Zobacz wÄ…tek - JOKE`s 2
NAS Analytics TAG

JOKE`s 2

O wszystkim
_________

Postprzez CalibraHunter » 26/10/2008, 13:00

Płynie stado plemników jajowodem.
Nagle jeden słabiutki, który płynie ostatni, krzyczy:
- Panowie, zdrada, jesteśmy w dupie - wracajmy!".
Cale stado w tył zwrot, a ten płynąc dalej mruczy pod nosem: "I tak rodzą się geniusze"

Są 4 rodzaje seksu: więzienny, studencki, przedszkolny i filozoficzny.
Więzienny:

Jest gdzie, ale nie ma z kim,

Studencki:

Jest z kim, ale nie ma gdzie.

Przedszkolny:

Jest gdzie, jest z kim, ale nie ma czym.

Filozoficzny:

Jest gdzie, jest z kim, ale czy jest sens...?

Dwóch zawianych facetów miało ochotę na drinka, ale mieli ze sobą
tylko dolara i parę centów. W końcu jeden z nich proponuje:
- Złożymy się i kupmy sobie hot doga.
- Hot doga? A po co? Ja chce drinka!
- Otóż to. Zrobimy tak: kupimy hot doga, wyjmiemy z niego parówkę i przymocuje ja sobie do rozporka.
Pójdziemy do baru, zamówimy drinki, wypijemy. Kiedy przyjdzie do płacenia, Ty uklękniesz i zaczniesz ssac parówkę, tak jakbyś robił mi laskę. Barman nas wyrzuci i nie będziemy musieli płacić.

Jak uradzili, tak zrobili. Zamówili dwie
whisky, wypili, odegrali scenkę, barman ich wyrzucił i zakazał wracać. Odstawili ten numer w 19 barach.

-Wiesz co? - mówi w końcu ten drugi - Zamieńmy się rolami, bo mnie już kolana bolą...
- Stary, a co ja mam powiedzieć? zgubiłem parówkę w trzecim barze...

Siostra Małgorzata przez pomyłkę trafiła do piekła.
Przerażona dzwoni do Świętego Piotra i mówi:
Tu siostra Małgorzata! Popełniono straszny błąd!
wyjaśniła całą sytuację i uzyskała obietnicę, że pomyłka szybko zostanie naprawiona.

Niestety, Święty Piotr w natłoku obowiązków
najwyraźniej o niej zapomniał. Następnego dnia
siostra Małgorzata znów dzwoni:

Proszę, zabierzcie mnie stąd natychmiast! Na dzisiejszy wieczór zaplanowana jest orgia! Obecność obowiązkowa...

Święty Piotr przejął się losem siostry Małgorzaty i obiecał jak najszybciej sprawę załatwić. Niestety, zapomniał i tym razem. Przypomniał sobie dopiero nazajutrz, gdy usłyszał dzwonek telefonu. Z drżącym sercem podnosi słuchawkę i słyszy:

- Cześć Piotrek, tu Gosia. Nie zawracaj sobie głowy...
Never let your FEAR decide your FUTURE.
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Meciek » 27/10/2008, 17:10

Jak wypakować Subaru Imprezę?

http://www.joemonster.org/filmy/11732/J ... ru_Impreze
Meciek
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Wilku111 » 27/10/2008, 21:36

http://blog.grupaptr.pl/?p=152

Chyba zacznę kupować fakt 8)

Dobre świry to piszą! :lol:
moje największe hobby to alkohol i masturbacja
Wilku111
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Sureal » 27/10/2008, 21:47

Kochanie, co byś zrobiła, gdybym wygrał w lotto?
- Wzięłabym połowę i cię zostawiła!
- Ok, trafiłem trójkę, masz tu 5 zeta i wypier***aj!
Sureal
Świeżak

Postprzez cwaniak182 » 28/10/2008, 07:34

hahaha ten kawał z lotto nawet dobry:D
cwaniak182
Świeżak

Postprzez CalibraHunter » 29/10/2008, 20:09

Modlitwa wieczorna kobiety :

Ojcze nasz, który jesteś w niebie
Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie
Daj mi faceta i ma być bogaty
Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty
Duże mieszkanie, a najlepiej willę
Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez w chwilę
Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę
Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę
Oglądać romanse, biżuterię kupić
W życiu mym nie będzie mógł się nigdy upić
Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki
Ja wydaję kasę - on płaci podatki
On nie ma kolegów - ja mam koleżanki
Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki
Złotych kart bez liku, czeków co nie miara
Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara

Modlitwa wieczorna faceta :

Panie mój daj mi głuchoniemą nimfomankę z dużym kontem w banku.
Ma być właścicielką sklepu monopolowego i mieć własny jacht i napalone
koleżanki nimfomanki. Wiem że to się nie rymuje - ale tu nie o rym chodzi...
Never let your FEAR decide your FUTURE.
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Bystry » 29/10/2008, 22:18

może i tam się nic nie rymuje, ale Bystry na freestylu dobrze się czuje, może czasem za dużo wypije, ale i tak Flowikowi do wódki wpuści 2 żmije ^^ nie o głupią gadkę tutaj chodzi, ale o Adama co na imprezie dowodzi ^^ Może i Movi i Rocca też nie pije, ale zjedzą Flowika żmije ^^ ( bez obrazy dla nikogo ) a co do modlitwy kobiet to materialistki wszystkie ! a jak nie to niech się jakaś miła do mnie zgłosi to z chęcią zapoznam :D ^^ Wiek nie ma roli, ale przebieg trochę bardziej ważny ^^ :lol:
Ostatnio edytowano 29/10/2008, 22:28 przez Bystry, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." | Obrazek | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami :D | | www.motoautostrada.pl
Bystry
Stały bywalec

Postprzez elco » 29/10/2008, 22:28

Bystry napisał(a):Wiek nie ma roli, ale przebieg trochę bardziej ważny ^^ :lol:

wazne zeby nie byla katowana i ujezdzana turystycznie 8)
Honda VFR 800 FI
elco
Moderator

Postprzez Bystry » 29/10/2008, 22:29

nom raczej :) najlepiej funkiel sztuka nie śmigana i nie klepana :D żeby zawieszenie się nie sypało i owiewki nie były porysowane xD
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." | Obrazek | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami :D | | www.motoautostrada.pl
Bystry
Stały bywalec

Postprzez simonw » 29/10/2008, 22:42

no no, bez tuningu i bodykitu, nie bita ;]
duze spoilery, gleboka osobowosc
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez Leitho » 29/10/2008, 22:44

podstawa to skorzana tapicerka mila w dotyku
Na kolana chamy !
Leitho
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Bystry » 29/10/2008, 22:44

żeby nie byłą za śliska :D
Bystry
Stały bywalec

Postprzez elco » 29/10/2008, 22:54

Bystry napisał(a):żeby nie byłą za śliska :D

W takiej sytuacji trzeba zainwestowac w Pierelii Diablo Rosso :)
Honda VFR 800 FI
elco
Moderator

Postprzez simonw » 29/10/2008, 23:08

dobry kuń i po błocie pójdzie
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez Bystry » 29/10/2008, 23:35

po wszystkim, ale to tak jak zanurzać wiadro w studni ... czasem się obije od ścian xD
Bystry
Stały bywalec

Postprzez simonw » 30/10/2008, 00:11

x)
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez Bystry » 30/10/2008, 00:21

nom a nie jest tak ?? chyba przyznasz mi rację ^^ dosłownie jak śliwka w kompot :D zapuszczasz, a potem szukasz i szukasz :D
Bystry
Stały bywalec

Postprzez simonw » 30/10/2008, 00:27

i znajdujesz migdałki ;]
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez Bystry » 30/10/2008, 00:28

nom mogą być i migdałki o ile jeszcze będą ^^ Dobrej nocy !
Bystry
Stały bywalec

Postprzez qbas118 » 30/10/2008, 12:55

znalazłem w necie takie cos na jakims forum

nie chcialem zakladac nowego tematu i tu wklejam
pzdr

"Byliście tego świadomi????
Witam wszystkich serdecznie. Samo to że przeczytacie poniższy tekst bÄ™dzie Å›wiadczyć, iż naprawdÄ™ chcecie mieć coÅ› wÅ‚asnego do powiedzenia… na arenie politycznej, w swoim mieÅ›cie, gminie, województwie, w swojej szkole, w swojej pracy.
Nasz kraj to 18 500 000 peÅ‚noletnich obywateli, 15 000 000 wyborców a prawie 14 000 000 kart do gÅ‚osowania(wydanych), czyli jakby jakaÅ› partia miaÅ‚a 100% gÅ‚osów wszystkich obywateli(uprawnionych do gÅ‚osowania) to by miaÅ‚a prawie 14 000 000 gÅ‚osów(caÅ‚e paÅ„stwo ma ok.45 mln obywateli). Na ostatnich wyborach odnotowaliÅ›my frekwencje 45.99% (dane z paÅ„stwowej komisji wyborczej http://wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/frekwe ... 000&tura=1) czyli z tych 14 000 000 kart do gÅ‚osowania (wydanych) gÅ‚os oddaÅ‚o TYLKO 6 440 000 polaków. MiÄ™dzy innymi z tych prawie 6.5 mln polaków najwiÄ™cej gÅ‚osów ok. 43% dostaje partia która do dziÅ› rzÄ…dzi paÅ„stwem. Która może nam narzucać to co chce ponieważ wygraÅ‚a wybory w „demokratyczny” sposób. Nie możliwe?? Partia która rzÄ…dzi PaÅ„stwem Demokratycznym, III RzeczpospolitÄ… PolskÄ… doszÅ‚a do wÅ‚adzy przy poparciu 2 769 200 osób, skoro ledwo 2.8 mln osób wybraÅ‚o wÅ‚adze w paÅ„stwie liczÄ…cym prawie 45 mln osób. Prawie 25mln osób w tym kraju jest osobami których dotyczÄ… wszystkie sprawy które ustala obecna wÅ‚adza. Listonosze, Nauczyciele, PielÄ™gniarki, Pocztowcy, UrzÄ™dnicy PaÅ„stwowi, Bezrobotni sÄ… w prostym znaczeniu uzależnieni od tych ludzi którzy sÄ… przy wÅ‚adzy. Nie znalazÅ‚eÅ› siÄ™ w żadnej z wymienionych grup?? To poszukajmy dalej: pacjenci sÅ‚użby zdrowia czyli teoretycznie wszyscy którzy sÄ… zatrudnieni ponieważ pracodawca pÅ‚aci za nich ZUS(ZakÅ‚ad UbezpieczeÅ„ SpoÅ‚ecznych), i co znalazÅ‚eÅ› siÄ™ w tej grupie?? A może jeszcze jesteÅ› za mÅ‚ody na prace?? Czyli jesteÅ› uczniem którego uczÄ… nauczyciele w szkole publicznej, w szkole która powstaÅ‚a dziÄ™ki paÅ„stwu i jest paÅ„stwowa wÅ‚asnoÅ›ciÄ… ?? Hmmm ciężko znaleźć grupÄ™ osób która nie jest uzależniona od wÅ‚adzy w jakimkolwiek stopniu. A wiÄ™c podsumujmy, rzÄ…dza nami zwykli ludzie których wybraÅ‚o 2,8mln obywateli . Nasz Kraj to tylko 45 mln obywateli czyli wÅ‚adze nam zafundowaÅ‚o 6% polaków. No faktycznie demokratyczny wybór. Może te 94 % polaków niechce takiej wÅ‚adzy no ale przecież i tak nikt siÄ™ nie sprzeciwi, na wyborach samorzÄ…dowych frekwencja wyniosÅ‚a ok. 39%. Nie chce żyć w kraju gdzie na zmianÄ™ rzÄ…dzi PIS i PO, niechce żeby te 200 osób mówiÅ‚o mi co mam zrobić, ile mam zapÅ‚acić, co ma zdrożeć a co z tanieć, nie chce żeby ustanawiali prawo gdzie w sÄ…dzie na rozprawe trzeba czekać do roku i nikt nie może nic powiedzieć. Dlaczego nie można obniżyć wszystkim wysokim urzÄ™dznikÄ… pensji o 500zÅ‚ ?? 1000 urzÄ™dników = 500 000zÅ‚ miesiÄ™cznie czyli 6 mln zÅ‚ rocznie, hmm przydaÅ‚oby siÄ™ w naszym skromnym kraju…
Sprzeciwmy siÄ™ wkoÅ„cu…
Zróbmy tak że bÄ™dziemy pisać co jeszcze chcemy zmienić… co nam siÄ™ nie podoba a co podoba, gdzie potrzebna jest pomoc w kraju który jest podlegÅ‚y finansowo USA i UE. W kraju którego nikt nie stara siÄ™ ratować… Smutne?? Wiecie że deficyt budżetu naszego PaÅ„stwa wynosi od kilkunastu miesiÄ™cy okoÅ‚o 16mld zÅ‚??Przekazujmy sobie pomysÅ‚y… Stwórzmy spoÅ‚eczeÅ„stwo, przecież każdego z 45mln obywateli których coÅ› trapi, każdy, z wioski do gminy z gminy do województwa z województwa do Warszawy, Z każdej nawet najmniejszej komórki spoÅ‚ecznej jakimÅ› ciÄ…giem do ostatecznego celu, kogokolwiek kto nas wysÅ‚ucha.
Stwórzmy Partie naszą dla nas, dla wszystkich Polaków.Nie dziwie się politykom że nie wysłuchaliby mnie, to ciężki zawód jak każdy inny ale on miał służyć nam, każdej komórce społecznej a wybrało ich 6% polaków, 2.8 mln ludzi. Mało tego ja sam głosowałem na PO bo wierzyłem że coś się zmieni, że wysłuchają każdego polaka, przecież ja robie na nich zrzutkę, płacę podatek dochodowy, akcyzę w paliwie, jestem vatowcem i tak jak każdy obywatel dokładam się do tego państwa, dróg, mostów, chodników, placów zabaw, szkół, basenów, boisk szkolnych, uczelni. Ty też się dokładasz więc wymagaj to czego chcesz i nie zgódź się na to co jest teraz. Myślisz że 3 mln polaków które poprzez jakiś projekt to dużo?? 2.3 mln polaków jest na emigracji, ponad 3,3 mln polaków kupuje w sieci, emeryci stanowią ok. 10mln polaków, 10mln polaków płaci za leczenie u dentysty. POMYŚL TROCHE??
Na pewno chcesz coÅ› zmienić w tym kraju. Pozbierajmy podpisy, stworzymy grupe ludzi w której bÄ™dÄ… liczyć siÄ™ problemy każdego z nas, demokratyczna partie gdzie wiÄ™kszość musi wysÅ‚uchać mniejszoÅ›ci, zastanowić siÄ™ i wymienić opinie, i jeżeli tylko siÄ™ da próbować zaÅ‚atwić problemy mniejszoÅ›ci. To nic trudnego…
Wyobraź sobie grupe 100 Twoich znajomych, (wystarczy że wejdziesz w znajomych np. na NK) a teraz najciekawsze: 6 ze stu twoich znajomych mowi ci ile co bÄ™dzie kosztowalo, reprezentuje twoje interesy, ustanawia prawo, ustala ile lat bÄ™dzie trwaÅ‚a edukacja, jakie książki bÄ™dÄ… obowiÄ…zkowe itp. JakbyÅ› siÄ™ czuÅ‚?? Przypomne Ci jeszcze raz WÅ‚adze w naszym kraju wybraÅ‚o 6% obywateli. Ty pewnie znalazÅ‚eÅ› siÄ™ w tych 94 %. Ja sam wybraÅ‚em Ci wÅ‚adze dlatego za to przepraszam. Nie udaÅ‚ mi siÄ™ ten wybór…
WYSTARCZY NAS żeby się sprzeciwić,
Uda nam siÄ™… PamiÄ™tasz „zdarzenie” Kononowicza??
Internet ma ogromnÄ… siÅ‚Ä™…
Jeżeli siÄ™ ze mnÄ… zgadzasz, wyÅ›lij to do wszystkich swoich znajomych i napisz nam co byÅ› chciaÅ‚ zmienić w tym kraju… co Ci siÄ™ nie podoba… Jeżeli nie zgadzasz siÄ™ z moimi poglÄ…dami to przepraszam że zajÄ…Å‚em Ci czas…

Nasze adresy:
Gg: 567040 – zawsze odpiszemy"
------->> GPX 600
------>> GSXR 750 SRAD
------->> GSXR 600 K1

"moge przedawkowac zycie co prowadzi do smierci..."
qbas118
Świeżak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

na górê