Uwaga na bacie!
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Beavis źle mnie troszke zrozumiałeś...tutaj jest wina z obu stron....oczywiście masz racje z tym śmiganiem bez tłumików ale uważam, że starsze osoby nie patrzą z reguły wchodząc nma jezdnie...a jak juz patrzą to chyba i tak uważają, że wszyscy staną dęba przed nimi...Sam miałem podobną sytuację - i uwierz jechałem z tłumikiem, prędkość też była okej i nie chciałem dowartościowywać swoich klejnotów;)
- Suzuki GSR-600
- Świeżak
Beavis chyba wyraznie napisalem, ze "jak bylem mlodym gnojkiem", wtedy nie bardzo wiedzialem do czego pisior sluzy, takze na pewno nie chodzilo o jego powiekszanie. Taka mialem dziecieca fantazje, zeby pojezdzic bez tlumika. Czy to niektorym przeszkadza? Nie watpie, ale to nie jest powod, zeby dzieciaka kosa atakowac! Kilkanascie lat minelo i jezdze vtr-ka, przewaznie na yoshimurach. Sa zajebiscie glosne i dzwiek jest piekny bo to v2. Wielu ludziom to sie podoba, niektorym nie, a ja mam to gdzies.
- chris_nie
- Świeżak
DonDiego napisał(a):pavkox napisał(a):znowu sie zaczyna.......Bledy stylistyczne i ortografia.......
To nie jest stronka "poprawna polszczyzna.pl"czy cos takiego![]()
Co nie zmienia faktu, że język powinno się szanować jak matkę, babcię, motocykl, hymn i godło..........
musial dodac swoje dwa grosze

U kazdego pewnie pare bledow sie znajdzie, wiec przestancie sie czepiac polszczyzny

Ostatnio edytowano 20/7/2007, 14:09 przez pavkox, łącznie edytowano 1 raz
cb 600 hornet=>FZ6 S2 `07 w koncu 

-
pavkox - Świeżak
Beavis napisał(a):Zobaczymy jak Wy będziecie, cyt. "siwi, głusi i ślepi k*...". Popatrzcie na to trochę z innej perspektywy - to są starsze osoby i wcale im się nie musi podobać, że kolega chris_nie robi za twardziela i śmiga bez tłumika itp. itd. Jak ja widzę jak banda idiotów lata u mnie starymi crossówkami po ulicach na gumie to mnie skręca - bo to jawne powiększanie sobie członka poprzez popisywanie się przed ludźmi, których w ogóle to nie obchodzi, a wręcz przeszkadza. Co najśmieszniejsze - tacy szosowi twardziele na terenowych motocykla z reguły rzadko kiedy wjeżdżają nimi w teren, a co dopiero na tor.
Popatrzcie czasami na to z innej perspektywy, a jak ktoś z Was czuje, że ma małe jajka i musi to odreagować to niech chociaż znajdzie bezpieczne miejsce do czynienia tego.
czyli jak ja sobie wymiatam na kole to nie oznacza ,że dla szpanu tylko nauka !!! a co do terenu to prawie codziennie musi być wypad w las- fajnie się wymiata a kwestia toru niestety nie ma u mnie żadnego

- mateo Fazer 600
- Świeżak
Ciekawi mnie dlaczego te stare piz...nie wyskocza na srodek drogio jak zapierda...samochod.Stare kurr boja sie ze je rozjedzie,tylko gorzej bedzie jak wyskoczy przed motocyklist i bedzie dzwonek ,.....Jak by mnie jakis typ tak zatrzymal to by dostal po pysku i tyle.Takie zachowanie tych debili moze doprowadzic do tragedii
<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Åšcigacz.pl
- Suzuki GSR-600
- Świeżak
- mateo Fazer 600
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości