U.K POLACY W BOURNEMOUTH ,OKOLICE I NIE TYLKO
halo marouda
Ja nie jestem z waszej okolicy, ale witamy serdecznie w grupie polskich wariatów na wyspie! czas najwyzszy sie polaczyc i poznac!
Ja nie jestem z waszej okolicy, ale witamy serdecznie w grupie polskich wariatów na wyspie! czas najwyzszy sie polaczyc i poznac!
bandit 600n
- bikeandrzej
- Świeżak
ja wybieram sie 'boat show' do southampton. i chcialbym sie spotkac z ludzmi z waszych okolic.mam zamiar rano wyjachac ode mnie,troche pobyc na pokazie i pozniej wracac do kornwalli.po drodze moglbym zachaczyc bournemouth czy poole.co wy na to?a moze ktos by przygarnal kropka z soboty na niedziele?
PS:witaj Marouda
pozdrawiam
PS:witaj Marouda
pozdrawiam
GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Åšcigacz.pl
No dziendoberek
widze aktywnosc coraz wieksza choc nie do konca lokalna ale Plymouth nie tak daleko. Ja do Southampton nie pojade bo z L-ka
nie moge jezdzic po autostradach chyba ze na zadupka (nie mylic z "za dupke"
) ale jakby sie kroila przejazdzka bo Bournemouth i okolicy to sie pisze! Dawajcie znac: 07828546139 (nie wiem czy to poprawne politycznie zeby tak swoj numer publikowac
ale raz sie zyje!)

Grzeczne dziewczynki jezdza na motorkach.
Niegrzeczne je psuja!
Niegrzeczne je psuja!
- Marouda
- Świeżak
tym razem juz dupa.jakos tak jechalem sobie na przejazdzke, ze wyladowalem w londynie u orlika.taki spontan, ze hej
.next time Marouda cos sie lepiej pomysli.jesty tylko jeden problem.ja nie moge wozic plecaka o wadze przekraczajacej 55kg, bo wtedy wszyscy mi migaja, ze jade na dlugich swiatlach.wiec jak z tym jest?jak nie chcesz publikowac to napisz mi na PW i bedzie ok 

-
Tym lepiej dla Ciebie.Przynajmniej Cie gnomy w puszkach widza,ja jezdze na dlugich w dzien caly czas.
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
Czesc wszystkim. Dlugo sie nie odzywalem bo nie mam neta, ale teraz potrzebuje POMOCY!
Musze wracac do polski na kilka miesiecy (do marca)
i nie wiem co zrobic z motocyklem. Opcja pierwsza to sprzedaz, ale chcialbym jej jakos uniknac. Opcja druga to garaz, ale nie mam garazu...
Prosba jest nastepujaca: Ma ktos moze 2 metry wolnej przestrzeni w garazu? Ratunku! Pomocy! Hilfe! Help! Obiecuje nagrode
Nie koniecznie musi byc bournemouth...

Musze wracac do polski na kilka miesiecy (do marca)

Ostatnio edytowano 18/2/2010, 16:28 przez meduzzzz, łącznie edytowano 1 raz
Here I am, on the road again... | Yamaha FZS 600 Fazer `00 | http://www.bikepics.com/members/meduzzzz
- meduzzzz
- Świeżak
wiesz ile jest miejscowosci o nazwie Preston w UK?
jesli nie to ja Ci powiem. 17!!
daj jeszcze znac, ktore to Preston jest
pozdrawiam
jesli nie to ja Ci powiem. 17!!
daj jeszcze znac, ktore to Preston jest

pozdrawiam
-
Witam wszystkich zapalencow na emigracji i nie tylko.
Czy jest ktos z blizszych okolic southampton uk gotowy i chetny polatac sobie troszke od czasu do czasu (czyt. kiedy tylko jest pogoda
).
Bujam sie niestety zazwyczaj sam co troche mnie juz zaczyna nudzic
Pozdrowienia
Czy jest ktos z blizszych okolic southampton uk gotowy i chetny polatac sobie troszke od czasu do czasu (czyt. kiedy tylko jest pogoda

Bujam sie niestety zazwyczaj sam co troche mnie juz zaczyna nudzic

Pozdrowienia
Ostatnio edytowano 21/10/2007, 21:56 przez myduck, łącznie edytowano 1 raz
- myduck
- Świeżak
myduck,
jest nas kilku w okolicach BOURNEMOuTH, z okolic Soton nie znam raczej, ale na forum.moocyklistow.pl zakladka ZLOTY jest temat o UK i tam chyba jest ktos z Soton , jak cos to daj znac, mozemy polatac kiedys,
jest nas kilku w okolicach BOURNEMOuTH, z okolic Soton nie znam raczej, ale na forum.moocyklistow.pl zakladka ZLOTY jest temat o UK i tam chyba jest ktos z Soton , jak cos to daj znac, mozemy polatac kiedys,
Suzuki Bandit GSF600S K1
- budzik
- Świeżak
witam wszystkich!!!
ja jestem z northampton gdyby ktos kiedys pojawil sie w okolicy lub mial zamiar niech napisze. nie jestem tu jedynym motocyklista ....
Majne@o2.pl oto moj mail. zapraszam
ja jestem z northampton gdyby ktos kiedys pojawil sie w okolicy lub mial zamiar niech napisze. nie jestem tu jedynym motocyklista ....
Majne@o2.pl oto moj mail. zapraszam

proscie a bedziecie prosci...
- asma
- Świeżak
witam wszystkich z okolic hampshire sam mieszkam w southampton i poszukuje osob na sportach z ktorymi moglbym razem posmigac jesli ktos ma ochote to jestem otwarty na propozycje pozdro!
- lukaszgsxr
- Świeżak
witam wszystkich z okolic hampshire poszukuje osbob z ktorymi moglbym posmigac- jak na razie jezdze sam i robi sie to troche nundne sam mieszkam w southampton i jestem otwarty na wszystkie propozycje . Po przeczytaniu tych postow widze ze jest was duzo panowie w bournemouth chetnie sie przylacze jesli jest taka szansa- sam smigam na gsxr 750 k3
- lukaszgsxr
- Świeżak
Powrót do Emigranci Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość