[biblioteka] Równi i równiejsi wśród motocyklistów
My tworzymy ten kraj i standardy jakie w nim są, wybieramy tych co nas okradają idt. Komuś się nie podoba to wynocha z tego kraju np do Australii. Jadąc 50km/h wjechała z drogi podporządkowanej w mój bok żona policjanta. Przy badaniu alkomatem pies powiedział, że szkoda że jestem trzeźwy, sprawcą kolizji i tak byłem ja.<br><hr>gumin
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bardzo dobry artykuł,mówi prawdę o naszym kraju,tylko bogaci i znani mają dobrze a zwykły człowiek się nie liczy.<br><hr>Grand 300
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niestety ten artykuł jest niemal w 100% prawdziwy. To samo myślałem zaraz po wypadku Wałęsy - ilu z nas "szaraczków" by się doczekało takiej opieki jak on... nie dysponując takim zapleczem i "plecami" jak młody Wałęsa...
Tak samo jak kary które nastąpiły w Twoim przypadku Boczo jak i ś.p. Maćka - parodia i kpina.
I cały czas się zastanawiam gdzie jest ta cała kasa którą pakujemy w służbę zdrowia...
<br><hr>morham
Tak samo jak kary które nastąpiły w Twoim przypadku Boczo jak i ś.p. Maćka - parodia i kpina.
I cały czas się zastanawiam gdzie jest ta cała kasa którą pakujemy w służbę zdrowia...

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
test<br><hr>testKomentatorzy napisał(a):Grafomański bełkot o co Ci w końcu chodzi płaczesz jak siusiek...Twardym trzeba być...<br><hr>oko<br>Komentatorzy napisał(a):Trudno myśleć hardo i pozytywnie kiedy ma się cewnik w penisie a rękę w dwóch częściach obok na stole.<br><hr>Boczo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
test<br><hr>testKomentatorzy napisał(a):Heh...masz racje , ze sa rowni i rowniejsi ale takie jest zycie ! Dlaczego jednak przypier...sz sie do jednego z nas czyli do Walesy bo jak by nie patrzyc byl (moze bedzie jeszcze)njednym z nas. ! Atakujesz go bo jest poukladany ?! Piszesz , ze pewnie jechal za szybko , nie opanowal motocykla !? CO Z CIEBIE ZA MOTOCYKLISTA !? Mazgaj , beksa i tyle 11<br><hr>MIX<br>Komentatorzy napisał(a):(ups) sorki za śmiecenie<br><hr>agnostic<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
test<br><hr>testKomentatorzy napisał(a):Heh...masz racje , ze sa rowni i rowniejsi ale takie jest zycie ! Dlaczego jednak przypier...sz sie do jednego z nas czyli do Walesy bo jak by nie patrzyc byl (moze bedzie jeszcze)njednym z nas. ! Atakujesz go bo jest poukladany ?! Piszesz , ze pewnie jechal za szybko , nie opanowal motocykla !? CO Z CIEBIE ZA MOTOCYKLISTA !? Mazgaj , beksa i tyle 11<br><hr>MIX<br>Komentatorzy napisał(a):(ups) sorki za śmiecenie<br><hr>agnostic<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
test<br><hr>testKomentatorzy napisał(a):Heh...masz racje , ze sa rowni i rowniejsi ale takie jest zycie ! Dlaczego jednak przypier...sz sie do jednego z nas czyli do Walesy bo jak by nie patrzyc byl (moze bedzie jeszcze)njednym z nas. ! Atakujesz go bo jest poukladany ?! Piszesz , ze pewnie jechal za szybko , nie opanowal motocykla !? CO Z CIEBIE ZA MOTOCYKLISTA !? Mazgaj , beksa i tyle 11<br><hr>MIX<br>Komentatorzy napisał(a):(ups) sorki za śmiecenie<br><hr>agnostic<br>Komentatorzy napisał(a):test<br><hr>test<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
test testa test testa test testa test testa test testa test testa test testa <br><hr>testKomentatorzy napisał(a):Heh...masz racje , ze sa rowni i rowniejsi ale takie jest zycie ! Dlaczego jednak przypier...sz sie do jednego z nas czyli do Walesy bo jak by nie patrzyc byl (moze bedzie jeszcze)njednym z nas. ! Atakujesz go bo jest poukladany ?! Piszesz , ze pewnie jechal za szybko , nie opanowal motocykla !? CO Z CIEBIE ZA MOTOCYKLISTA !? Mazgaj , beksa i tyle 11<br><hr>MIX<br>Komentatorzy napisał(a):(ups) sorki za śmiecenie<br><hr>agnostic<br>Komentatorzy napisał(a):test<br><hr>test<br>Komentatorzy napisał(a):test<br><hr>test<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
test testa <br><hr>test testaKomentatorzy napisał(a):Heh...masz racje , ze sa rowni i rowniejsi ale takie jest zycie ! Dlaczego jednak przypier...sz sie do jednego z nas czyli do Walesy bo jak by nie patrzyc byl (moze bedzie jeszcze)njednym z nas. ! Atakujesz go bo jest poukladany ?! Piszesz , ze pewnie jechal za szybko , nie opanowal motocykla !? CO Z CIEBIE ZA MOTOCYKLISTA !? Mazgaj , beksa i tyle 11<br><hr>MIX<br>Komentatorzy napisał(a):(ups) sorki za śmiecenie<br><hr>agnostic<br>Komentatorzy napisał(a):test<br><hr>test<br>Komentatorzy napisał(a):test<br><hr>test<br>Komentatorzy napisał(a):test testa test testa test testa test testa test testa test testa test testa <br><hr>test<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
<a href="http://www.scigacz.pl/index.php?command=comments/comment_odp_add_form&pid=90963&obj=17742" target="blank" class="link">http://www.scigacz.pl/index.php?command=comments/comment_odp_add_form&pid=90963&obj=17742</a><br><hr>zdadfaKomentatorzy napisał(a):Heh...masz racje , ze sa rowni i rowniejsi ale takie jest zycie ! Dlaczego jednak przypier...sz sie do jednego z nas czyli do Walesy bo jak by nie patrzyc byl (moze bedzie jeszcze)njednym z nas. ! Atakujesz go bo jest poukladany ?! Piszesz , ze pewnie jechal za szybko , nie opanowal motocykla !? CO Z CIEBIE ZA MOTOCYKLISTA !? Mazgaj , beksa i tyle 11<br><hr>MIX<br>Komentatorzy napisał(a):(ups) sorki za śmiecenie<br><hr>agnostic<br>Komentatorzy napisał(a):test<br><hr>test<br>Komentatorzy napisał(a):test<br><hr>test<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kto ma pieniadze ten ma "władze" tak było jest bedzie odkąd stąpamy po tym globie gdziekolwiek byś nie zamieszkał jako szaraczek zostałbyś potraktowany tak samo opcją standard... Nie wiem z jakiej okazji spodziewasz sie że za zachodnia granicą zafundowali by ci kuracje odmładzającą... Model ustroju oceniający obywatela po jego majętnosci i przynależnosci do grupy społecznej na całym swiecie jest podobny wiec nie budujmy w goryczy szkolnego referatu.
Dla mnie szanowny autorze Twoja opowieść w realu na 3+<br><hr>czaj
Dla mnie szanowny autorze Twoja opowieść w realu na 3+<br><hr>czaj
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
OPUS DEI, z tą instytucją dzięki wprowadzeniu konkordatu (Walensa), a następnie ratyfikacji ( Kwaśniewski), mają wszelkie przywileje i dożywotnie układy ich krewni i dzieci. Praca, nagrody Nobla, odczyty (elektryka na uczelniach) i udział w reklamach "Jolki Kwaśniakowej". Stop czarownikom w czarnych sukienkach. <br><hr>AntyKonkordat
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No i prosze, junior sie wymiga.
<a href="http://m.tokfm.pl/Tokfm/1,109983,11242873,Akt_oskarzenia_ws__wypadku_Jaroslawa_Walesy__Wylaczony.html" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://m.tokfm.pl/Tokfm/1,109983,11242873,Akt_oskarzenia_ws__wypadku_Jaroslawa_Walesy__Wylaczony.html</a>
Tylko jakim prawem, zycie kierowcy Toyoty, zostanie zniszczone, jego zycie i jego rodziny. Bo qwa jakis pajac sobie zap na motorze. Chcesz zap to zap.. ale ponies odpowiedzialnosc za swoje czyny.<br><hr>999
<a href="http://m.tokfm.pl/Tokfm/1,109983,11242873,Akt_oskarzenia_ws__wypadku_Jaroslawa_Walesy__Wylaczony.html" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://m.tokfm.pl/Tokfm/1,109983,11242873,Akt_oskarzenia_ws__wypadku_Jaroslawa_Walesy__Wylaczony.html</a>
Tylko jakim prawem, zycie kierowcy Toyoty, zostanie zniszczone, jego zycie i jego rodziny. Bo qwa jakis pajac sobie zap na motorze. Chcesz zap to zap.. ale ponies odpowiedzialnosc za swoje czyny.<br><hr>999
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widocznie kierowca Toyoty nie był "rozwojowy"...<br><hr>AnnKomentatorzy napisał(a):No i prosze, junior sie wymiga.
Tylko jakim prawem, zycie kierowcy Toyoty, zostanie zniszczone, jego zycie i jego rodziny. Bo qwa jakis pajac sobie zap na motorze. Chcesz zap to zap.. ale ponies odpowiedzialnosc za swoje czyny.<br><hr>999<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co za gorycz, co za zazdrość, tak są równi i równiejsi !!!
Tak było i będzie , jeżeli ktoś jest europosłem to , przysługują mu pewne prawa.
Jarosław Wałęsa, jest wspaniałym młodym , świetnie wykształconym człowiekiem, europosłem. Otarł się o śmierć, walczy o swoje zdrowie, jego postawa i determinacja mobilizuje innych chorych.
Opamiętajcie się !!!!<br><hr>ewa
Tak było i będzie , jeżeli ktoś jest europosłem to , przysługują mu pewne prawa.
Jarosław Wałęsa, jest wspaniałym młodym , świetnie wykształconym człowiekiem, europosłem. Otarł się o śmierć, walczy o swoje zdrowie, jego postawa i determinacja mobilizuje innych chorych.
Opamiętajcie się !!!!<br><hr>ewa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jakie specjalne prawa ??Wielu motocyklistów (i nie tylko) jest wspaniałymi, świetnie wykształconymi ludźmi tyle , że nie są euro ani innymi posłami i co, czy to jest powód aby opieka medyczna była dla nich gorszej jakości? Szpital "na Szaserów" jest szpitalem wojskowym, więc z jakiego powodu osoba cywilna jaką jest Jarosław Wałęsa korzysta z usług tej placówki ? Dlaczego innych ofiar wypadków nie ratują w szpitalach o takim poziomie tylko pozwalają im wyzionąć ducha w powiatowych?Komentatorzy napisał(a):co za gorycz, co za zazdrość, tak są równi i równiejsi !!!
Opamiętajcie się !!!!<br><hr>ewa<br>
To, że byli i będą równi i równiejsi to jest fakt ale nie wszyscy musimy się z tym zgadzać i czasami możemy to niezadowolenie wyrazić.<br><hr>Saladin
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jechal za szybko, conajmniej polowa winy jest po jego stronie, jezli nie 100, jesli np zasuwal 200. Niech sie cieszy, ze zyje i przeprosi tego biednego kierowce toyoty, ktory nic nie zawinil. dlaczego starajka sie zniszczyc jego zycie i zycie jego rodziny.Komentatorzy napisał(a):co za gorycz, co za zazdrość, tak są równi i równiejsi !!!
Opamiętajcie się !!!!<br><hr>ewa<br>
Europosel, powinien sluzyc spoleczenstwu, wspierac, pomagac i bronic przez bezprwaiem, a nie tworzyc bezprawie. Placimy mu, wszysct europejczycy aby dzialala dla nas. My jestesmy jego pracodawca, szefem.<br><hr>999
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja nie piszę co ty masz a czego nie fiucie...<br><hr>okoKomentatorzy napisał(a):Grafomański bełkot o co Ci w końcu chodzi płaczesz jak siusiek...Twardym trzeba być...<br><hr>oko<br>Komentatorzy napisał(a):Trudno myśleć hardo i pozytywnie kiedy ma się cewnik w penisie a rękę w dwóch częściach obok na stole.<br><hr>Boczo<br>Komentatorzy napisał(a):oko za to, ma penisa zamiast głowy.<br><hr>motodebil<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości