Cytaty
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Cytaty
Proponuje umiesczac najlepsze wypowiedzi naszych "kolegow" z forum. Moja propozycja:
Piaggio NRG Extreme Sport Series tuning 120 km/h - śmieszy cię ,że jeżdże odkurzaczem ?? mnie śmieszy to ,że Ty na skuterze nigdy nie pokażesz takiego stuntu jak ja.
Moja ambicja ? Zostać Ghost Riderem Smile

Piaggio NRG Extreme Sport Series tuning 120 km/h - śmieszy cię ,że jeżdże odkurzaczem ?? mnie śmieszy to ,że Ty na skuterze nigdy nie pokażesz takiego stuntu jak ja.
Moja ambicja ? Zostać Ghost Riderem Smile

www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
Re: Cytaty
januszrosa napisał(a): Ej siema tu ja mianowicie ja mam pytanie ehm czy twuj skuter ma tłok ?? Bo słyszałem ,że ma a kumpel mówił ,że on chodzi w oleju a ja niewiem czy tak jest ? I czy to tam wszystko chodzi jak w zegarku bo ja niewiem wogule o co ale czy to działa ? A świeci to w tej dziurce tam naprzeciwko tego co wychodzi pod siedzeniem >? Dziekuje z poważaniem żegnam.
a opisu i tak niezmienie i gardze tobą koleś
Piaggio NRG Extreme Sport Series tuning 130 km/h !
CRASH !!! NRG ROZWALONY !!
- Piotrek_187
- Świeżak
Piotrek_187- zapodaj wreszcie jakies fotki, ale takie z prawdziwym stunt'em to damy ci spokuj
naradzie widząc twoje "triki" twoj opis jest smieszny
A tu cytacik:
"Czy dam rade (...)
"

naradzie widząc twoje "triki" twoj opis jest smieszny

A tu cytacik:
"Czy dam rade (...)

Ostatnio edytowano 22/6/2007, 17:51 przez pawlak200192, łącznie edytowano 1 raz
- pawlak200192
- VIP Ścigacz.pl
Hmmm posty Anetty dałyby radę w kat. dziwne cytaty
kto czytał, ten wie o co chodzi
P.S Przepraszam, że nie daje konktretnych przykładów, ale właśnie wróciłem z zakończenia roku (nie swojego, ale każda okazja jest dobra
) i nie jestem w stanie co kolwiek podać...
Pozdrawiam Was serdecznie i bezpiecznej drogi do domu życzę Wam

P.S Przepraszam, że nie daje konktretnych przykładów, ale właśnie wróciłem z zakończenia roku (nie swojego, ale każda okazja jest dobra

Pozdrawiam Was serdecznie i bezpiecznej drogi do domu życzę Wam

Bezmyślność zabija... innych.
Kawasaki ER-6F 2010 ->
Kawasaki ER-6F 2010 ->
-
kamp - Świeżak
"jak nie masz nic do powiedzienia to nie odpowiadaj" założyciel debilnego topica do forumowicza który był szczery aż do bólu.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
"ja tak kiedyś mandat dostałem 150zł za przejechanie na pomarańczowym 90 km/h na dopuszczalnym 50 km/h przez światła. Radze podgiąć tablice nieprzeczyta radar Po 2 tyg. przychodzi mandar do domu z fotką motorka i wyszczegulnioną tablicą z numerami .

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
hehehe ten topik nie powinien nazywac sie cytaty tylko cytaty PEWNEJ osoby
bo wiekszosc z wypisywanych tutaj sa autorstwem jednego osobnika 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
Gs na 1 motocykl jest idealny,napewno się na nim niezabijesz tylko się dostosuj do możliwości itp. Ale przeraża mnie twoje myślenie !!! Gdybym ja tak jak ty myślał to bym już na wózku leżał ,jak myślisz o wypadkach i się ich boisz to będziesz miał ,motocykle wcale niesą niebezpieczne! Myśl troche pozytywniej A na ochraniacze szkoda kasy lepiej się nauczyć jeździć . Życze Ci powodzenia.
PS:do stuntu się nienadaje ;/
---
weź przeczytaj mojego posta 10 razy jak niezrozumiesz to 100 razy a jak dalej niezrozumiesz to do skutku Jak będziesz myślał ,że ci coś do **** wjedzie,że ci wiewiórka do auta wpadnie to po co wogule wstawać (...) Kup sobie instrukcje obsługi i zobacz do czego służy umysł ,napewno nie do tego aby faszerować wszystkich dookoła czarnymi wizjami.
---
Cytujecie mnie ,że niewiem o czym mówie ,że na skuterze czy na GSie można się zabić -nieraz zasiadałem na Gsie ma go sąsiad ,kuzyn i pożyczałem go i nic takiego troche mocniejszy i szybszy od mojego skutera ;/ a zasiadałem także nieraz na Cbr 600,hornet 900,bandicie 1200 i to już zamiata ostro , to czy na GSie się zabije zależy tylko i wyłącznie czy dostosuje prędkość do warunków i umiejętności (oczywiście może być wypadek nie z jego winy ale to może się zdarzyć nawet najbardziej doświadczonym...)
tak,
// Fasolki : Fantazja ... bo fantazja jest, bo fantazna jest, ... ;P
PS:do stuntu się nienadaje ;/
---
weź przeczytaj mojego posta 10 razy jak niezrozumiesz to 100 razy a jak dalej niezrozumiesz to do skutku Jak będziesz myślał ,że ci coś do **** wjedzie,że ci wiewiórka do auta wpadnie to po co wogule wstawać (...) Kup sobie instrukcje obsługi i zobacz do czego służy umysł ,napewno nie do tego aby faszerować wszystkich dookoła czarnymi wizjami.
---
Cytujecie mnie ,że niewiem o czym mówie ,że na skuterze czy na GSie można się zabić -nieraz zasiadałem na Gsie ma go sąsiad ,kuzyn i pożyczałem go i nic takiego troche mocniejszy i szybszy od mojego skutera ;/ a zasiadałem także nieraz na Cbr 600,hornet 900,bandicie 1200 i to już zamiata ostro , to czy na GSie się zabije zależy tylko i wyłącznie czy dostosuje prędkość do warunków i umiejętności (oczywiście może być wypadek nie z jego winy ale to może się zdarzyć nawet najbardziej doświadczonym...)
tak,

// Fasolki : Fantazja ... bo fantazja jest, bo fantazna jest, ... ;P
-
simonw - Mieszkaniec forum
już mi tu jakaś *** posta usuneła ale oki
a po next moj squt ma +/- 17km a gs zablokowany 29 chyba i cięższy dużo od squta to wcale niema wielkiej różnicy
Piotruś naprawdę proszę Cię o uspokojenie się i nie wyrażanie się tak brzydko o mnie. Rozumiem, że możesz mieć problemy z własną osobowością w realnym świecie i odbijasz to sobie później na forach internetowych, ale naprawdę zapewniam Cię, że jeszcze kilka takich pięknych słów pod moim adresem i przy pierwszej lepszej okazji z c....y zrobi Ci się na twarzy p....a
Pozdrawiam Gelo007

Piotruś naprawdę proszę Cię o uspokojenie się i nie wyrażanie się tak brzydko o mnie. Rozumiem, że możesz mieć problemy z własną osobowością w realnym świecie i odbijasz to sobie później na forach internetowych, ale naprawdę zapewniam Cię, że jeszcze kilka takich pięknych słów pod moim adresem i przy pierwszej lepszej okazji z c....y zrobi Ci się na twarzy p....a
Pozdrawiam Gelo007
Piaggio NRG Extreme Sport Series tuning 130 km/h !
- Piotrek_187
- Świeżak
moze z gorki lecial? albo wogole z przepasci go zepchnal
ja tam na fizyce tylko sluchalem ale grawitacja robi swoje...

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4