Zobacz wątek - A może by tak same kobietki pogawędziły? ;)
NAS Analytics TAG

A może by tak same kobietki pogawędziły? ;)

O wszystkim
_________

Postprzez hefron » 22/1/2007, 17:18

Thrillco napisał(a):nie zazdrośni tylko potrafiący uszanować znaczenie tematu...i potrafiący dojżec to co mają w majtach, bo schylać się nie trzeba...jak widze...nie wszyscy tak mają, albo tylko chcieliby być chłopakami...

Przyganiał kocioł...
hefron
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kaja » 27/1/2007, 17:55

drogie dziewczeta pokaze Wam cos:

http://www.dstoremilano.com/catalog/pro ... cts_id=460

:shock:

tylko kurde bialy to na raz :?
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Aneta Suzuki » 28/1/2007, 22:24

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam na imie Aneta. Jestem nowa. Jezdze na suzuki gs 500 drugi sezon. Szukam kompanki do jazdy z województwa lubelskiego. Jesli jest ktos to prosze o kontakt na u909@gazeta.pl. Pozdrawiam
Aneta Suzuki
Świeżak

Postprzez gelo007 » 29/1/2007, 11:10

Też myślę, że to kombi jest wyczesane XD!
gelo007
Administrator

Postprzez CalibraHunter » 6/2/2007, 12:39

Witam te piekniejsza czesc forumowiczow :P :D Co tu sie tak cicho zrobilo?? Czyzby kobiecy deficyt??... Heh ja tez jestem "ta nowa" - wyjatkowo krepujace uczucie :( Tym bardziej, ze nie mam motocykla a prawko A i B dopiero za 3 miechy, po maturze :( No ale nic, trzeba jakos zyc, jak na razie jeszcze marzeniami, prawda?? Jestem wielka entuzjastka spotkania sie w niedalekiej przyszlosci - jak juz wszystkie beda w stanie, to miniwypad "za miasto". Nie ma piekniejszego zjawiska niz powstawanie nowych znajomosci, prawda?? :) Na poczatku tematu widzialam dyskusje dotyczaca wsiadania na motor ze zwyklym znajomym. Moja przygoda trwa do dzisiaj - wsiadlam NA ZWYKLY SKUTEREK z kolezanka, ktora obiecala dac mi sie przejechac, ale po uprzedniej przejazdzce z nia. (co to takiego - przyjechala do szkoly w jednym kawalku, to wsiade - potem sama sie przejade, bo umiem jezdzic skuterem sama.) To bylo niecaly rok temu. No i skonczylo sie dla mnie tragicznie - dwa tygodnie temu mialam powazna operacje kolana, ktore uleglo uszkodzeniu w wyniku wypadku na tym nieszczesnym bzyku z kierowca, ktory wiedzac, ze nie potrafi jezdzic, posadzil mnie na skuter ze soba. I to jeszcze moja kolezanka ;( Dzis chodze na rehabilitacje, dobrze, ze nie musze juz smigac o kulach. Radze sie kilkanascie razy zastanowic, zanim sie wsiadzie na cokolwiek z kims, kogo sie nie zna na wylot. Ja cierpie juz od roku i wiem co to znaczy :) A uwierzcie mi, przedoperacyjne znieczulenie pod postacia wklucia niebotycznie wielkiej igly w sam rdzen kregoslupa to najgorszy bol swiata.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez kris » 6/2/2007, 13:05

patty_brawurka napisał(a):Witam te piekniejsza czesc forumowiczow :P :D Co tu sie tak cicho zrobilo?? Czyzby kobiecy deficyt??... Heh ja tez jestem "ta nowa" - wyjatkowo krepujace uczucie :( Tym bardziej, ze nie mam motocykla a prawko A i B dopiero za 3 miechy, po maturze :( No ale nic, trzeba jakos zyc, jak na razie jeszcze marzeniami, prawda?? Jestem wielka entuzjastka spotkania sie w niedalekiej przyszlosci - jak juz wszystkie beda w stanie, to miniwypad "za miasto". Nie ma piekniejszego zjawiska niz powstawanie nowych znajomosci, prawda?? :) Na poczatku tematu widzialam dyskusje dotyczaca wsiadania na motor ze zwyklym znajomym. Moja przygoda trwa do dzisiaj - wsiadlam NA ZWYKLY SKUTEREK z kolezanka, ktora obiecala dac mi sie przejechac, ale po uprzedniej przejazdzce z nia. (co to takiego - przyjechala do szkoly w jednym kawalku, to wsiade - potem sama sie przejade, bo umiem jezdzic skuterem sama.) To bylo niecaly rok temu. No i skonczylo sie dla mnie tragicznie - dwa tygodnie temu mialam powazna operacje kolana, ktore uleglo uszkodzeniu w wyniku wypadku na tym nieszczesnym bzyku z kierowca, ktory wiedzac, ze nie potrafi jezdzic, posadzil mnie na skuter ze soba. I to jeszcze moja kolezanka ;( Dzis chodze na rehabilitacje, dobrze, ze nie musze juz smigac o kulach. Radze sie kilkanascie razy zastanowic, zanim sie wsiadzie na cokolwiek z kims, kogo sie nie zna na wylot. Ja cierpie juz od roku i wiem co to znaczy :) A uwierzcie mi, przedoperacyjne znieczulenie pod postacia wklucia niebotycznie wielkiej igly w sam rdzen kregoslupa to najgorszy bol swiata.

:shock: :shock: :twisted:
kris
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez CalibraHunter » 6/2/2007, 13:14

Kris, Moj Drogi, jak mam rozumiec Twoja mine ?? :P
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez kris » 6/2/2007, 13:17

patty_brawurka napisał(a):Kris, Moj Drogi, jak mam rozumiec Twoja mine ?? :P

Jestem pod wrażeniem
kris
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez CalibraHunter » 6/2/2007, 14:06

To dobrze, ze jestes pod wrazeniem. Ale co Ty robisz na forum, gdzie w temacie wyraznie zaznaczono, ze jest dla kobiet?? :P Jakby ktos zalozyl nowy, z opisem dla np. cieniasow, to tez bys sie tak udzielal?? ]:-> joke
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kaja » 6/2/2007, 17:06

patty_brawurka napisał(a): A uwierzcie mi, przedoperacyjne znieczulenie pod postacia wklucia niebotycznie wielkiej igly w sam rdzen kregoslupa to najgorszy bol swiata.

boli jak cholera to fakt, ale znam gorsze
obys nie musiala poznawac
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez CalibraHunter » 6/2/2007, 17:16

Heh miedzy Bogiem a prawda to mam bardzo wiele bolow za soba... Byly mocniejsze, dluzsze... Ale ten jest zdecydowanie najobrzydliwszy ze wszytkich:P Ale widze ze tez zaznalas nieprzyjemnego smaku paralizu :/ Mialas operacje?
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kaja » 6/2/2007, 19:07

Akon wczoraj go widzialam i zmacalam
jest wart tej ceny ... :twisted:
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez CalibraHunter » 6/2/2007, 19:14

Za podobne pieniadze to ja samochod za miesiac bede miala :/ fakt, ze nie najpiekniejszy, ale moj wymarzony jak na pierwsze kolka ... Niestety nie kazdy jest szejkiem naftowym i podejrzewam, ze malo kogo jest stac na taka kase za kombinezon :///
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kaja » 6/2/2007, 19:20

e tam, od razu szejkiem naftowym
wystarczy dobry sponsor :lol:
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez CalibraHunter » 6/2/2007, 19:23

he he he zazdroszcze wszystkim, ktorzy takiego maja :P :P "dla faceta szczesciem jest zarabianie wiecej pieniedzy, niz zona jest w stanie wydac. dla kobiety szczesciem jest znalezc takiego faceta" :D Echh... sweet money :P
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez gosia » 6/2/2007, 22:11

Witam Kaję. Jak tam Ci się żyje w wielkim świecie?
gosia
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kaja » 6/2/2007, 22:38

Czesc Gosia :D

wszystko w porzadku, zyje sie bardzo dobrze ...
szczegolnie, ze wracam szybciej niz mi sie wydawalo 8)

ale jednego to mozna im pozazdroscic, sklepow motocyklowych
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez gosia » 6/2/2007, 22:51

Wracasz? Ja myślałam, że ty na stałe tam zostajesz. Czyżbyś się stęskniła? :lol: Kiedy wracasz?
gosia
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości

na górê