Zobacz wÄ…tek - Czy zmiesci sie Honda CBR do Kombiaka?
NAS Analytics TAG

Czy zmiesci sie Honda CBR do Kombiaka?

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Postprzez ARMED » 3/6/2007, 18:38

ale sie usmialem jak napisales nurczas ze zabraklo 5 cm. Juz sobie wyobrazam jak pakujesz sie z motongiem do przedzialu z babciami !!! :lol:
ARMED
Świeżak

Postprzez polsky » 3/6/2007, 19:06

Pare lat temu wiezlismy z kolega Suzuki Katana 750 z Krakowa do Wroclawia pociagiem...

Panowie chcieli go zwazyc :) na takiej malej wadze :)

Tylko nie moglo byc plynow w motocyklu,no to powiedzielismy,ze nie ma :)

We Wroclawiu jak juz przybylismy trzeba bylo dopchac moto na drugi koniec peronu zeby go zwiezc winda a ze nam sie nie chcialo to koles odpalis sprzeta i z jakies 80km/h podjechal :)

Teraz juz chyba nie mozna nadac moto jako bagazu...
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
polsky
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Ryjek » 5/6/2007, 10:19

Ja bym proponował Ci jednak zorientować się jak wygląda transport kolejowy. Znajomy kiedyś puścił pociągiem moto do hiszpanii i był zadowolony że nie wyszło go jakoś super drogo i że nie musiał się z tym pierniczyć. Jak nie to przyczepka i na stojąco. U nas przyczepka to jakieś 25-35 zł za dobę tak więc nie majątek. A nie wiem jak dokładnie to wygląda w CBR, ale uważaj jak byś go kładł na tak długo to olej jak spłynie z pompy i będzie pusta to może ci się przytrzeć pompa. Może trzeba będzie wtłoczyć na chama troche oleju żeby pociągła. Ale to może niech ktoś powie kto wiózł już moto na leżąco czy jest problem.
Powodzenia w wycieczce. Nie ważne ile kilosów, po moto warto na księżyc jechać :D
tylko cebra
dcsport.pl (otwórz link)
Ryjek
Świeżak

Postprzez dawid 89 » 5/6/2007, 19:41

ja na szczęście nie mam już takich problemów :D mam tranzita, ale kiedy przywoziłem gs500 to beż problemu zmieściłem go w mercu w 124
dawid 89
Moderator

Poprzednia strona

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości

na górê