R6 dojazd
• Strona 1 z 2 • 1, 2
R6 dojazd
Cześć,na początku przyszłego roku zamierzam zakupić yamaha R6 z 2012 roku nową.
I mam pytanie mieszkam w Rzeszowie i do pracy dojeżdżam głównie samochodem bo moim kawasaki zxr 400 trochę wstyd ale nie o tym.Jak sprawdzi się R6 w takich warunkach dojazdu (podobnych) link: http://www.youtube.com/watch?v=_wdcir62fkY
Nie chodzi mi o wygodę itp tylko o spalanie awaryjność i jeszcze kilka szczegółów.
Oczywiście motocykl nie będzie wykorzystywany tylko by dojeżdżać do pracy.
Oczywiście mogę się spodziewać że będziecie mi doradzać np skuter lub jakiś turystyczny ale w grę wchodzi tylko sporty w klasie 600 lub litr.R6 miałem już nim kilka razy przyjemność poruszać się i jak dla mnie jest ok.
Sory za tak niechlujną wypowiedz ale z Polskiego zawsze miałem dwóje

I mam pytanie mieszkam w Rzeszowie i do pracy dojeżdżam głównie samochodem bo moim kawasaki zxr 400 trochę wstyd ale nie o tym.Jak sprawdzi się R6 w takich warunkach dojazdu (podobnych) link: http://www.youtube.com/watch?v=_wdcir62fkY
Nie chodzi mi o wygodę itp tylko o spalanie awaryjność i jeszcze kilka szczegółów.
Oczywiście motocykl nie będzie wykorzystywany tylko by dojeżdżać do pracy.
Oczywiście mogę się spodziewać że będziecie mi doradzać np skuter lub jakiś turystyczny ale w grę wchodzi tylko sporty w klasie 600 lub litr.R6 miałem już nim kilka razy przyjemność poruszać się i jak dla mnie jest ok.
Sory za tak niechlujną wypowiedz ale z Polskiego zawsze miałem dwóje

- zwirek321
- Świeżak
Sportowy motocykl to motocykl nastawiony na wysokie osiągi, to ile pali najmniej interesuje konstruktorów. Maszyna ma się zbierać, kłaść na winklach i dobrze hamować, a silnik ma się dać szybko wymienić
. Jak ktoś mi pisze, że wstyd jeździć tym czy tamtym to na myśl mi się ciśnie słowo pozer (chyba że jeździ odkurzaczem to współczuję), ale to nie moja sprawa. Chcesz motocykl który fajnie robi długie trasy i tanio weź turystyka, na dojazd skuter, na winkle i zchodzenie na kolanko sporta 

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Temat do usunięcia. To nie forum idiotycznych pytań tylko forum motocyklowe. Autorze tematu idz z takim problemem do wróżki niech ci pomaca szklana kule i będziesz mieć odpowiedz!!! 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Gość z filmiku się chyba własnego cienia boi, bo jedzie jak ostatnia p***a, powinien wymienić to moto na rower, bo szkoda sprzętu i kasy na paliwo na taką jazdę.
Jeżeli masz zamiar się tak turlać sportem to faktycznie będzie to męczące, lepszy będzie już jakiś golas z wygodniejszą pozycją.
Jeżeli masz zamiar się tak turlać sportem to faktycznie będzie to męczące, lepszy będzie już jakiś golas z wygodniejszą pozycją.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Re: R6 dojazd
zwirek321 napisał(a):Cześć,na początku przyszłego roku zamierzam zakupić yamaha R6 z 2012 roku nową.
kawasaki zxr 400 trochÄ™ wstyd ale nie o tym.
Ludzie to mają dobrze "aaa wstyd mi jeździć do roboty zxr 400 to sobie kupie nówkę R6 a co tam" Tylko ja taką biede klepie, że 3 miechy zbierałem na nowe opony ?

-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
Vergon , jeszcze nie sprzedales tej R6 ? jest wogole odzew ?:D pewnie jest jakas falszywa i poobijana .
Znajac zycie to pewnie jest tak " Panie daje 10 500 i zabieram " albo " Ile pan spusci z ceny , no bo jednak po lekkim szlifie byla " u mnie tak bylo jak sprzedawalem poprzedniego ZZR , gosciu sie aby pytal ile spuszcze max z ceny , w koncu za 3 telefonem gosciu przyjechal i nawet nic nie mowil , wylazyl kase i zabral.Ludzie mysla ze jak moto upadlo albo jest jakies zadrapanie to juz od razu peknieta rama i wgl , a jak jest ponad 40-50 tysi przebiegu to juz silnik sie konczy i bierze olej i i trzeba cos szukac z okazjonalnym przebiegiem 15-20 tysi w 10-15 letnim motocyklu.

Znajac zycie to pewnie jest tak " Panie daje 10 500 i zabieram " albo " Ile pan spusci z ceny , no bo jednak po lekkim szlifie byla " u mnie tak bylo jak sprzedawalem poprzedniego ZZR , gosciu sie aby pytal ile spuszcze max z ceny , w koncu za 3 telefonem gosciu przyjechal i nawet nic nie mowil , wylazyl kase i zabral.Ludzie mysla ze jak moto upadlo albo jest jakies zadrapanie to juz od razu peknieta rama i wgl , a jak jest ponad 40-50 tysi przebiegu to juz silnik sie konczy i bierze olej i i trzeba cos szukac z okazjonalnym przebiegiem 15-20 tysi w 10-15 letnim motocyklu.
Kawasaki ZX-14R '12.
-
MANIAK. - Świeżak
ja mam dekiel zadrapany i bok owiewki bo typ zahaczył wjeżdżając do garażu przez co rodzice kazali mu sprzedać moto
ale jakoś nie robiłem z tego problemu bo z 2metrów tego nie widać, a jak bym to miał malować to będzie jeszcze gorzej.

ale jakoś nie robiłem z tego problemu bo z 2metrów tego nie widać, a jak bym to miał malować to będzie jeszcze gorzej.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
cJarek napisał(a):Vergon napisał(a):Gość z filmiku się chyba własnego cienia boi, bo jedzie jak ostatnia p***a,
Gosciu jedzie tak jak sie jezdzi w.g. przepisow. Ale, wiedomo: Ty w takich warunkach jedziesz slalomem miedzy samochodami, z zejsciem na kolano przy kazdej zmianie pasa....
Gościu kupił świeżą R6, której miejscem jest tor, żeby turlać się w korku jak wąsaty dziadek czopkiem?
Każdy dobrze wie do czego stworzone są sporty, jeżeli ktoś użytkuje go tak jak na filmie to niech lepiej odda go komuś kto zrobi z niego pożytek a sam kupi coś co jest dla niego odpowiednie. Nie ma tu chyba na forum osób, które mogą "pierwsze kamień rzucić", więc nie bądźmy już tacy poprawni.
MANIAK, nie sprzedałem jeszcze, jak była na Allegro to był odzew, jeden koleś chciał już brać, ale ostatecznie przestraszył się, że go przerośnie. Dzisiaj zrobiłem sobie rundkę 1km i aż mi się lepiej zrobiło

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
cJarek napisał(a):Dlatego prosilem zebys pokazal, jak ty jezdzisz w takich warunkach
Ale, że co? Filmik Ci wysłać?
cJarek napisał(a):Wiemy, do wyrywania nielatek przed gimnazjum. Bo: chyba nie mozna nazwac jazda?
Widziały mnie może łącznie z 2 osoby, mam nadzieję, że chociaż jedną z nich była jakaś gimnazjalistka.
cJarek napisał(a):BTW: Nie szkoda ci silnika?
Nie, jest 8 stopni na plusie i rozgrzał się do wentylatora, poza tym jakoś sobie trzeba radzić jak się nie da jeździć.
cJarek napisał(a):Daj namiar na okno
Najpierw podaj numer swojej polisy

Kaai napisał(a):Dlatego napisał, że zrobił rundkę a nie jeździł dookoła świata? okres masz że taki burzliwy jesteś?
Dookoła świata też jeździłem w tamtym roku

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Panowie nie chcę robić za przyzwoitkę ale może będzie już tych romansów o tym jak kto jeździ i czym wyrywa gimbaze, ogarnijcie się
R6 nie jest dobrym pomysłem na motocykl do dojeżdżania do pracy, moim zdaniem jeśli ktoś tylko po to kupuje sportowy motocykl żeby dojeżdżać do pracy to jest pozerem. Nie wmówicie mi panowie, że ktoś kupuje sporta żeby nim jeździć 50 km/h

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości