JOKE`s 2
Też znam takich paru typa,po meczach w LKS'sie im opie.....
Ci palkarze do zwalczania zamieszek przy stadionach tu pasują.Ale zeby dresa dresem zwalczać

Ci palkarze do zwalczania zamieszek przy stadionach tu pasują.Ale zeby dresa dresem zwalczać

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
-
SQ - Mieszkaniec forum
Chlopcy nie przeginajcie, zarty zartami ale opanujcie sie z tym jezykiem troche bo to nie jest juz smieszne
Jak chcecie sobie pocytowac takie wypowiedzi to macie GG.

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
patty_brawurka napisał(a):Chlopcy nie przeginajcie, zarty zartami ale opanujcie sie z tym jezykiem troche bo to nie jest juz smieszneJak chcecie sobie pocytowac takie wypowiedzi to macie GG.
przepraszam, zachowałem się jak gówniarz...

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
-
SQ - Mieszkaniec forum
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Motocykl
Po prostu zajebiste
:D
Motocykl – dwukołowy pojazd mechaniczny, samobieżny. Koła są ustawione wzdłuż, w tej samej linii - przednie z przodu, a tylne z tyłu - co odróżnia motocykl od taczki.
Po prostu zajebiste

Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
-
skwy - VIP Ścigacz.pl
-
skwy - VIP Ścigacz.pl
-
SQ - Mieszkaniec forum
-
skwy - VIP Ścigacz.pl
dlatego ja nie wiem co wszyscy ludzie mają do dresu... albo dresów ... po prostu ludzie mają wypaczony na tym punkcie umysły :/ jak by w telewizji mówili, że wszyscy w garniturach to dilerzy, więc pewnie co 10 z nich by na prawdę był dilerem ... ale wtedy było by ... ten w garniaku to diler ..
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
bystry zacznij pisać po polsku, bo masz problemy ze składnią w zdaniach...
a co do dresu i dresów to gdyby nie fakt że najprędzej na imprezie za nic dostaniesz w twarz od gościa który nosi spodnie z paskami, gdyby nie to że większość koksów i ABS-ów nosi dresy, oraz fakt że grupki które szlajają się nocami po miastach i szukają zadymy nawet z pojedynczymi osobami noszą właśnie dres, to nic bym do nich nie miał...
a co do dresu i dresów to gdyby nie fakt że najprędzej na imprezie za nic dostaniesz w twarz od gościa który nosi spodnie z paskami, gdyby nie to że większość koksów i ABS-ów nosi dresy, oraz fakt że grupki które szlajają się nocami po miastach i szukają zadymy nawet z pojedynczymi osobami noszą właśnie dres, to nic bym do nich nie miał...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Dokładnie jak melvin napisał. Należałoby dodać fakt, że czasem jak się przechodzi koło dresów (nie przypadkiem użyłem formy wieloosobowej, gdyż sam dres z reguły boi się kogokolwiek zaczepić. W grupie natomiast, jest odważny jak nigdy wcześniej, choć też boi się wychylić) to maja problem. Zdarzają się więc sytuacje zwane jako nieprzyjemne. Na jakichkolwiek baletach wożą się chcąc udowodnić, że są nikim to dziwne bo to już wie każdy. Ogólnie zatruwają społeczeństwo. Jeśli ktoś natomiast ma dres i zachowuje się normalnie (co się zdarza raczej rzadko) to nic do niego nie mam. Zresztą do nikogo nic nie mam, ewentualnie ktoś do mnie.
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Plaża, morze, piękna pogoda. Na kocyku wspaniała laseczka posuwistymi, erotycznymi wręcz pociągnięciami smaruje swoje idealnie opalone ciało. W bliskim sasiedztwie tego "zjawiska", na rozpostartym ręczniku leży z przymkniętymi oczami facet w średnim wieku. Gdyby nie coraz bardziej zwiększające sie gabaryty jego slipek, możnaby uznać, że śpi i kompletnie nie zwraca uwagi na dziewczynę. Tym zachowaniem myli panienkę, która zerkając na niego widzi tylko jego opuszczone powieki i już bez żadnych zahamowan wklada rękę w stringi, kładzie ją na "swym łonie" i półgłosem
mówi:
- Ty mój skarbie największy, ty moja pieszczoszko. Mamusia pamięta, że wszystko ma dzięki tobie. I mieszkanie i samochód i spore oszczędności.
Chcesz sie wykąpać? Juz idziemy do wody. Wstała i pobiegła w stronę morza.
Facet otwiera oczy, unosi sie na łokciu i spogladajac w kierunku swojego przyrodzenia warczy:
- Słyszysz, kurwa, słyszysz? A ja przez ciebie straciłem willę, dobrze prosperującą firmę i Mercedesa 600. I jeszcze muszę płacić alimenty w trzech różnych miejscach kraju. Chciałbyś sie z nią wykąpać, co? - tutaj przekręca się na brzuch - A piasek bydlaku żryj!
mówi:
- Ty mój skarbie największy, ty moja pieszczoszko. Mamusia pamięta, że wszystko ma dzięki tobie. I mieszkanie i samochód i spore oszczędności.
Chcesz sie wykąpać? Juz idziemy do wody. Wstała i pobiegła w stronę morza.
Facet otwiera oczy, unosi sie na łokciu i spogladajac w kierunku swojego przyrodzenia warczy:
- Słyszysz, kurwa, słyszysz? A ja przez ciebie straciłem willę, dobrze prosperującą firmę i Mercedesa 600. I jeszcze muszę płacić alimenty w trzech różnych miejscach kraju. Chciałbyś sie z nią wykąpać, co? - tutaj przekręca się na brzuch - A piasek bydlaku żryj!
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl