Czy zmiesci sie Honda CBR do Kombiaka?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Czy zmiesci sie Honda CBR do Kombiaka?
Witam, Czy zmiesci sie Honda CBR 600 RR 2005r. do Kombiaka? (VW Passat 98r.)? mierzylem bagarznik powinno byc oks, spuszczenie powietrza z przedniego kola powinno pomoc, bąc zdemontowani przed. kola? co o tym sadzicie? aha i czy jakies plyny moga mi sie wylac? oczywiscie tyl kombiaka wyloze kilkoma warstwami gabki po 5cm
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- virus3000
- Świeżak
O jezu ...
Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
A nie łatwiej nim po prostu przyjechac? Albo zapłacić ze dwie stówki za transport? Przy cenie takiego moto parę stówek za transport wydaje się znikomą kwotą.
będzie co ma być... nie ma się co spinać...
- łysy_głupek
- Świeżak
Odcinek to 4tys km, a wiec 1500zl na wache pujdzie + platne autostrady, mam samochod nawet dwa kombiaki forda mondeo i vw passata, jesli jest to mozliwe to czemu mam nimi nie przewiesc? chyba ze ktos mi doradza hondo
HB ;]
pozdrawiam

pozdrawiam
- virus3000
- Świeżak
Kumpel przed 3 tygodniami przywózl z Anglii w Bmw e36 kombi- Yamahe fz 6,tyle ze kola byly sciagniete a i tak ledwo mu to tam wlazlo.
Mowil ze nigdy wiecej by tak nie zrobil....,lepiej dac jakiemus "tirowcowi" ...zaufanemu oczywiscie.
Mowil ze nigdy wiecej by tak nie zrobil....,lepiej dac jakiemus "tirowcowi" ...zaufanemu oczywiscie.
-
mlody - VIP Ścigacz.pl
Wirus, myslę że tył Ci nie wejdzie bez zdjęcia koła. Nie wiem jak jest w Pasacie ale Mondeo ma dłuższą pakę i chyba jest wyżej. Tylna kanapa nie zabiera miejsca jak w niemieckich autach no i na pewno są uchwyty do mocowania ładunku więc daj se spokój z gąbkami tylko go dobrze przymocuj(jeśli wejdzie)
- Tomek. R
- Świeżak
-
Alexen - Świeżak
- open
- Świeżak
Wymiary hondy dlugosc 2064mm szerokosc 68cm wysokosc 110cm, w pasacie wysokosc i szerokosc ma spory luz, dlugosc na styk 2metry (przysunac siedzenia przednie pare cm do kierownicy i mysle ze by bylo oks Ford Mondeo napewno jest szerszy od passata nawet o 10-15cm (mondeo wiozlo dwojke skurzano), aha i jaki jest klucz do zdjecia kola? jakbym potrzebowal tego i czy owiewki latwo zchodzo jakie narzedzia?
innego transportu nie mam a jest to 4tys km wiec i by tanio nie wyszedl w sumie tak se mysle jakby spuscil powietrze z przodu dalo by to pare cm poniwaz opona przednia wystaje poza
Pozdrawiam
innego transportu nie mam a jest to 4tys km wiec i by tanio nie wyszedl w sumie tak se mysle jakby spuscil powietrze z przodu dalo by to pare cm poniwaz opona przednia wystaje poza
Pozdrawiam
- virus3000
- Świeżak
Jesli juz chcesz to wiezc to proponuje zdjecie minimum przedniego kola.
Wez jakies opony ze dwie motocyklowe zeby byly waskie,gabką to mozesz kobiecie plecy umyc...
I szkoda plastikow,sciagnij je.
Jesli moto mialo by lezec pod duzym katem,sciągnal bym rowniez bak,zaoszczedzi to mycia tapicerki i smrodu (zapachu) benzyny...
Jesli lusterka by przeszkadzaly to tez je odkrec itd.
Jesli bedziesz musial jechac z otwarta/uchylona klapa bagaznika to nie jest to zbyt komfortowe... zwlaszcza pod wzgledem temperatur i halasu*...
Wbrew pozorom moto z kolami jest dosc dlugie...
Wez jakies opony ze dwie motocyklowe zeby byly waskie,gabką to mozesz kobiecie plecy umyc...
I szkoda plastikow,sciagnij je.
Jesli moto mialo by lezec pod duzym katem,sciągnal bym rowniez bak,zaoszczedzi to mycia tapicerki i smrodu (zapachu) benzyny...
Jesli lusterka by przeszkadzaly to tez je odkrec itd.
Jesli bedziesz musial jechac z otwarta/uchylona klapa bagaznika to nie jest to zbyt komfortowe... zwlaszcza pod wzgledem temperatur i halasu*...
Wbrew pozorom moto z kolami jest dosc dlugie...
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
Widzę, że jednak pojedzie kombiakiem. A na jakiejś przyczepce by nie dało rady.. ?
W każdym razie sprawdź akumulator. Jeśli nie jest żelowy to go wyciągnij bo jak sprzęta położysz to będzie dziura w tapicerce.
I nie opieraj o szyby bo na dziurze zrobi Ci się przeciąg w aucie
W każdym razie sprawdź akumulator. Jeśli nie jest żelowy to go wyciągnij bo jak sprzęta położysz to będzie dziura w tapicerce.
I nie opieraj o szyby bo na dziurze zrobi Ci się przeciąg w aucie

-
Grzybu - Bywalec
mojego znajomego CBR 954 2004r wsadzili do opla astry II nie combi tylko 3 drzwi i jechali ponad 500 km wszystko jest mozliwe
klapa sie nie zamknela
SRAD 750 mieści sie spokojnie w Peugeot Partner
Takrze mojm zdaniem nie ma problemu
klapa sie nie zamknela
SRAD 750 mieści sie spokojnie w Peugeot Partner
Takrze mojm zdaniem nie ma problemu
Śmiejecie Się Ze Mnie Że Jestem Inny A Ja Śmieje Się Z Was, Że Wszyscy Jesteście Tacy Sami...
Dawid
Dawid
-
Laska - Świeżak
Najlepiej jak wczesniej podjedziesz obejrzec taki sam model moto przed trasa.Zaoszczedzi to wiele problemow z rozkrecaniem. Jak zajedziesz moze byc np.ciemno... Nie wiem jak w CBR ale na samym dole przy laczeniu owiewek z od spodu moze byc metalowa listwa/stelazyk aby zlaczyc prawa i lewa strone...
Szkoda cos polamac a wystarczy,ze bedzie nie odkrecona jedna srubka,o ktorej nie wiesz i bedziesz sie glowkowac i palowac marnujac czas (zapewne na dworze...)
Postaraj sie nie sciagac czaszy,bo tam czesto jest problem z odkreceniem rowniez wlotow powietrza itd. Ale to i tak sprawdz jak to sie wszystko ma PRZED.
Caly urok plastikow
Ps. Plastiki odkrec przy wlascicielu przed kupnem, bedziesz mial wczesniej mozliwosc wybadania jakichs wad ukrytych.
Moze sam to zrobi... zaoszczedzi Ci pracy
Szkoda cos polamac a wystarczy,ze bedzie nie odkrecona jedna srubka,o ktorej nie wiesz i bedziesz sie glowkowac i palowac marnujac czas (zapewne na dworze...)
Postaraj sie nie sciagac czaszy,bo tam czesto jest problem z odkreceniem rowniez wlotow powietrza itd. Ale to i tak sprawdz jak to sie wszystko ma PRZED.
Caly urok plastikow

Ps. Plastiki odkrec przy wlascicielu przed kupnem, bedziesz mial wczesniej mozliwosc wybadania jakichs wad ukrytych.
Moze sam to zrobi... zaoszczedzi Ci pracy

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
eeee...
ja mialem taki szalony pomysl zeby kombiakiem przetargac moto, ale stwierdzilem ze jednak przyczepka wyjdzie taniej i szybciej - a w rezultacie udalo sie pozyczyc busa, wjechal sobie spokojnie do srodka, na pasach byl zapiety i zero problemu.
Przyczepki + pasy nie sa horendalnie drogie a na pewno bezpieczniej i co najwazniejsze prosciej bedzie to tak zrobic, niz targac go w bagazniku
ja mialem taki szalony pomysl zeby kombiakiem przetargac moto, ale stwierdzilem ze jednak przyczepka wyjdzie taniej i szybciej - a w rezultacie udalo sie pozyczyc busa, wjechal sobie spokojnie do srodka, na pasach byl zapiety i zero problemu.
Przyczepki + pasy nie sa horendalnie drogie a na pewno bezpieczniej i co najwazniejsze prosciej bedzie to tak zrobic, niz targac go w bagazniku
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
A ja nie jechalbym 4tys km po moto.
Zawsze moze sie okazac ze maszyna jest nietenteges i mozna sobie zrobic wycieczke na darmo.
Lepiej kupic cos blizej.
Zawsze moze sie okazac ze maszyna jest nietenteges i mozna sobie zrobic wycieczke na darmo.
Lepiej kupic cos blizej.
XT660R
-
Jegomosc X - Świeżak
heheheh widze ze nie tylko ja wpadam na takie szalone pomysly jako moj pierwszy motor chcialem kupic gsx-a jajo ale byl tylko jeden problem byla ostra zima ja mialem poldka a motocykl byl 450km odemnie i byla lipa mialem kase tylko na notocykl a transport kosztowal 600zl wiec wpadlem na pomysl zeby wsadzic go do pociagu ale cuz okazalo sie ze motocykl jest o 5 cm za szeroki i i kupilem diversion a nie bylo by ci lepiej zabrac przyczepki
FZR 1000 92 r STREETFIGHTER
-
nurczas - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2