Uwaga na bacie!
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Uwaga na bacie!
Wczoraj wieczorem leze sobie w ogrodzie, z trudem znoszac ten upal, a tu nagle slysze crosa w oddali. Sadzac po brzmieniu silnka gosciu nie zle zasuwal, Obserwuje droge widze cztery starsze babki jadace na rowerkach, tempo spacerowe, nagle zajezdzaja droge temu szalencowi. On widzac je z daleka zwolnil i sie zatrzymal. Nie moglem uwierzyc temu co sie stalo
Babcie sciagnely kolesia z moto i zaczely go tarmosic i krzyczac na niego, zeby jechal "slusznie", ze paly wezwa itp. Koles cos sie stawial, ale w koncu przeprosil i spokojnie ruszyl dalej
Co sadzicie o zachowaniu tych szlonych kobiet
Dodam ze mialy racje bo to droga , gdzie bardzo duzo ludzi na spacery chodzi z dziecmi- pelna rekreacja

Babcie sciagnely kolesia z moto i zaczely go tarmosic i krzyczac na niego, zeby jechal "slusznie", ze paly wezwa itp. Koles cos sie stawial, ale w koncu przeprosil i spokojnie ruszyl dalej

Co sadzicie o zachowaniu tych szlonych kobiet

Dodam ze mialy racje bo to droga , gdzie bardzo duzo ludzi na spacery chodzi z dziecmi- pelna rekreacja

cb 600 hornet=>FZ6 S2 `07 w koncu 

-
pavkox - Świeżak
znowu sie zaczyna.......
Bledy stylistyczne i ortografia.......
To nie jest stronka "poprawna polszczyzna.pl"czy cos takiego
Mysle ze nawet jak ktos nie zrozumial, to moze przeczytac ponownie , a wtedy bedzie OK
Sorki za bledy styl ale pisze spontanicznie a nie tak jak na maturze
(az dziw ze zdalem)
Ps. jak cos piszecie to tylko na temat, nie chce by sie tu zrobila dyskusja na temat polszczyzny

To nie jest stronka "poprawna polszczyzna.pl"czy cos takiego

Mysle ze nawet jak ktos nie zrozumial, to moze przeczytac ponownie , a wtedy bedzie OK

Ps. jak cos piszecie to tylko na temat, nie chce by sie tu zrobila dyskusja na temat polszczyzny

-
pavkox - Świeżak
pavkox napisał(a):znowu sie zaczyna.......Bledy stylistyczne i ortografia.......
To nie jest stronka "poprawna polszczyzna.pl"czy cos takiego![]()
Co nie zmienia faktu, że język powinno się szanować jak matkę, babcię, motocykl, hymn i godło..........
CBR F4i Sport
VW Golf MK I GTI Pirelli 2.0 16v
VW Golf MK I GTI Pirelli 2.0 16v
-
DonDiego - Świeżak
-
OUTLAW. - Świeżak
Ja to juz nie wiem, sami nazywacie innych szalencami, a potem pretensje, ze inni nazywaja tak was gdy tylko przekroczycie dozwolona predkosc.
Dobrze, mogl rozjechac w diably te babki, przynajmniej o 4 zwolenniczki PiS'u i Ojca Rydzyka byloby mniej
Dobrze, mogl rozjechac w diably te babki, przynajmniej o 4 zwolenniczki PiS'u i Ojca Rydzyka byloby mniej

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
U mnie znowu jakiś doktorek debil ściągnął ostatnio kolesia z motocykla. Najpierw mu wyskoczył przed koła, potam zaczął się z nim szarpać
W sumie motocyklista jechal powoli a ten debil doktórek zwalał się o quady, które fakt faktem czasami ostro ciskają mu przed chałupą.
Po zrzuceniu kolezki z moto zlecieli się sąsiedzi i zaczeli się przepychać z tym motocylistą.
Potem wezwali Policje, a jak przyszło do składania zeznań to się wszyscy rozlecieli.
Ludzie jednak sÄ… chorzy... i to lekarze
bo mu przed domem przejeżdzają to wojne owsik robi..

W sumie motocyklista jechal powoli a ten debil doktórek zwalał się o quady, które fakt faktem czasami ostro ciskają mu przed chałupą.
Po zrzuceniu kolezki z moto zlecieli się sąsiedzi i zaczeli się przepychać z tym motocylistą.
Potem wezwali Policje, a jak przyszło do składania zeznań to się wszyscy rozlecieli.
Ludzie jednak sÄ… chorzy... i to lekarze

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
- mateo Fazer 600
- Świeżak
jak bylem mlodym gnojkiem, sciagnalem wydech ze swojej super rakiety (simson skuter) i katowalem po osiedlu. w pewnym momencie jakis dziad wyskoczyl z kosa na srodek drogi. ja probuje zawrocic, a ten debil mnie goni. na szczescie ucieklem. coz niektorzy maja niezle pojechane we lbach.
- chris_nie
- Świeżak
heh...
To jest nic;)Siedze sobie wczoraj w pracy...godzina popołudniowa...czas na relaks z papieroskiem na balkonie...palimy, palimy a tu nagle hoook...wszystko na żelaznej pod Mennicą....babka koło 30 leci sobie skuterkiem, czegoś tam sie przestraszyła i nie wyrobiła sie na winku no i trzask maską w tył kombiaka...ałłł...pech na maksa, miła kask ale akurat otwarty i szczeną zaliczyła w samochód...muuuusiało boleć bo sie kobita krwią zalała...poźniej przyjechała policjA..itd..itp;)
- Suzuki GSR-600
- Świeżak
ups...
A komentując wątek to uważam że powinien je rozjechać w h**!! Wyłażą na droge rozkładające sie siwe baska, głuche to i ślepe k**** nawet nie spojrzy czy cos jedzie czy nie....
- Suzuki GSR-600
- Świeżak
Zobaczymy jak Wy będziecie, cyt. "siwi, głusi i ślepi k*...". Popatrzcie na to trochę z innej perspektywy - to są starsze osoby i wcale im się nie musi podobać, że kolega chris_nie robi za twardziela i śmiga bez tłumika itp. itd. Jak ja widzę jak banda idiotów lata u mnie starymi crossówkami po ulicach na gumie to mnie skręca - bo to jawne powiększanie sobie członka poprzez popisywanie się przed ludźmi, których w ogóle to nie obchodzi, a wręcz przeszkadza. Co najśmieszniejsze - tacy szosowi twardziele na terenowych motocykla z reguły rzadko kiedy wjeżdżają nimi w teren, a co dopiero na tor.
Popatrzcie czasami na to z innej perspektywy, a jak ktoś z Was czuje, że ma małe jajka i musi to odreagować to niech chociaż znajdzie bezpieczne miejsce do czynienia tego.
Popatrzcie czasami na to z innej perspektywy, a jak ktoś z Was czuje, że ma małe jajka i musi to odreagować to niech chociaż znajdzie bezpieczne miejsce do czynienia tego.
-
Beavis - Moderator
Beavis źle mnie troszke zrozumiałeś...tutaj jest wina z obu stron....oczywiście masz racje z tym śmiganiem bez tłumików ale uważam, że starsze osoby nie patrzą z reguły wchodząc nma jezdnie...a jak juz patrzą to chyba i tak uważają, że wszyscy staną dęba przed nimi...Sam miałem podobną sytuację - i uwierz jechałem z tłumikiem, prędkość też była okej i nie chciałem dowartościowywać swoich klejnotów;)
- Suzuki GSR-600
- Świeżak
Beavis chyba wyraznie napisalem, ze "jak bylem mlodym gnojkiem", wtedy nie bardzo wiedzialem do czego pisior sluzy, takze na pewno nie chodzilo o jego powiekszanie. Taka mialem dziecieca fantazje, zeby pojezdzic bez tlumika. Czy to niektorym przeszkadza? Nie watpie, ale to nie jest powod, zeby dzieciaka kosa atakowac! Kilkanascie lat minelo i jezdze vtr-ka, przewaznie na yoshimurach. Sa zajebiscie glosne i dzwiek jest piekny bo to v2. Wielu ludziom to sie podoba, niektorym nie, a ja mam to gdzies.
- chris_nie
- Świeżak
DonDiego napisał(a):pavkox napisał(a):znowu sie zaczyna.......Bledy stylistyczne i ortografia.......
To nie jest stronka "poprawna polszczyzna.pl"czy cos takiego![]()
Co nie zmienia faktu, że język powinno się szanować jak matkę, babcię, motocykl, hymn i godło..........
musial dodac swoje dwa grosze

U kazdego pewnie pare bledow sie znajdzie, wiec przestancie sie czepiac polszczyzny

Ostatnio edytowano 20/7/2007, 14:09 przez pavkox, łącznie edytowano 1 raz

-
pavkox - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości