Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Straż gminna poszukuje pirata...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Straż gminna poszukuje pirata...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 21/3/2012, 20:39

Komentatorzy napisał(a):kraj podpierdalaczy ta Polska...kto z nas nie jechał tak szybko? no kto...?<br><hr>oko<br>
Komentatorzy napisał(a):w tym twoim dresierskim łbie wszystko ci sie pomieszało. wolność to nie samowolka a tępienie takich idiotów to przejaw postawy obywatelskiej. jak ci ukradną samochod to tez nie zglosisz tego na policje zeby nie podpierdolic złodziei? <br><hr>Wroom<br>
Komentatorzy napisał(a):nie mieszaj pojęć ...co też należysz do tych co podpierdalają uderz w stół co... gumowe ucho...<br><hr>oko<br>
Komentatorzy napisał(a):No to chyba ty mylisz pojecia, albo wogole nie rozumiesz podstawowych pojęć zwiazanych z funkcjonowaniem w społeczeństwie.<br><hr>Wroom<br>
woow... no to mi dowalileś tak mi przykro ,że jestem inny...<br><hr>oko
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/3/2012, 20:45

Komentatorzy napisał(a):kraj podpierdalaczy ta Polska...kto z nas nie jechał tak szybko? no kto...?<br><hr>oko<br>
Komentatorzy napisał(a):w tym twoim dresierskim łbie wszystko ci sie pomieszało. wolność to nie samowolka a tępienie takich idiotów to przejaw postawy obywatelskiej. jak ci ukradną samochod to tez nie zglosisz tego na policje zeby nie podpierdolic złodziei? <br><hr>Wroom<br>
Komentatorzy napisał(a):nie mieszaj pojęć ...co też należysz do tych co podpierdalają uderz w stół co... gumowe ucho...<br><hr>oko<br>
Komentatorzy napisał(a):No to chyba ty mylisz pojecia, albo wogole nie rozumiesz podstawowych pojęć zwiazanych z funkcjonowaniem w społeczeństwie.<br><hr>Wroom<br>
Komentatorzy napisał(a):woow... no to mi dowalileś tak mi przykro ,że jestem inny...<br><hr>oko<br>
jestes pierdem ze smierdzacego dupska starej baby i won !! bardzo dobrze ze tyle jechal mogl jeszcze ktoregos z tych straznikow walnac haha<br><hr>andrzej danilewicz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/3/2012, 20:48

Komentatorzy napisał(a):No wszyskto fajnie ale jednak rzucił bym kretynowi przy okazji kołek pod koła, skoro on poluje na moje dzieci to ja wole jego pierwszy upolować. Szczerze klienta bym sprzedał jak bym wiedział kto to.....
Lupie po cisnąć i 260 (wiecej nie da rady :) ) kilka razy w roku ale gdzieś za miastem.
A pajaca co specjalnie przy szkole ciśnie 150 to bym najlepiej zklikwidował. To już trzeba być bez mózgiem by takie rzeczy czynić nawet jeśli robił to przy niedzieli kiedy nie ma dzieci to teren szkolny daje okazje by pismaki ostrzyli brzytwy na nas motocyklistów....<br><hr>cbr600<br>
taaa, na pewno "specjalnie" cisnął pod szkoła :D <br><hr>rotfl123
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/3/2012, 20:55

Komentatorzy napisał(a):Zamiast pier..., że fotoradary są nieoznaczone(wszystkie muszą być oznaczone... i są) zastanówcie się, czy to normalne popierdzielać 189 na drodze połatanej jak stare spodnie... Wszędzie łata na łacie- widać na fotce z radaru... To, że w pobliżu szkoły to fakt, działający na niekorzyść, ale należy też zwrócić uwagę na to, że jak leci się prawie 200 km/h to nie da się zauważyć znaków informujących o niebezpieczenstwach( w terenie zabudowanym, gdzie ich odległośc i umiejscowienie są przystosowane do 50km/h...). Koleś odwinął, przesadził i traf chciał, że w miejscu, gdzie było to szczególną głupotą... Zdarza się, ale jak tylko TVN zaczął o tym trąbić, to nagle wielkie poruszenie w stylu "zróbmy nagonkę na motocyklistów", gdyby to było zwykłe cywilne auto pędzące 200 to myślę że w tv by o tym wzmianki nie bylo...<br><hr>wjeb<br>
wreszcie czytam coÅ› rozsÄ…dnego!<br><hr>oz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/3/2012, 20:56

Komentatorzy napisał(a):Hahaha chyba policja marzy że ktos im pomoże, mysimy trzymac sie razem nie ma przecieków do psów. CHWDP ;P<br><hr>Mianas<br>
idz sie leczyc<br><hr>pablo122
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/3/2012, 21:01

Komentatorzy napisał(a):Powiem tak, przecież widać że ten motocyklista zrobił to tylko dla tego że tam był fotoradar. Co do ścigania. Prawo polskie nic mu nie zrobi nawet jak znajdą ten motocykl to jeszcze druga kwestia kto go prowadził. A to nie jest takie proste do udowodnienia kierowcy który ma kask na głowie. Więc nawet jeżeli sprawa trafi do sądu to małe szansa jest na maksymalną karę. <br><hr>moto<br>
słusznie -mogą mu wskoczyć<br><hr>oz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/3/2012, 21:09

idiot... 5 tys należy się koleszce <br><hr>riders82
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/3/2012, 21:15

Komentatorzy napisał(a):Dajcie sobie *** !!! spokój ! *** wam wszystkim do tego ile jechał ?! niech zapierdala zabije sie i tyle ! sam mam YZF R1 i wiem jak to jest ! i *** uspokójcie sie media tylko żygają tym typem!!!<br><hr>twójtata<br>
chciałeś sie pochwalić ze masz ER1?<br><hr>riders82
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/3/2012, 21:20

Pzeciez to jest smieszne te 10 Punktow i 500 , a moze nawet podwyzszone do 5 tys. W normalnym kraju europejskim za takie cos zabrali by mu przedewszystim prawo jazdy dostal by jeszcze sprawe w sadzie. Krotko i zwiezle - Polskie Prawo sprzyja wykroczeniom i nie ma co liczyc, ze bedzie idiotow mniej jezdzic. <br><hr>Motocyklista
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/3/2012, 21:20

Koledzy: jeżdże pare już lat motocyklem i taż pare razy jechałem powyżej 200 chwilowo oczywiście.Apeluje : rozsonku i umiaru troche, Jak już musisz, to w szczerym polu, na pobrym asfalcie i przy dobrej widoczności i chwilowo można sobie pozwolic , no i najlepiej jak nikt nie widzi. To co pisze to oczywiście niedopuszczlne przez prawo, więc nawybaczlne jest upuszanie sobie energi przy publiczności, w obszarze broń boże zabudowanym itp. Apeluje o rozwagę, żebym później nie tłumaczył znajomym że jestem dawcą organów .:)<br><hr>darobass
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/3/2012, 21:25

Komentatorzy napisał(a):kto pierwszy rzuci kamieniem? <br><hr>gixxer<br>
ja, mój 16 motorek nie poleci więcej jak 120 :)<br><hr>radzio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/3/2012, 21:46

e problemy tego typu się nie skończą dokiedy nie ograniczy się prawnie mocy silników dla młodocianych kierowców.Dawno temu ,jak jeszcze byłem młodszy motocyklista musiał rozebrać i złożyć silnik,żeby sie przejechać kawałek , a moce rusków emek, avoków itp nie przekraczała 30KM, to były ciężkie czasy, ale czegoś się można było nauczyc i był czas na poznanie mechaniki i techniki jazdy.Teraz szlak mnie trafia , jak widze spęd młodzieży 18letniej na nowiutkich kawach zielonych i r-kach niebieskich , która wtłumie ludzi czwiczy tylne a czasem przednie koło.PROSZĘ .POZWAGI!!!!! <br><hr>darobass
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/3/2012, 21:50

Ja nie jeżdżę tak szybko bo er5 tyle nie pojedzie ale ile pojedzie to tyle jadę:D niema co się spinać ma czym przycisnąć to ciśnie
każdemu się chyba zdarza;P<br><hr>włochacz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/3/2012, 21:55

po to kupiłeś sobie moto, żeby dokładć, ale czasem chyba zwalniasz jak normalny motocyklista na zabudowanych , albo jak rolnik w ciągniku bez migaczy nie wie co zrobić.:)<br><hr>darobass
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/3/2012, 22:06

dokładać to możesz sobie drewna do kominka, jeździ na drogach publicznych się normalnie.<br><hr>a
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/3/2012, 22:08

Komentatorzy napisał(a):Już go znaleźli na Facebooku <a href="http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,11390275,Jechal_190_km_h__zakryl_rejestracje__Pomogli_internauci.html" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,11390275,Jechal_190_km_h__zakryl_rejestracje__Pomogli_internauci.html</a> Także napinacze miejcie się na baczności nie będzie tolerancji dla takiego debilstwa na drodze, jak chcecie sobie poczuć prędkość i wiatr we włosach proponuje lot z Pałacu Kultury i Nauki bez spadochronu.<br><hr>AAa<br>
i dobrze, niech buca skroją o 5 kafli, sprzeda dresłane by mieć na grzywnę i będzie debila mniej na drodze.
a dla normalnych motocyklistow lwg.<br><hr>a
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/3/2012, 22:08

Do wszystkich poniżej broniących tego IDIOTY powiem może jak z "Misia" - a gdyby tam Wasza matka albo dziecko przechodziło (przebiegało) przez ulicę, to co ten koleś mógłby zrobić? A jakby mu samochód wyjechał z podporządkowanej? Wszyscy podnieślibyście lament, jaki to zły puszkarz. Wiecie ile m/s przejeżdża się jadąc 190 km/h. Policzcie sobie i jeszcze raz się zastanówcie, czy jesteście takimi szpeniami. Albo odrazu odpowiedź. Prawie 53 metry. Mówi Wam to coś? Jeśli nie, to nie ma już dla Was nadziei.<br><hr>Gnypek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/3/2012, 22:09

Komentatorzy napisał(a):a w twoim frajerskim lbie tez obys zdechl na tym swoim rowerku parowkarzu<br><hr>andrzej danilewicz<br>
jestes typowym moim ulubieńcem, wiesz?<br><hr>samanta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/3/2012, 22:10

Komentatorzy napisał(a):a w twoim frajerskim lbie tez obys zdechl na tym swoim rowerku parowkarzu<br><hr>andrzej danilewicz<br>
Komentatorzy napisał(a):jestes typowym moim ulubieńcem, wiesz?<br><hr>samanta<br>
ladnie dziala cenzura zamieniajac slowa..., oczywiscie zamiast 'moim ulubiencem' napisalam ' skur-wie-lem', zeby byla jasnosc po raz pokeljny 'skur.wie.lem'<br><hr>samanta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/3/2012, 22:12

Komentatorzy napisał(a):190km/h też mi halo. Każdy ma takie chwile, że lubi sobie przycisnąć :) Tym bardziej R1 się nie kupuje, żeby stała w garażu i żeby na nią patrzeć. I mogę się zalożyć, że cisnął tak specjalnie do zdjęcia:) Więc sami prowokują. Niech zdejmą te głupie urządzenia z dróg!!! Pozdrawiam asa!<br><hr>JoannaCBR<br>
Nie no geniusz się odezwał. LOL<br><hr>kamila540i
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

na górê