[Aktualności] Straż gminna poszukuje pirata...
Zdjąć z dróg, to powinno się w pierwszej kolejności takich jak Ty!<br><hr>GnypekKomentatorzy napisał(a):190km/h też mi halo. Każdy ma takie chwile, że lubi sobie przycisnąćTym bardziej R1 się nie kupuje, żeby stała w garażu i żeby na nią patrzeć. I mogę się zalożyć, że cisnął tak specjalnie do zdjęcia:) Więc sami prowokują. Niech zdejmą te głupie urządzenia z dróg!!! Pozdrawiam asa!<br><hr>JoannaCBR<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
źle mnie zrozuniłeś kolego w kontkście słowa"dokładać". oczywiście trzeba jeździć normalnie.Każdy próbuje sprawdzić swój sprzęt, nawet dziadek który kupuje VTX1800 ile "pójdzie" na maxa, ale raczej nie robi tego przed fotoradarami:)<br><hr>darobass
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
źle mnie zrozuniłeś kolego w kontkście słowa"dokładać". oczywiście trzeba jeździć normalnie.Każdy próbuje sprawdzić swój sprzęt, nawet dziadek który kupuje VTX1800 ile "pójdzie" na maxa, ale raczej nie robi tego przed fotoradarami:)<br><hr>darobass
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja też. A mam czym, wierz mi.<br><hr>GnypekKomentatorzy napisał(a):kto pierwszy rzuci kamieniem? <br><hr>gixxer<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W ogóle tego nie powinien robić, a już szczególnie nie w terenie zabudowanym, pominę już, że koło szkoły. Chcesz sprawdzić sprzęta, to zrób sobie wycieczkę na tor lub np. do Niemcowni.<br><hr>GnypekKomentatorzy napisał(a):źle mnie zrozuniłeś kolego w kontkście słowa"dokładać". oczywiście trzeba jeździć normalnie.Każdy próbuje sprawdzić swój sprzęt, nawet dziadek który kupuje VTX1800 ile "pójdzie" na maxa, ale raczej nie robi tego przed fotoradarami:)<br><hr>darobass<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
pier*** i policje i te zasrane media. Owszem..Ten gość "przegiął", ale żeby od razu wrzucać mnie z nim do jednego wora ? Jakoś nagonek, obław i innych cudów na kierowców puszek nie robią. My zawsze źli i nie dobrzy ! Motocykliści to, tamto. Ja jebie...nie kończący się temat !<br><hr>900RR
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
On nie przegiął! To jest potencjalny morderca, bo to, że ktoś jest samobójcą,to już jego sprawa. <br><hr>GnypekKomentatorzy napisał(a):pier*** i policje i te zasrane media. Owszem..Ten gość "przegiął", ale żeby od razu wrzucać mnie z nim do jednego wora ? Jakoś nagonek, obław i innych cudów na kierowców puszek nie robią. My zawsze źli i nie dobrzy ! Motocykliści to, tamto. Ja jebie...nie kończący się temat !<br><hr>900RR<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Masz w 100% rację.<br><hr>GnypekKomentatorzy napisał(a):Pzeciez to jest smieszne te 10 Punktow i 500 , a moze nawet podwyzszone do 5 tys. W normalnym kraju europejskim za takie cos zabrali by mu przedewszystim prawo jazdy dostal by jeszcze sprawe w sadzie. Krotko i zwiezle - Polskie Prawo sprzyja wykroczeniom i nie ma co liczyc, ze bedzie idiotow mniej jezdzic. <br><hr>Motocyklista<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I tak to właśnie się zakończy. A wsiórki nie dostaną do swojej biednej gminy 5tysiKomentatorzy napisał(a):Witam. Pisząc komentarz nie bronię tego motocyklisty. Chciałbym przytoczyć co, co jest, będzie w efekcie dalszego postępowania. Przede wszystkim winę trzeba udowodnić. Nie mając zdjęcia tablicy rej, wizerunku człowieka jadącego na moto, na jakiej podstawie Sąd ukarze sprawcę, który (na siłę ustalony i oskarżony) nie przyzna się do popełnienia wykroczenia? Bo mieszkańcy tej miejscowości, sąsiedzi powiedzą to jest ten a ten, bo jeździ w takim kombinezonie czy na takim motocyklu? A bo to jeden motocykl wyprodukowano w takim malowaniu czy taki jeden kombinezon zrobiono? Wątpię... A poza tym np. już "ustalony" kierowca może się wytłumaczyć" Panie, przyjechał dzisiaj do mnie kupiec na moto, dałem mu się przejechać po mieście ale zrezygnował i odjechał. Przyjechał samochodem, jakimś szarym, nr rej. LA.. a może CA, a w sumie nie pamiętam, nie znam człowieka... " I co wtedy? UMORZONO wobec niewykrycia sprawcy wykroczenia..<br><hr>leszek1134<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
pomijając temat gminy CZŁUCHÓW, gzie mandat to niezły dochód.Stoję sobie nie raz przed firmą i w prawą lecą Tiry, przez drogę idą dzieci, bo akurat dwie szkoły w pobliżu , a chłopaki w T-shirtach na kole wlewo. . Gdzie jest POLICJA. Za chwile spokojnie jade tą samą drodą a rodzice tych dzieci pokazują na mnie pięściami , jakbym był przestępcą .
<br><hr>darobass

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Owszem. Jak najbardziej. Dla mnie osobiście to totalny idiota. Ale bulwersuje mnie jedno...Wrzucanie mnie i jego do jednego wora. A wiadomo, że jak media nagłośnią tą sprawę, to i przytoczą jeszcze kilka innych sytuacji i nagonka na moto gotowa !<br><hr>900RRKomentatorzy napisał(a):pier*** i policje i te zasrane media. Owszem..Ten gość "przegiął", ale żeby od razu wrzucać mnie z nim do jednego wora ? Jakoś nagonek, obław i innych cudów na kierowców puszek nie robią. My zawsze źli i nie dobrzy ! Motocykliści to, tamto. Ja jebie...nie kończący się temat !<br><hr>900RR<br>Komentatorzy napisał(a):On nie przegiął! To jest potencjalny morderca, bo to, że ktoś jest samobójcą,to już jego sprawa. <br><hr>Gnypek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zawdzięczasz to właśnie takim kolegom, o których mowa w artykule. Dlatego trzeba ich jak najszybciej wyeliminować z dróg. Dla naszego i ich bezpieczeństwa.<br><hr>GnypekKomentatorzy napisał(a):pomijając temat gminy CZŁUCHÓW, gzie mandat to niezły dochód.Stoję sobie nie raz przed firmą i w prawą lecą Tiry, przez drogę idą dzieci, bo akurat dwie szkoły w pobliżu , a chłopaki w T-shirtach na kole wlewo. . Gdzie jest POLICJA. Za chwile spokojnie jade tą samą drodą a rodzice tych dzieci pokazują na mnie pięściami , jakbym był przestępcą .<br><hr>darobass<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mógł zrobić wolną gumę. 10km/h i nie było by afery
Fotoradar by nie capnął, a i jeszczem oże by brawa dostał od tamtejszych za ładną "gumę"
)<br><hr>900RR

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
życzę ci ,żeby twije dzieci miały przez drogę gdzie chłopaki robią wolną gume.<br><hr>darobassKomentatorzy napisał(a):Mógł zrobić wolną gumę. 10km/h i nie było by aferyFotoradar by nie capnął, a i jeszczem oże by brawa dostał od tamtejszych za ładną "gumę"
)<br><hr>900RR<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam. Nie mozna poruszac takich tematów ze Twoje dzieci czy coś w tym stylu. Ludzie zainteresujcie sie własnymi sprawami. Zaczepiacie chłopaka bo poleciał 200. A wy nie lecieliscie ? Po to sa motocykle. Dlatego są takie Piękne. Jedni nimi przemierzaja swiat inni uprawiaj stunt a CI którzy potrzebuja ADRENALINY i robia to z usmiechem na twarzy smigaja po ulicach. Kazdy z nas motocykl traktuje inaczej i uzywa go inaczej. Pozdrawiam<br><hr>ninja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Oczywiście "twoje dzieci" i tak dajej to nie na temat. Ale trzeba trochę wspomniec chłopakom co jeszcze nie mają dzieciaków albo ich nie będż wogóle nie będą mnieli , że dzieciaki chodzą po drrodze i te dzieciaki nie znają sie na przepisach chodząc gzie chcą . Nie uchronimy sie od młodych ujeżdżaczy nowych sprzętów , możemy tylko przypominac im ,że wolniej, wolniej wolniej, bo koło szkół i po wsiach dzieci chodzą bez chodników. Poza tym rowerzyści beZ kamizelek, trktorzyści bez migaczy. Jeźcie z rozwagą:)<br><hr>darobass
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zdjęcie jest nieważne. Jest na nim napisane, że na zdjęciu jest samochód !! Z resztą skąd polska policja zna język angielski i potrafi obsługiwać te ustrojstwa ?<br><hr>he
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szybciej wyhamujemy ze 190 do 0 niż tir z 90 do 0 w miejscowości. i Tir zrobi ostrą rozpierdule jak trafi np. w autobus z dziećmi<br><hr>heKomentatorzy napisał(a):Jadąc 190 km/h w jedną sekundę przejeżdżamy prawie 53 m. Pomyślcie o tym.<br><hr>Gnypek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no ale fota na gixie rewelacja
mogło byc lepiej wykadrowane ale juz sie nie czepiajmy ;]
<br><hr>SimonS

<br><hr>SimonS
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl