[Triumph Tiger 800] Triumph Tiger 800XC - rozbrykany...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
ja mam podobne "zmartwienie" czyli ma być 800, pytanie Tiger czy GS?<br><hr>GienekKomentatorzy napisał(a):Boczo, to ja byłem tym gościem na 800, kiedy Ty jechałeś multi, przyznaję, na szosie silnik jest cudowny, jednak w terenie (tego samego dnia byłem na Hali Skrzyczeńskiej) porażka, za dużo zbyt radośnie oddawanego momentu, zawieszenie, pomimo dużego skoku, porażka (ważę 78kg, dla wścibskich). Również ja wspomniałem, że byłoby idealnie wziąć zawiechy z GS-a, ale to było przed jazdą off, po niej stwierdzam, że silnik nie jest tak uniwersalny jak w GS-ie. Co do ochrony przed wiatrem, to z przyjemnością stwierdzam, że jest niesamowicie skuteczna, za to na stojąco nie da się jechać. Reasumując, naprawdę dobry motocykl, polecam.<br><hr>Pendzel<br>Komentatorzy napisał(a):Kolego podaj maila do siebie....ma kilka pytanek...planuje zakup 800 <br><hr>psmoku<br>Komentatorzy napisał(a):Podaj swojego, napiszę Ci na niego, nie wiem, czy tutaj da się jakoś prywatnie wpisać.<br><hr>Pendzel<br>Komentatorzy napisał(a):Moj mail: psmoku@poczta.onet.pl<br><hr>psmoku<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja juz kolego zdecydowalem ...TigerekKomentatorzy napisał(a):Boczo, to ja byłem tym gościem na 800, kiedy Ty jechałeś multi, przyznaję, na szosie silnik jest cudowny, jednak w terenie (tego samego dnia byłem na Hali Skrzyczeńskiej) porażka, za dużo zbyt radośnie oddawanego momentu, zawieszenie, pomimo dużego skoku, porażka (ważę 78kg, dla wścibskich). Również ja wspomniałem, że byłoby idealnie wziąć zawiechy z GS-a, ale to było przed jazdą off, po niej stwierdzam, że silnik nie jest tak uniwersalny jak w GS-ie. Co do ochrony przed wiatrem, to z przyjemnością stwierdzam, że jest niesamowicie skuteczna, za to na stojąco nie da się jechać. Reasumując, naprawdę dobry motocykl, polecam.<br><hr>Pendzel<br>Komentatorzy napisał(a):Kolego podaj maila do siebie....ma kilka pytanek...planuje zakup 800 <br><hr>psmoku<br>Komentatorzy napisał(a):Podaj swojego, napiszę Ci na niego, nie wiem, czy tutaj da się jakoś prywatnie wpisać.<br><hr>Pendzel<br>Komentatorzy napisał(a):Moj mail: psmoku@poczta.onet.pl<br><hr>psmoku<br>Komentatorzy napisał(a):ja mam podobne "zmartwienie" czyli ma być 800, pytanie Tiger czy GS?<br><hr>Gienek<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to napisz kolego co cię przekonało<br><hr>GienekKomentatorzy napisał(a):Boczo, to ja byłem tym gościem na 800, kiedy Ty jechałeś multi, przyznaję, na szosie silnik jest cudowny, jednak w terenie (tego samego dnia byłem na Hali Skrzyczeńskiej) porażka, za dużo zbyt radośnie oddawanego momentu, zawieszenie, pomimo dużego skoku, porażka (ważę 78kg, dla wścibskich). Również ja wspomniałem, że byłoby idealnie wziąć zawiechy z GS-a, ale to było przed jazdą off, po niej stwierdzam, że silnik nie jest tak uniwersalny jak w GS-ie. Co do ochrony przed wiatrem, to z przyjemnością stwierdzam, że jest niesamowicie skuteczna, za to na stojąco nie da się jechać. Reasumując, naprawdę dobry motocykl, polecam.<br><hr>Pendzel<br>Komentatorzy napisał(a):Kolego podaj maila do siebie....ma kilka pytanek...planuje zakup 800 <br><hr>psmoku<br>Komentatorzy napisał(a):Podaj swojego, napiszę Ci na niego, nie wiem, czy tutaj da się jakoś prywatnie wpisać.<br><hr>Pendzel<br>Komentatorzy napisał(a):Moj mail: psmoku@poczta.onet.pl<br><hr>psmoku<br>Komentatorzy napisał(a):ja mam podobne "zmartwienie" czyli ma być 800, pytanie Tiger czy GS?<br><hr>Gienek<br>Komentatorzy napisał(a):ja juz kolego zdecydowalem ...Tigerek<br><hr>psmoku<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Cześć,
Jetsem tu nowy i mam pytanie odnośnie Triumpha Tiger 800, czy przejechane 31 000 km to duzo la tego motocykla, pytam , bo mam możliwość kupić rocznik 2012 w Szwajcarii dosć dobrze wyposażony, z góry dzieki za odp.
pozdr.
Jetsem tu nowy i mam pytanie odnośnie Triumpha Tiger 800, czy przejechane 31 000 km to duzo la tego motocykla, pytam , bo mam możliwość kupić rocznik 2012 w Szwajcarii dosć dobrze wyposażony, z góry dzieki za odp.
pozdr.
- slavoy23
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości