strzelanie z wydechu-yamaha fazer
• Strona 1 z 1
strzelanie z wydechu-yamaha fazer
Witam. Mam male pytanko. Co moze oznaczac strzelanie z wydechu przy schodzeniu z obrotow ? z tym ze na luzie, nie na biegu. Wymienilem wydech kilka dni temu. Oczywiscie nie na nowy... ale z pewnego zrodla
co to moze byc ? pozdrawiam

jestem normalny czyli dla wielu inny 

- batim
- Świeżak
aa i jeszcze mam pytanie. Co uwazacie o ... nie wiem jak to nazwac. Taki sprzecik co sam ci smaruje lancuch :] dobre takie cos ? bo u mnie w motorze jest taki sprzet, ale nie wiem jak to sie ustawia i wogole... strasznie chlapie jak narazie 

jestem normalny czyli dla wielu inny 

- batim
- Świeżak
Strzelanie z wydechu
Witam! W moim Suzuki Bandit 600N strzelało mi w tłumiku podczas odpalania, a było to spowodowane zalaniem, gdyż gdy nie przekręcę do końca manetki ssania tylko na połowę to ma za mało paliwa i nie odpala później cofałem manetkę i znów przestawiałem na maksa i wtedy go zalewałem, bo było ustawione półtora raza, a trzeba raz ustawić manetkę na maxa i odpali bez problemu. Było to moje pierwsze odpalanie po zakupie więc się nie dziw. Lekarstwo: wykręcić świece i poczekać dwie godzinki jak etylina odparuje i to wszystko - pozdrawiam!!! 

-
sonthin - Świeżak
Re: strzelanie z wydechu-yamaha fazer
batim napisał(a):Witam. Mam male pytanko. Co moze oznaczac strzelanie z wydechu przy schodzeniu z obrotow ? z tym ze na luzie, nie na biegu. Wymienilem wydech kilka dni temu. Oczywiscie nie na nowy... ale z pewnego zrodlaco to moze byc ? pozdrawiam
Strzelajacy wydech

Sie nie przejmuj,to tylko nieprzepalone resztki paliwa,chyba ze to nie pojedyncze strzaly tylko kanonada a do tego silnik sie krztusi lub gasnie ,wtedy mozesz sie martwic
- torowiec
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości