Moja produkcja =)
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Moja produkcja =)
Zapraszam do obejrzenia i wystawienia tutaj ewentualnych komentarzy na temat mojego filmu o nas, czyli o motocyklistach...
Link: http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 8543452202
Pozdrawiam,
Oyster
Link: http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 8543452202
Pozdrawiam,
Oyster
- Oyster
- Świeżak
-
czarek. - Świeżak
standard
Zamiast Peji, mogłes dać jakiś amerykański RAP
, ewentualnie jakieÅ› techno, house....
Ale ogólnie nie jest źle... popraw jakośc i bedzie lepiej
Pozdr

Zamiast Peji, mogłes dać jakiś amerykański RAP

Ale ogólnie nie jest źle... popraw jakośc i bedzie lepiej

Pozdr

Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
Sorry..po 35sek. wyłączyłem, dlaczego?
1.fatalna jakość obrazu i dźwięku
2.to tylko zmontowane scenki z cudzych filmików-to jak budowanie muzyki na bazie gotowych loopów, zero inwencji
3. naprawdę nie ma się czym podniecać, Peja pokazał w klipie pare motocykli a już wszyscy małolaci wzięli sobie za chasło przewodnie motocyklistów "szacunek ludzi ulicy"-sorry, jest wiele innych kawałków bliższych motocyklizmowi-nie jesteśmy ludźmi ulicy tylko motocyklistami. So...ten materiał to raczej highway to hell...
Ale próbuj
1.fatalna jakość obrazu i dźwięku
2.to tylko zmontowane scenki z cudzych filmików-to jak budowanie muzyki na bazie gotowych loopów, zero inwencji
3. naprawdę nie ma się czym podniecać, Peja pokazał w klipie pare motocykli a już wszyscy małolaci wzięli sobie za chasło przewodnie motocyklistów "szacunek ludzi ulicy"-sorry, jest wiele innych kawałków bliższych motocyklizmowi-nie jesteśmy ludźmi ulicy tylko motocyklistami. So...ten materiał to raczej highway to hell...
Ale próbuj
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
lubie ten kawalek, tylko ze jakosc dzwieku jest jakbys przystawil mikrofon dyktafonu do radia i wcisnÄ…Å‚ "REC"
Thrillco, moglbys podrzucic pare linkow z filmikami ktore ty wspoltworzyles (z tego co wiem, zajmujesz sie ukladaniem muzy)?

Thrillco, moglbys podrzucic pare linkow z filmikami ktore ty wspoltworzyles (z tego co wiem, zajmujesz sie ukladaniem muzy)?
-
harry89 - Bywalec
nie jest zle jak dodasz inny podklad to bedzie ok i musisz dac nowsze filmy ja pare nakrecilem mozesz je wykorzystac sa na www.wrzuta.pl w wyszukiwarce wpisz kudi32 tam sa wszystkie jakie nakrecilem zycze powodzenia
GSX R600 K4
jak masz dziewczyne (zone)to nie masz motoru
a jak masz motor to masz wiele dziewczyn!!!!!!!
jak masz dziewczyne (zone)to nie masz motoru
a jak masz motor to masz wiele dziewczyn!!!!!!!
- Kudi32
- Świeżak
ale chamówa
, pojechali mu wszyscy
i teraz sprawdzian dla jego psychy...albo się teraz weźmie ostro do pracy, albo da sobie z tym spokój
Pozdr

Pozdr

Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
Na kompie mam w bardzo dobrej jakości film, tylko jak wrzucam na serwa to coś jest nie tak
Próbowałem polepszyć jakość i jest trochę lepiej, ale niestety - niektórych klipów nie dało się polepszyć
Link: http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 9078370991

Próbowałem polepszyć jakość i jest trochę lepiej, ale niestety - niektórych klipów nie dało się polepszyć

Link: http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 9078370991
Jest lytr - jest impreza! 

- Oyster
- Świeżak
Wrzuć to na youtube.com tam jest mniejsza rozdzielczośc ale zdecydowanie lepiej widać.
Co do filmu, muza kompletna porażka przynajmniej dla mnie, kawałki w filmie wybrałeś przeciętne, mógłbyś nimi zrobić furrorę w max. 2004r.
Co do filmu, muza kompletna porażka przynajmniej dla mnie, kawałki w filmie wybrałeś przeciętne, mógłbyś nimi zrobić furrorę w max. 2004r.
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Filmik kiepski, muza tez, ale od tego sie zaczyna. Nikt nie jest odrazu zajebisty. Oyster tak czy siak gratulacje. Im wiecej prob tym lepiej. Thrillco ma racje, zero inwencji - gdybys jeszcze znalazl - sceny z roznych filmikow, a tu caly czas z tej samej strony czy od tego samego ludka. Pozdro!
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Fakt jakość nie powala i w dodatku oprawa dzwiękowa też mogła by być troszke leprza ale to twoje początki.Popraw to i wyciągnij wnioski z tego co tu zauważyłeś z komentarzy innych i zrub to pożądnie.
Szacun
Szacun
- Wzmocniony
- Świeżak
Widziałem setki gorszych filmów które miały lepszą jakość. "Oyster" czekam na następny film im więcej będziesz ich tworzył tym będą lepsze. Powodzenia.
-
czarek. - Świeżak
enzo moze to mialbyc film tylko o stuncie? Stone Brothers. tez robia filmy tylko o stuncie.i wcale to nie buzy wizerunku motocyklistow.
co do filmu.jaqk koledzy wczesniej.zastanawia mnie tylko to dlaczego ludzie chca wiecznie wklejac HH i rap do stuntowych filmow.to jakas moda na nisko gibajacych sie ziomali palacych bez przerwy blanty?czy na muzajow rasistow?czy w holywoodzkich produkchach z wybuchami i poscigami w tle leci HH albo ram?NIE!! Dlaczego? Bo ta muzyka nie tworzy klimatu ostrosci i agresji pokazywanej w tym filmie.HH nadaje sie do jaranie blantow pod blokiem
"moja produkcja" - wydawalo mi sie ze jak odtworze ten filmik to zobacze szesnastolatkow smigajacych na skoterkach, co by mnie bardziej zadowolilo niz ogladanie filmu zmontowanego z filmow widzianych na youtube 1000 razy.
krotko mowiac: muza do bani( co moze wynikac z moich preferencji), i kopiowanie.nie do przyjecia.
ale nie poddawaj sie.pogrzeb po necie i poszukaja jakas ekipe i zagadaj ze chcesz zrobic filmik o nich.pojedz, nakrec material i go zmatuj.
czekam z niecierpliwoscia
pozdrawiam
co do filmu.jaqk koledzy wczesniej.zastanawia mnie tylko to dlaczego ludzie chca wiecznie wklejac HH i rap do stuntowych filmow.to jakas moda na nisko gibajacych sie ziomali palacych bez przerwy blanty?czy na muzajow rasistow?czy w holywoodzkich produkchach z wybuchami i poscigami w tle leci HH albo ram?NIE!! Dlaczego? Bo ta muzyka nie tworzy klimatu ostrosci i agresji pokazywanej w tym filmie.HH nadaje sie do jaranie blantow pod blokiem
"moja produkcja" - wydawalo mi sie ze jak odtworze ten filmik to zobacze szesnastolatkow smigajacych na skoterkach, co by mnie bardziej zadowolilo niz ogladanie filmu zmontowanego z filmow widzianych na youtube 1000 razy.
krotko mowiac: muza do bani( co moze wynikac z moich preferencji), i kopiowanie.nie do przyjecia.
ale nie poddawaj sie.pogrzeb po necie i poszukaja jakas ekipe i zagadaj ze chcesz zrobic filmik o nich.pojedz, nakrec material i go zmatuj.
czekam z niecierpliwoscia
pozdrawiam
GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Åšcigacz.pl
no najwidoczniej.coz zrobic?bedziemy czekac na kolejne produkcje RoNa
pozdrawiam

pozdrawiam
GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości