Moja produkcja =)
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ktos kto ocenia kogos po słuchanej muzyce nie jest sam zbyt inteligentny
Jeszcze pare miesiecy temu gdy widzialem jakiegos metala myslelem " ale brrrudas" " pewnie boi sie slonca dlatego taki blady" ktos w szerokich spodniach:"nasrał sobie w spodnie" "pseudo skate raper" ale wszystko sie zmienilo gdy poznalem dziewczyne "metalówe" weszlem w ich grupke i nawet sam zaczelem sluchac metalu i slucham czesto do dziś... i nie uwazam zeby bylo oni jacys gorsi tak samo co Ty chcesz od oystera ze HH slucha?? taką ma banie i nic nie poradzisz... zrobilbys filmik ze sowja muzą i akurat z Tokio Hotel... nie no to juz przesada
ale no jarałbyś sie Disco Polo to co Eneasz bys był WTEDY WIEŚNIAKIEM?? BYŁBYŚ GORSZY?? NIE NIESĄDZE!! Wiec zastanow sie co mowisz 

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
nooo..jak ktoś słucha Disco w Polu to jest albo Rasowy Wieśniak, albo jest z Łomży lub w krytycznych sytuacjach z białegostoku lub Piotrkowa Trybunalskiego.
Co do HH i muzy w ogóle...na każdy w miare młody gatunek pluto, wyzywano i sie wyzywano co w szczególności dotyczy wlaśnie tych metali i pochodnych...a wszystkie te style mają swoje lepsze i gorsze gatunki i nie można wrzucić wszystkiego w jeden worek bo Iron Maiden czy AC/DC to nie to samo co Linkin Park czy nie daj boże Tokio Hotel...prosze was nie uogólniajcie bo mam dosyć słuchania kto jest lepszy a kto gorszy bo słucha takiej a nie innej muzy, kazda jest dobra jesli ma jakiś poziom...mnie już męczy takie pitolenie a mój metal jest lepszy od twojego ****,*****,***** hipu hopu, rapu, technomłotów kotów pierdotów. Nie odbierajmy muzy zbyt powaznie
Co do HH i muzy w ogóle...na każdy w miare młody gatunek pluto, wyzywano i sie wyzywano co w szczególności dotyczy wlaśnie tych metali i pochodnych...a wszystkie te style mają swoje lepsze i gorsze gatunki i nie można wrzucić wszystkiego w jeden worek bo Iron Maiden czy AC/DC to nie to samo co Linkin Park czy nie daj boże Tokio Hotel...prosze was nie uogólniajcie bo mam dosyć słuchania kto jest lepszy a kto gorszy bo słucha takiej a nie innej muzy, kazda jest dobra jesli ma jakiś poziom...mnie już męczy takie pitolenie a mój metal jest lepszy od twojego ****,*****,***** hipu hopu, rapu, technomłotów kotów pierdotów. Nie odbierajmy muzy zbyt powaznie

brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Thrillco napisał(a):jak podrośniesz to zrozumiesz i sie dowiesz a na razie przesiądź się z nocnika na sedes
no cóż, rozumiem że to za trudne pytanie dla Ciebie. Nie martw sie troszkę odpoczniesz to Ci sie troszkę z regeneruję szare komóreczki...
"KRZYWO, PROSTO BYLE OSTRO"
-
Anetta - Świeżak
a ty masz jakieś???jakiekolwiek..jużnie mówie o szarych...ale choć jedną obojętnego "koloru"?
Jak czytam Ciebie i słucham Wałesy to mi się wydaje że z was obu to on całkiem inteygentny jest...może połączycie siły?
Jak czytam Ciebie i słucham Wałesy to mi się wydaje że z was obu to on całkiem inteygentny jest...może połączycie siły?
brak opisu...
-
Thrillco napisał(a):a ty masz jakieś???jakiekolwiek..jużnie mówie o szarych...ale choć jedną obojętnego "koloru"?
te, czep sie kurwa kaczochy
"KRZYWO, PROSTO BYLE OSTRO"
-
Anetta - Świeżak
"Thrillco" jestem po twojej stronie ale przestań się kłucić z "Anetta" jej niczego nie wytłumaczysz i niedotyczy to wkońcu tematu.
Wracając do muzyki niech każdy słucha tego czego lubi. Słuchanie muzyki ma nam sprawiać przyjemność .
Wracając do muzyki niech każdy słucha tego czego lubi. Słuchanie muzyki ma nam sprawiać przyjemność .
-
czarek. - Świeżak
- fandzoilisz
- Bywalec
Ty eneasz jak patrze na to co piszesz tu na temat muzyki głownie Rapu to juz sam nie wiem czy sie śmiać czy płakać. Przeciez kazdy slucha takiej muzyki jaki ma gust czyli jaka mu sie podoba, i nie sadze zeby od tego zalezalo czy jest inteligentny czy nie! slucha muzyki takiej jakiej lubi, a z reszta zobacz sobie wywiad nawet z Peją czy Sokołem i w tedy powiedz tutaj ze sa to malo inteligentne osoby...
"jeśli wolność to narkotyk to jestem ćpunem"
-
kami07 - Świeżak
Noo! thrillco tez dobrze gada niemozna Eneaszu generalizowac
wsród hip siopu sie cos dobrego znajdzie i inteligentni ludzie tak samo jak w innych gatunkach przecierz to nie jest tak ze jak ktos slucha disco polo to nosi gumiaki , metalowiec glany i koszulke METALICA a fanatyk techno nie musi brac exstasy nosic bialych rekawiczek i gwizdka
PS.Thrillco gadasz na disco polo a załoze sie ze bawisz sie czasami przy nim na jakis weselach lub urodzinach

PS.Thrillco gadasz na disco polo a załoze sie ze bawisz sie czasami przy nim na jakis weselach lub urodzinach

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
SzpiceR napisał(a):PS.Thrillco gadasz na disco polo a załoze sie ze bawisz sie czasami przy nim na jakis weselach lub urodzinach
Nieee...unikam takich imprez dobymi wymówkami (paluszek i głowka

brak opisu...
-
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5