mam pytanko i co kupilas te prawko?<br><hr>batmanKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):Witam jestem zainteresowana kupnem prawka kat b , jezdze juz 4 lata I jest ok ale wkoncu przydaloby sie je miec
Napisz mi prosZe wiecej szczegolow interesuje mnie szybko zwinnie I na temat
Nie interesuje mnie oferta z zaliczkami I innymi bajerami bo Nie mam czasu na pierdoly
Pozdrawiam
gossiaa@hotmail.com<br><hr>Zdecydowana gosia <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam mam pytanko kupilas te prawko pozdrawiam<br><hr>batmanKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):Witam jestem zainteresowana kupnem prawka kat b , jezdze juz 4 lata I jest ok ale wkoncu przydaloby sie je miec
Nie interesuje mnie oferta z zaliczkami I innymi bajerami bo Nie mam czasu na pierdoly
Pozdrawiam
gossiaa@hotmail.com<br><hr>Zdecydowana gosia <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czekalam ponad miesiac kontakt bardzo dobry dlatego polecam oglaszamy.pl@wp.pl pelen profesjonalizm <br><hr>marikaduKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Pozdrawiam
gossiaa@hotmail.com<br><hr>Zdecydowana gosia <br>Komentatorzy napisał(a):witam mam pytanko kupilas te prawko pozdrawiam<br><hr>batman<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nazywam się Pani Angel marcus. Mieszkam w UK Londyn, ale obecnie w Afryce
a ja jestem szczęśliwą kobietą dzisiaj? Był czas, kiedy stracił mój mąż tak evey rzeczy poszedł w dół dla mnie I był beznadziejny tak poważnie było szukać kredyt biznes rozpocząć nowe życie, I stosowane w różnych firmy pożyczkowe, ale byłem poważnie oszustwa i straciłem wszystkie moje nadzieje. i powiedział mój własny
że pożyczkodawcy, że moja rodzina z naszych biednych
sytuacji, skieruje osobę, która szuka
pożyczki do niego przed bardzo dobry przyjaciel mój wprowadzenie mnie do faithfull pożyczkodawcy rozmowy sir Robert dał mi szczęście do mnie i mojego
rodziny, był potrzebuje pożyczki w wysokości $850,000.00 zacząć
moje życie wszystkim jestem samotna matka z 3 dzieci I
spotkał ten uczciwy i Bóg obawiając się człowiek pożyczki pożyczkodawcy
to pomoże mi z pożyczki w wysokości $850,000.00 USD,
on jest Bóg obawiając się człowiek, jeśli jesteś w potrzebie pożyczki
i będzie spłacać pożyczki proszę o kontakt mu powiedzieć
mu, że jest pani Angela marcus, które odnoszą się do niego.
Skontaktuj się z sir Roberta. Na (Robertloantransfer@gmail.com)
(Robertloantransfer@yahoo.com)
<br><hr>angel marcus
a ja jestem szczęśliwą kobietą dzisiaj? Był czas, kiedy stracił mój mąż tak evey rzeczy poszedł w dół dla mnie I był beznadziejny tak poważnie było szukać kredyt biznes rozpocząć nowe życie, I stosowane w różnych firmy pożyczkowe, ale byłem poważnie oszustwa i straciłem wszystkie moje nadzieje. i powiedział mój własny
że pożyczkodawcy, że moja rodzina z naszych biednych
sytuacji, skieruje osobę, która szuka
pożyczki do niego przed bardzo dobry przyjaciel mój wprowadzenie mnie do faithfull pożyczkodawcy rozmowy sir Robert dał mi szczęście do mnie i mojego
rodziny, był potrzebuje pożyczki w wysokości $850,000.00 zacząć
moje życie wszystkim jestem samotna matka z 3 dzieci I
spotkał ten uczciwy i Bóg obawiając się człowiek pożyczki pożyczkodawcy
to pomoże mi z pożyczki w wysokości $850,000.00 USD,
on jest Bóg obawiając się człowiek, jeśli jesteś w potrzebie pożyczki
i będzie spłacać pożyczki proszę o kontakt mu powiedzieć
mu, że jest pani Angela marcus, które odnoszą się do niego.
Skontaktuj się z sir Roberta. Na (Robertloantransfer@gmail.com)
(Robertloantransfer@yahoo.com)
<br><hr>angel marcus
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam mam pytanko . jakie ma pan kolekcjonerskie polskie iczy zagraniczne i?? i moze orientuje sie pan czy na zagranicznym dam rade smigac w pl nie oszukujmy sie ze ludzie upuja takie aby podziwiac tylko uzywac pozrdawiam z gory dziekujeKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):Witam, ja póki co polecam Ci prawo jazdy kolekcjonerskie na fastidcard.comSam mam i okazało się trwałej, dobrej jakości. Nawet nie zapłaciłem dużo w porównaniu do cen innych tego typu stron
<br><hr>kurt<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
oryginal odbierany z urzedu zalatwialem u goscia zeswojego miasta email kontaktowy do niego to oglaszamy.pl@wp.pl<br><hr>krimolKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):Witam, ja póki co polecam Ci prawo jazdy kolekcjonerskie na fastidcard.comSam mam i okazało się trwałej, dobrej jakości. Nawet nie zapłaciłem dużo w porównaniu do cen innych tego typu stron
<br><hr>kurt<br>
Komentatorzy napisał(a):witam mam pytanko . jakie ma pan kolekcjonerskie polskie iczy zagraniczne i?? i moze orientuje sie pan czy na zagranicznym dam rade smigac w pl nie oszukujmy sie ze ludzie upuja takie aby podziwiac tylko uzywac pozrdawiam z gory dziekuje<br><hr>pinio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Idz do legalnej szkoły, tepa ci,po, to moze zaczniesz pisac: SKOŃCZONEJ, a wlasciwie: UKOŃCZONEJ zamiast "skączonej", bo na razie jestes skonczonOM idiotkOM<br><hr>życzliwyKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):witam potrzebuję świadectwa o skączonej szkole zawodowej jestem po podstawówce napisz ile czasu trzeba czekać i za ile oczywiście pozdrawiam i czekam na wiadomość malenka930@interia.pl<br><hr>basia<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no może faktycznie za bardzo ufam ludziom na szczęście mnie na to stać ale było nie było szkoda, ale universe_200@wp.pl wcześniej czy później zadławi się pieniędzmi od ludzi których oszukałKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):proponuje napisac do universe_200@wp.pl tam sobie zalatwisz kategorie legalnie<br><hr>moglikaaa<br>Komentatorzy napisał(a):gowno prawda ze oszust zastanawiam sie kto pisze te komentarze jestem przykladem universe_200@wp.pl gdzie nie bral ani zlotowki i pomogl mi przy kat c <br><hr>noworoczny15<br>Komentatorzy napisał(a):a kiedy załatwiałeś?<br><hr>lex<br>Komentatorzy napisał(a):bo mi nic nie załatwił wpłaciłem mu łącznie 4500 i brak kontaktu
na razie nic nie sugeruje ale źle to wygląda<br><hr>lex<br>Komentatorzy napisał(a):gratuluje naiwnosci!! ale sie teraz oszust cieszy!!!hahahhaha debil jestes i tyle!!!<br><hr>ugio<br>
Problem w tym ze nawet mając pieniądze nie można znaleźć prawdziwej oferty ja wiem ze wszystko ma swoja cenę a na ogłoszeniach tego typu zarabiają tylko oszuści którzy nic nie załatwią<br><hr>lex
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jestem zainteresowana renatanowa@hotmail.com tylko powazni ludzie<br><hr>reKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):Sprzedam świadectwa maturalne, świadectwa ukończenia technikum; różne specjalizacje... itp...
e-mail: sprzedamswiadectwo@onet.pl
tel: 534-868-659<br><hr>sprzedamswiadectwo<br>Komentatorzy napisał(a):Kupię świadectwo ukończenia szkoły średniej. Proszę o szczegóły i ceny. pavla452@interia.pl<br><hr>pavla<br>Komentatorzy napisał(a):Załatwię świadectwo ukończenia szkoły średniej oraz maturalne. Oryginalne dokumenty z wpisem do OKE. Więcej info:
cypriann@onet.eu<br><hr>cypriann<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak!!!!!to prawda!!! nikt tu nie zalatwi nic!!!oszusci i naciagacze!!!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):proponuje napisac do universe_200@wp.pl tam sobie zalatwisz kategorie legalnie<br><hr>moglikaaa<br>Komentatorzy napisał(a):gowno prawda ze oszust zastanawiam sie kto pisze te komentarze jestem przykladem universe_200@wp.pl gdzie nie bral ani zlotowki i pomogl mi przy kat c <br><hr>noworoczny15<br>Komentatorzy napisał(a):a kiedy załatwiałeś?<br><hr>lex<br>Komentatorzy napisał(a):bo mi nic nie załatwił wpłaciłem mu łącznie 4500 i brak kontaktu
na razie nic nie sugeruje ale źle to wygląda<br><hr>lex<br>Komentatorzy napisał(a):gratuluje naiwnosci!! ale sie teraz oszust cieszy!!!hahahhaha debil jestes i tyle!!!<br><hr>ugio<br>Komentatorzy napisał(a):no może faktycznie za bardzo ufam ludziom na szczęście mnie na to stać ale było nie było szkoda, ale universe_200@wp.pl wcześniej czy później zadławi się pieniędzmi od ludzi których oszukał
Problem w tym ze nawet mając pieniądze nie można znaleźć prawdziwej oferty ja wiem ze wszystko ma swoja cenę a na ogłoszeniach tego typu zarabiają tylko oszuści którzy nic nie załatwią<br><hr>lex<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czemu tak sądzisz? Nie napisałaś do mnieKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):proponuje napisac do universe_200@wp.pl tam sobie zalatwisz kategorie legalnie<br><hr>moglikaaa<br>Komentatorzy napisał(a):gowno prawda ze oszust zastanawiam sie kto pisze te komentarze jestem przykladem universe_200@wp.pl gdzie nie bral ani zlotowki i pomogl mi przy kat c <br><hr>noworoczny15<br>Komentatorzy napisał(a):a kiedy załatwiałeś?<br><hr>lex<br>Komentatorzy napisał(a):bo mi nic nie załatwił wpłaciłem mu łącznie 4500 i brak kontaktu
na razie nic nie sugeruje ale źle to wygląda<br><hr>lex<br>Komentatorzy napisał(a):gratuluje naiwnosci!! ale sie teraz oszust cieszy!!!hahahhaha debil jestes i tyle!!!<br><hr>ugio<br>Komentatorzy napisał(a):no może faktycznie za bardzo ufam ludziom na szczęście mnie na to stać ale było nie było szkoda, ale universe_200@wp.pl wcześniej czy później zadławi się pieniędzmi od ludzi których oszukał
Problem w tym ze nawet mając pieniądze nie można znaleźć prawdziwej oferty ja wiem ze wszystko ma swoja cenę a na ogłoszeniach tego typu zarabiają tylko oszuści którzy nic nie załatwią<br><hr>lex<br>Komentatorzy napisał(a):tak!!!!!to prawda!!! nikt tu nie zalatwi nic!!!oszusci i naciagacze!!!!<br><hr>ugio<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
przekrecil mnie na 4500Komentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Paweł Sikora
ul. Fałata 5
Koszalin
IMIĘ -
NAZWISKO -
DATA URODZENIA -
ADRES ZAMELDOWANIA -
pawel_czyzowski@wp.pl<br><hr>Czarodziej<br>Komentatorzy napisał(a):universe_200@wp.pl Pomogl !<br><hr>lenaaaw<br>Komentatorzy napisał(a):dzieki wielkie potwierdzam rzetelnosc pana kamila universe_200 ok ! kat b 4700 <br><hr>zuczekpol<br>
universe_200@wp.pl to oszust i zlodziej potwierdzam sam sprawdzilem<br><hr>lex
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
polecam mwitkowski100@gmail.com lo+matura ok doszło kurierem wszystko tak jak nalezy,Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):<a href="http://brumot.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://brumot.phorum.pl</a>tutaj kupisz
NIE DZIEKOWAC !! PREZENT<br><hr>mikolaj<br>
Komentatorzy napisał(a):+10 rowniez zalatwiam u gostka to chyba ten sam pan m_strzyzyk ? Moj wpis pojawil sie po 20 dniach bez zaliczki .. fenomenalny<br><hr>majkek2011<br>Komentatorzy napisał(a):daj namiar<br><hr>omi<br>Komentatorzy napisał(a):jednak się dało wkońcu załatwić u mwitkowski100@gmail.com , jak co moge go polecić, ktoś chce moge przesłać dokumenty jego co mi wyrobił, ja jestem zadowolony<br><hr>autorforum111<br>
pozdrwiam aska17<br><hr>aska17
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jeżeli kogoś oszukał pan Marek kogoś to ja się za nim wstawie, co to za bzdura ponad 2 miesiące temu u niego załatwiłem kat.B z wpisami wszystko sprawdziłem i ok.Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):<a href="http://brumot.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://brumot.phorum.pl</a>tutaj kupisz
NIE DZIEKOWAC !! PREZENT<br><hr>mikolaj<br>
Komentatorzy napisał(a):+10 rowniez zalatwiam u gostka to chyba ten sam pan m_strzyzyk ? Moj wpis pojawil sie po 20 dniach bez zaliczki .. fenomenalny<br><hr>majkek2011<br>Komentatorzy napisał(a):za ile zalatwia?<br><hr>ty67<br>Komentatorzy napisał(a):mwitkowski100@gmail.com w 100% polecam co co na niego piszą pewnie jakaś konkurencja, ma zarejstrowane wszystko - pracuje w banku zweryfikowałam dane przez wpłata, i wszystko poszło wporządku, załatwił mi prawo jazdy kat.B , bo juz nie miałam siły zdawać kolejny raz - sprawdziłam to nie żadna podróbka<br><hr>miki27<br>
Po za tym co za cioty siedzące przy ekranach, dajcie chociaż jeden skan przelewu do tego pana to uwierze - co niby kto się czuje oszukany, bo pisać kazdy sobie może a podstaw żadnych!<br><hr>Tadeusz44
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum