Wzrost a jazda na motocyklu 50 cm³
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Peugeot XR6 i bodajże Derbi GPR mają koła 16" i nisko siedzenie, jak RS będzie za duże to poszukaj w tych motorkach 

CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-
suchy558 - Bywalec
ja, mając Yamahę TZR, przy zakupie miałam tylko 160 cm wzrostu, sięgałam palcami, ale mam ją teraz obniżoną i jest ok, co do rs... jest trochę mniejsza, więc wydaje mi się, że dasz sobie radę
a apka, jak każdy 2T, wgl. moto - zużywa się, jedni przejadą na niej kilkanaście tyś. km, inni kilkadziesiąt, to zależy, w czyje ręce się dostanie, najlepiej jechać z kimś, kto trochę zna się na moto, bo szczególnie przy 50 ccm ludzie często tuszują wady mechaniczne (optyczne łatwiej dojrzeć)
a apka, jak każdy 2T, wgl. moto - zużywa się, jedni przejadą na niej kilkanaście tyś. km, inni kilkadziesiąt, to zależy, w czyje ręce się dostanie, najlepiej jechać z kimś, kto trochę zna się na moto, bo szczególnie przy 50 ccm ludzie często tuszują wady mechaniczne (optyczne łatwiej dojrzeć)
motocykle - moja pasja, moja miłość, moje życie
-
yamaszkatzr - Świeżak
No właśnie czytałem na forach że demaskują pod plastikami itp itd
Tylko że jak najbliższa Appke mam ponad 150 km to teraz jechać i na marne bo przez telefon będzie mówił co innego a co innego okaże się gdy zobaczymy na żywo ;p
Tylko że jak najbliższa Appke mam ponad 150 km to teraz jechać i na marne bo przez telefon będzie mówił co innego a co innego okaże się gdy zobaczymy na żywo ;p
- DaeF
- Świeżak
a nie ma jakiś ciekawszych ofert dla Ciebie? uważam, że warto za czymś poczekać niż trafić na minę, ja bardzo długo szukałam TZR i dopiero po kilu miesiącach znalazłam coś godnego swojej ceny i uwagi
150 km może to nie jest jakaś strasznie długa trasa, ale wiadomo, paliwo też kosztuje, a nikt nie ma ochoty jeździć na marne, poszukaj czegoś z bliższych okolic
150 km może to nie jest jakaś strasznie długa trasa, ale wiadomo, paliwo też kosztuje, a nikt nie ma ochoty jeździć na marne, poszukaj czegoś z bliższych okolic

motocykle - moja pasja, moja miłość, moje życie
-
yamaszkatzr - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości