jesienne pogawędki 2
Asfalt zimny to byl juz miesiac temu
Ja tam na weekndzie walnalem okolo 300 cos km i ani raz uslizgu nie odczulem, no chyba ze mialbym sie skaldac po wyjechaniu z garazu to bym pewnie poczul nie tylko uslizg. Chociaz czasem moto nie chcialo wstac na jedno... Ogolnie nie jest zle ! Teraz jak na te liscie spadnie deszcz, to bedzie zle ;D

-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
dlatego jeszcze jutro i w czwartek trzeba korzystać, póki ma nie być tragedii. a od piątku deszcz ze śniegiem, przynajmniej na opolszczyźnie tak zapowiadają ;<
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
neuros, dzięki za podpowiedź, zobaczymy co dentysta powie.
amahay, sezonów już wieeele za mną ale po pierwsze mam parce a po drugie nie mam własnego samochodu.
PS: Kolegi nie zabijesz, ale jak zepsuł moto to kultura wymaga chociaż dziewczynę dać w zastaw...
amahay, sezonów już wieeele za mną ale po pierwsze mam parce a po drugie nie mam własnego samochodu.
PS: Kolegi nie zabijesz, ale jak zepsuł moto to kultura wymaga chociaż dziewczynę dać w zastaw...
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Haha ! a powiem mu powiem z tą dziewczyną ... Nie no prawda jest taka że ta gleba dała mi bodziec do przeróbki którą chciałem od dawien dawna zrobić i mieć SWÓJ zajebisty motocykl . Gdyby sprawy potoczyły się inaczej pewnie sprzedałbym SV i teraz jeździł jakimś supermoto
.
Nie zmienia to faktu że czy chcący czy nie chcący to i tak lipa . Do tej pory dałbym każdemu (kto ma obycie z moto) się przejechać bez problemu ...

Nie zmienia to faktu że czy chcący czy nie chcący to i tak lipa . Do tej pory dałbym każdemu (kto ma obycie z moto) się przejechać bez problemu ...
-
amahay - Stały bywalec
drug0n napisał(a):amahay napisał(a):To wasz pierwszy sezon czy jak ?
A Ty nigdy nie byłeś młody, co?
Przecież napisałem że rozumiem bo też miałem Xj-ta

I nadal jestem młody , może nawet młodszy od Ciebie

-
amahay - Stały bywalec
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości