HONDA NSR 125 ?? większy tłumik ?? JAKI ??
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
-
maciek.046 - Bywalec
wiesz, to nawet nie głupie. Domyślam sie, że dzwieku nawet minimalnie nie zmienie. Kolega ma tak przy skuterze i gdyby mi nie powiedzial to myslałbym, ze ma takiego klamota fabrycznie założonego.
Lecz czy ryzykowałbym utrate osiągów zakładajac po prostu inna koncówke wydechu? Ten co mam jest carbonowy i w srodku jest prześwit o równym przekroju w każdym miejscu wiec jakby był wiekszy w srodku to nie sądze aby miało to cos pogorszyć. Dyfuzor zostawiłbym przecież.
Lecz czy ryzykowałbym utrate osiągów zakładajac po prostu inna koncówke wydechu? Ten co mam jest carbonowy i w srodku jest prześwit o równym przekroju w każdym miejscu wiec jakby był wiekszy w srodku to nie sądze aby miało to cos pogorszyć. Dyfuzor zostawiłbym przecież.
- qwee
- Świeżak
słyszałem kiedys cos o nakładkach na tłumik ale nie pamietam jak one sie nazywały moze panowie mozecie z tego skorzystać . Sam mam nsr-ke ale mi osobiscie nie przeszkadza wyglad tłumika.
- records2002
- Świeżak
podepnę się pod temat - zawsze chciałem mieć brzmienie 2T - taki piękny świergolący bzyyyyyyyyy. Czy jak założę tłumik od NSR125 do swojego Tl1000R to będzie to choć trochę jak 2T gadało??

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości