Yamaha Drag Star 650 - dobry wybór dla kobiety?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-
WAleksandra - Świeżak
A czego koleżanko nie możesz znaleźć? Masz jakieś specjalne wymagania? Na allegro jest mnóstwo tych modeli w Twoim przedziale cenowym.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Znaleźć jak się na czymś człowiek nie zna jest ciężko, a ktoś z moich znajomych, kto się zna jest daleko. Poza tym na allegro jak zaznaczę odpowiednie opcje wyskakują 3-4 strony, ale ile jest takich o jakim ja marzę ( tak to kwestia spełnienia marzenia...). I jako kobieta mam z góry określone co i jakie ma być... Fajnie by było gdybym ten motor mogła odkupić od jakiegoś motocyklisty, nie Pana, który jedzie do Berlina albo Londynu przywozi jakiegoś potłuczonego grzmota, maluje, pastuje i sprzedaje za gruba kasę... Mam pewne wyobrażenie jakie to coś ma być. Kolejna rzecz... jestem z Zachodniopomorskiego i szczerze nie chce mi się jechać 800 km po motocykl. Szukam więc coś w pobliżu, myślę że do 250 km.
-
WAleksandra - Świeżak
Powiedz jakie dane wpisujesz i co chcesz w nich określać. Taka rada ode mnie na przyszłość, oglądaj wszystkie ewentualnie określaj teren, reszta danych czasami sztucznie odrzuca dobre modele tylko dlatego, że ktoś nie podał danego parametru (co nie znaczy, że jest on niezgodny z oczekiwanym).
-
Tylko rocznik od 2000 i pojemność 501-750. Oczywiście Yamaha Drag Star.
A oczekiwania sÄ… ogromne.
jedno to, że musi być czarny.
Aaaa i Classic.
A oczekiwania sÄ… ogromne.

Aaaa i Classic.
-
WAleksandra - Świeżak
-
Wszystko super... Tylko ja mam w jedną stronę 600km. Więc ani nie pojadę zobaczyć, a właściwie znajomy, który się zna. A w ciemno autem z przyczepą nie pojadę. Odległość sensowna dla mnie to 250km. I tu już jest problem... Wiem, wiem jeżeli by mi zależało to bym pojechała... Owszem, zależy mi , ale tak daleko nie pojadę...
-
WAleksandra - Świeżak
Umów wizytę w autoryzowanym serwisie, zamów oświadczenie o stanie technicznym na piśmie i po sprawie.
-
No widzisz, w związku z tym, iż nie znam się totalnie na motocyklach, ani ich kupnie to takie rozwiązanie nawet nie przyszłoby mi do głowy. Dziękuję za radę.
-
WAleksandra - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości